Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 8 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για το Δευτέρα 8 Απριλίου.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

Κριός

Ήρθε η ώρα να ανοίξεις ένα νέο, σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σου. Αφιέρωσε χρόνο στην προσωπική σου ανάπτυξη και προσπάθησε να επουλώσεις παλιές πληγές. Η ειλικρινής επικοινωνία και η αληθινή αγάπη είναι «κλειδιά» για την επίτευξη και σταθερών βάσεων στον έρωτα, ανεξάρτητα από την κατάστασή σου. Αναθεώρησε τους στόχους σου και κάνε καινούρια σχέδια.

Ταύρος

Τα… άστρα σε ωθούν να αντιμετωπίσεις και να ξεπεράσεις παλιούς φόβους. Ανοίγεις το δρόμο για νέα κεφάλαια στη ζωή σου, ώστε να ξαναγράψεις την προσωπική σου ιστορία με πιο ευνοϊκούς όρους. Άνοιξε την καρδιά σου στον αγαπημένο σου άνθρωπο χωρίς δισταγμούς. Στα επαγγελματικά σου, επινοείς νέους τρόπους για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση.

Δίδυμοι 

Αποκαλύπτονται βαθύτερα προβλήματα που πρέπει, επιτέλους, να επιλύσεις. Ο ανάδρομος Ερμής ενισχύει την ανάγκη για επανασυνδέσεις και επαναξιολόγηση των σχέσεων. Στον έρωτα πνέει αέρας ανανέωσης. Κι αυτό μέσα από την κοινωνικοποίηση και τη συναναστροφή σου με ποιοτικές παρέες. Είναι στιγμή σημαντικών αποφάσεων, που απαιτούν προσεκτική επανεκτίμηση, καθώς ανοίγονται νέες προοπτικές στην επαγγελματική σου ζωή.

Καρκίνος

Μέχρι σήμερα δεν πίστευες στον εαυτό σου όσο θα έπρεπε. Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή στον Κριό όμως σε ωθεί να επαναξιολογήσεις τους στόχους σου. Πρόσεχε, ώστε τα επαγγελματικά σου να μην επηρεάζουν την αισθηματική σου ζωή. Επιδίωξε την αρμονία. Θα σου δοθούν οικονομικές ευκαιρίες. Θυμήσου, μπορείς να αντλήσεις περισσότερη δύναμη από τις προκλήσεις.

Λέων

Η μέρα είναι γεμάτη ευκαιρίες για ανάπτυξη. Μπορεί να αντιμετωπίσεις απρόσμενες καταστάσεις, που θα σε οδηγήσουν σε νέα ξεκινήματα. Στα αισθηματικά σου, είναι καιρός για ειλικρινείς συζητήσεις και αποκαλύψεις. Επαγγελματικά, μπορείς να πειραματιστείς με καινούρια πράγματα, αλλά απαιτείται προσοχή στις λεπτομέρειες. Αν άφησες τις σπουδές σου ανολοκλήρωτες, τώρα μπορείς να τις συνεχίσεις.

Παρθένος

Προετοιμάσου για καρμικές αλλαγές στη ζωή σου. Έφτασε η ιδανική στιγμή για να αναλογιστείς ποιες είναι οι αξίες σου. Σήμερα θα ανακαλύψεις βαθύτερες πτυχές στις σχέσεις σου ή τις ερωτικές σου ανάγκες. Μπορείς να βρεις νέες πηγές εσόδων ή να διεκδικήσεις χρήματα που σου χρωστούν ή σου αναλογούν, αλλά ακόμη δεν τα πήρες.

Ζυγός

Η έκλειψη στον Κριό, απέναντί σου, και ο ανάδρομος Ερμής φέρνουν προκλήσεις, τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσεις με ωριμότητα και να αναδείξεις την εσωτερική σου δύναμη. Εμφανίζονται ευκαιρίες για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να ενισχύσεις τις σχέσεις που έχουν πραγματική αξία για σένα. Επαναξιολόγησε τις στρατηγικές και τους στόχους σου στην εργασία.

Σκορπιός

Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βελτιώσεις τη διατροφή σου και το εργασιακό σου περιβάλλον. Σημαντικές αλλαγές θα σε ανανεώσουν και θα φέρουν θετικές εξελίξεις στην καθημερινότητά σου. Σήμερα δεν δίνεις ιδιαίτερη σημασία στην ερωτική σου ζωή, αφού παραμένεις απασχολημένος με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Εκμεταλλεύσου τις δυνατότητες για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Τοξότης

Ιδανική περίοδος για δημιουργικότητα, αλλά και νέα ερωτικά ξεκινήματα. Σήμερα μπορείς να αποκαταστήσεις τη σχέση σου με τα παιδιά σου. Μπορείς, επίσης, να αναζωπυρώσεις το χαμένο πάθος με το ταίρι σου μέσα από τη βαθιά συναισθηματική επικοινωνία. Η καινοτομία αποτελεί μια από τις οικονομικές σου διεξόδους. Είναι μια ευκαιρία να επαναξιολογήσεις τις προσπάθειές σου.

Αιγόκερως

Μια κόντρα μεταξύ παλιού και καινούριου φέρνει αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. Έχεις μια ευκαιρία για εσωτερική αναζήτηση και επανασύνδεση με τις ρίζες ή την οικογένειά σου. Τα αισθηματικά σου σταθεροποιούνται ή κάνεις επιλογές με γνώμονα τη μακροημέρευση μιας πιθανής σχέσης. Επίσης, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ανανεώσεις την επαγγελματική σου στέγη.

Υδροχόος

Σε απασχολούν θέματα επικοινωνίας και μάθησης, όπως και ταξιδιών, με αποτέλεσμα να επενδύεις πολλή ενέργεια σε αυτά. Σου δίνεται η ευκαιρία για μια σημαντική γνωριμία ή για να θέσεις γερά θεμέλια στη νυν σχέση σου. Από σήμερα αρχίζει μια περίοδος κατά την οποία αναζητάς πολλαπλές πηγές εσόδων, ενώ επενδύεις και στις γνώσεις.

Ιχθύες

Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο που βγάζεις χρήματα και για να θέσεις νέες βάσεις, που θα στηρίξουν την ανάπτυξή σου. Η σημερινή έκλειψη σε προτρέπει να επαναξιολογήσεις τις σχέσεις σου με γνώμονα τις πραγματικές σου ανάγκες. Ακόμα, χτίζεις τα θεμέλια για να βελτιώσεις τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου, εξασφαλίζοντας τα απαραίτητα υλικά μέσα. Επωφελήσου από τις ευκαιρίες.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου