Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Socialab: Αναλαμβάνει την digital επικοινωνία του Πάνου Ιωαννίδη

Socialab, το digitalfirst advertising agency, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον γνωστό chefΠάνο Ιωαννίδη, αναλαμβάνοντας την digital επικοινωνία του.

Η συνεργασία αυτή εγκαινιάζεται με την προβολή ενός βίντεο, στο οποίο ο Πάνος Ιωαννίδης παρουσιάζει την τέχνη της μαγειρικής και παροτρύνει το κοινό να τον ακολουθήσει, σε ένα ταξίδι στον ΚΟΣΜΟ της γαστρονομίας. Το Video αυτό αποτελεί το έναυσμα για το λανσάρισμα του νέου καναλιού του καταξιωμένουChef στο YouTube και θα δημοσιευθεί και στις άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες ο chefδραστηριοποιείται, στο Facebook και στο Instagram.

Στο νέο YouTube κανάλι του chef θα προβληθεί μια σειρά από video Masterclasses στα οποία το κοινό θα μπορεί να απολαύσει επί τω έργω τον Πάνο Ιωαννίδη και με την καθοδήγησή του, να φτάσει στο σημείο να συνθέτει τα δικά του μοναδικά πιάτα, είτε είναι αρχάριος είτε προχωρημένος.

Παράλληλα, η Socialab αναλαμβάνει να εμπλουτίζει σε συνεργασία με τον Πάνο Ιωαννίδη τις προσωπικές του σελίδες στο Facebook και στο Instagram, με ενδιαφέρον και ποιοτικό περιεχόμενο για όλους τους λάτρεις και φίλους της γαστρονομίας.

Πηγή www.advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου