Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza media…Χωρίς βάση τα σενάρια για μετακόμιση της Κατερίνας Καινούργιου;

Το Box, η υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού της Cosmote, στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού» δίνοντας στους πελάτες του τη δυνατότητα με κάθε παραγγελία να προσφέρουν ένα χρηματικό ποσό στον οργανισμό.

 

«Εθνικ γεύσεις στο πιάτο σου σε ελάχιστα λεπτά» υπόσχονται τα Noodles της Maggi. Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα στη νέα καμπάνια επικοινωνίας που δημιούργησε η Publicis, μέλος του Publicis Groupe Greece.

 

Μια δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση ετοιμάζεται να ζωντανέψει στη μικρή οθόνη, από το φθινόπωρο, στο Mega. Η τριάδα των τηλεοπτικών επιτυχιών Ανδρέας Γεωργίου – Βάνα Δημητρίου – Κούλλης Νικολάου ταξίδεψε στη Μάνη και στο Σούνιο, άναψε μηχανές και ξεκίνησε γυρίσματα για τη νέα καθημερινή σειρά «Η γη της ελιάς».

 

Δεν φαίνεται -σε αυτήν τη συγκυρία τουλάχιστον- να έχουν βάση τα σενάρια για μετακόμιση της Κατερίνας Καινούργιου στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha, αν τελικά ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με το κανάλι.

 

Την καμπάνια λανσαρίσματος του νέου προγράμματος Zero, την οποία υπογράφει η 4 Wise Monkeys, παρουσιάζει η Watt+Volt. To πρόγραμμα αφορά σπίτια και επιχειρήσεις, χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής, ενώ είναι βασισμένο, όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία, σε ένα διαφανές μοντέλο τιμολόγησης, ανεξάρτητα από τις διακυμάνσεις ή την εποχικότητα στην κατανάλωση της ενέργειας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου