Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza media…Ψάχνεται για νέα τηλεοπτική στέγη ο Άκης Παυλόπουλος;

Θα είχε ενδιαφέρον το υπουργείο Εργασίας να προχωρήσει σε διασταυρωτικούς ελέγχους, για να διαπιστώσει αν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα από τις εκδοτικές επιχειρήσεις την περίοδο που είχαν βγάλει σε αναστολή τους εργαζομένους. Οχι τίποτα άλλο, επ’ αυτού υπάρχουν (πλέον) και επώνυμες καταγγελίες.

Το νέο flagship κατάστημά της στο ιστορικό κτίριο του Μεροπείου Ιδρύματος παρουσίασε η Wind στην digital εκδήλωση για τους εκπροσώπους των Media, με τίτλο «Ζήσε την τεχνολογία σε έναν χώρο με Ιστορία». Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην Καλλιθέα, στην οδό Δαβάκη 62 και Αριστείδου, και αποτελεί το μεγαλύτερο φυσικό κατάστημα της Wind, όπου οι λύσεις τεχνολογίας και η δημιουργικότητα συναντιούνται σε έναν retail χώρο υψηλής αισθητικής, 100% ψηφιακό.

Εσχάτως στην Παιανία φημολογείται εντόνως ότι ο Ακης Παυλόπουλος ψάχνεται για νέα τηλεοπτική στέγη, όχι μόνο λόγω του κλίματος που επικρατεί στην πρωινή εκπομπή εξαιτίας της διαφορετικής προσέγγισής του με την Ευλαμπία Ρέβη, αλλά και λόγω της γενικότερης κατάστασης στο Open.

Tο κανάλι του Alpha στο YouTube έχει ξεπεράσει τους 1.000.000 εγγεγραμμένους χρήστες και συνεχίζει ανανεώνοντας και εμπλουτίζοντας διαρκώς το περιεχόμενό του.

Αν αυτά που συμβαίνουν στην «Αυγή» συνέβαιναν σε οποιοδήποτε άλλο μαγαζί της πιάτσας, η Αντζελα Νταρζάνου θα έκανε ολόκληρα αφιερώματα για την αδίστακτη εργοδοσία και τα γνωστά που γράφουν κατά καιρούς στην κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Πάντως, προκαλεί αρνητική εντύπωση και η σιωπή του Θανάση Καρτερού, λες και η εθελουσία είναι κάτι φυσιολογικό, που συνηθίζεται στις εφημερίδες

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου