Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 22 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 22 Απριλίου.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ 

Η μέρα θα σε φέρει αντιμέτωπο με κάποιες από τις φοβίες σου. Καταπολέμησε τον πανικό και δράσε με ψυχραιμία. Προσοχή στην ένταση με αγαπημένα πρόσωπα ή το οικογενειακό περιβάλλον! Εάν χάσεις την ψυχραιμία σου και βάλεις τις φωνές, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάσεις το δίκιο σου. Χρειάζεται και λίγη διπλωματία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο έντονος ανταγωνισμός στον επαgγελματικό τομέα σού δημιουργεί συνθήκες άγχους. Συγκεντρώσου στους στόχους σου και θα επιβληθείς. Μην είσαι τόσο απόλυτος στις απόψεις σου, γιατί δεν έχεις το αλάθητο. Θα πρέπει να δείξεις ανoχή και στο τι έχουν να πουν οι άλλοι, να τους ακούσεις προσεκτικά και ίσως να διδαχτείς από αυτή την ανταλλαγή απόψεων.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστείς την υποστήριξη ή τη συμπαράσταση ενός φιλικού σου προσώπου για να μπορέσεις να ολοκληρώσεις αυτό που έχεις αναλάβει. Κάποιος κακός χειρισμός του παρελθόντος σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων έρχεται στην επιφάνεια σήμερα και θα πρέπει να βάλεις τα πράγματα επί τάπητος με τον σύντροφό σου και να επιλύσεις τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως διαπιστώσεις ότι το να καταγράφεις επιτυχίες δημιουργεί την προσδοκία και για ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα στο άμεσο μέλλον, κάτι που μάλλον σε αγχώνει. Υποσυνείδητα κάνεις τον απολογισμό της τελευταίας περιόδου. Οι εμπειρίες όμως που απέκτησες είναι ανεκτίμητες και θα σε βοηθήσουν στα επόμενα βήματά σου.

 

ΛΕΩΝ

Ο πόνος και η απόλαυση λένε ότι πάνε χέρι χέρι. Σήμερα μέσα από τον πόνο που θα προκαλέσεις σε κάποιο άτομο, θα αντλήσεις ικανοποίηση. Είναι όμως δίκαιο ή σωστό; Μια τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, θα σε χαροποιήσει και θα σου φτιάξει τη μέρα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρθε η ώρα της ανταμοιβής για τις κοπιαστικές προσπάθειές σου, φρόντισε όμως να μην εξανεμίσεις αμέσως τα οικονομικά οφέλη που έρχονται. Με συνετή διαχείριση θα μπορέσεις να χτίσεις με την πάροδο του χρόνου ένα οικονομικά ασφαλές μέλλον. Θα πρέπει να δείξεις κατά πόσο μπορείς να είσαι πρακτικός στις κινήσεις σου. Στηρίξου στη διαίσθησή σου

 

ΖΥΓΟΣ

Έχεις την αυτοπεποίθηση και την ορμή να εκπληρώσεις τους στόχους σου σήμερα. Αρκεί να αξιολογήσεις σωστά τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και να κυνηγήσεις το όνειρό σου. Το να βλάψεις εσκεμμένα όμως κάποιο άτομο είναι κάτι που δεν σε τιμά, ακόμη και να το σκεφτείς. Άσε που θα το βρεις μπροστά σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φαίνεται σαν να έχεις μετανιώσει για κάποιες πράξεις σου και να αισθάνεσαι θλίψη σήμερα. Ό,τι έγινε όμως δεν μπορεί να αλλάξει. Κλείσε τις παλιές πληγές και επικέντρωσε την προσοχή σου στο μέλλον. Κάποιος θα προσπαθήσει επίσης να σε χειραγωγήσει, δεν θα τα καταφέρει όμως λόγω της διαύγειας που θα έχεις και της γρήγορης αντίδρασής σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι λίγο μπερδεμένος τελευταία και έχεις την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά. Προσπάθησε να μη βραχυκυκλώσεις σε ατέρμονες σκέψεις, για να δεις καθαρά μπροστά σου. Θα απασχοληθείς αρκετά με την επίλυση ενός μυστηρίου στον χώρο της δουλειάς ή στο οικογενειακό περιβάλλον. Είναι κάτι όμως που θα μπορέσεις, αν και δύσκολα, να το ξεκαθαρίσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ωραία είναι να ζει κανείς αυθόρμητα και απρογραμμάτιστα, το πλανητικό σκηνικό όμως θα σε φέρει αντιμέτωπο με τις ευθύνες σου και θα απαιτήσει από σένα λεπτομερή προγραμματισμό και ιεράρχηση προτεραιοτήτων. Κάτι ή κάποιος από το παρελθόν σου αναμοχλεύει μνήμες προ πολλού ξεχασμένες και σε ταξιδεύει σε πιο αθώες εποχές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις την τάση να εμπιστεύεσαι εύκολα και χωρίς δεύτερη σκέψη άτομα που δεν γνωρίζεις πολύ καλά. Μια λανθασμένη κίνηση όμως μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον… Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου, πρόσεξε όμως να μην κάνεις κάτι μόνο για να το κάνεις, αλλά για να σε πάει ένα βήμα πιο μπροστά.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η ελλιπής προετοιμασία σε ένα επαγγελματικό θέμα μπορεί να σου στοιχίσει! Η στήριξη των συναδέλφων σου θα είναι καθοριστικής σημασίας για την τελική έκβαση. Υπάρχει το ενδεχόμενο λάθους στον οικονομικό τομέα. Πρόσεχε να μην παραπέσουν οι λογαριασμοί σου, μην κάνεις επενδύσεις, ξέχνα τις πιστωτικές κάρτες και να τσεκάρεις καλά ό,τι έχει σχέση με χρήματα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου