Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 6 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για το Σάββατο 6 Απριλίου.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Στον δεύτερο μήνα των γενεθλίων σου, ο Ερμής κατά την ανάδρομη πορεία του, 2/4 με 26/4, θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, προκαλώντας ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις. Η μοναδική σύνοδος Δία – Ουρανού, που χρωματίζει τον φετινό Απρίλιο, φέρνει αναπάντεχες ευκαιρίες στα οικονομικά σου. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και να ξέρεις ότι οι πρωτότυπες ιδέες προωθούνται.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια εξαιρετική πλανητική συγκυρία σε κάνει πρωταγωνιστή, αφού ο ευεργέτης και πληθωρικός Δίας θα μείνει για λίγο καιρό ακόμη στο ζώδιό σου. Να είσαι σε εγρήγορση. Φίλοι και κοινωνικός περίγυρος σε δραστηριοποιούν και σε παρασύρουν σε πολλές φιλικές συναντήσεις και ομαδικές δράσεις. Αρκεί να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, για να αποφύγεις τις παγίδες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πίεση που νιώθεις δημιουργεί εντάσεις στην καθημερινότητά σου. Αυτό μπορεί να γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτό στον χώρο εργασίας και τις σχέσεις με τους συναδέλφους. Με την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή μέχρι τις 26 του μήνα, μια φιλία από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σου. Μια εσωτερική αναλαμπή σε οδηγεί σε μονοπάτια αποκαλύψεων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρουσία του Άρη στους Ιχθύς καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σε εφοδιάζει με ενέργεια και όρεξη για δράση. Ωστόσο, ο ανάδρομος Ερμής εμποδίζει αρκετά την επικοινωνία, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα. Όμως, η ταυτόχρονη παρουσία της Αφροδίτης φέρνει αφενός ευκαιρίες συμφιλίωσης και αφετέρου ιδέες και προοπτικές για νέα ξεκινήματα.

 

ΛΕΩΝ

Ο δεύτερος μήνας της άνοιξης κρύβει για εσένα καλύτερες προοπτικές και τάσεις βελτίωσης. Θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις καλύτερους τρόπους διαχείρισης προσωπικών θεμάτων. Δεν αποκλείεται ένα άτομο από άλλη χώρα ή κάποιος που θα γνωρίσεις σε ταξίδι να σε ελκύσει ερωτικά. Στα επαγγελματικά, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και τις κεραίες τεντωμένες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εντάσεις στις σχέσεις, στον γάμο, αλλά και στις συνεργασίες συνεχίζονται. Γύρω στις 10 Απριλίου, η συνάντηση του Άρη με τον Κρόνο εντείνει τη δυσκολία και περιορίζει τη δυνατότητα δράσης. Προσοχή σε θέματα που σχετίζονται με εκπαίδευση, ταξίδια και εξωτερικό. Αλλά και σε ό,τι άλλο θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τους ορίζοντες και τις γνώσεις σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Σε συνέχεια των επιρροών του προηγούμενου μήνα, ο Άρης και ο Κρόνος στους Ιχθύς επηρεάζουν την καθημερινότητα αλλά και τη φυσική σου κατάσταση. Μπορεί ο Ερμής να είναι ανάδρομος μέχρι τις 26/4, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα δημιουργήσει εμπόδια. Αντιθέτως, μπορεί να καλλιεργήσει το έδαφος, ώστε να διευθετηθούν ζητήματα από το παρελθόν στη σχέση σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στους Ιχθύς τροφοδοτεί θετικά τα ενεργειακά σου αποθέματα και σε καθιστά ιδιαίτερα δραστήριο. Ένα νέο ξεκίνημα με ιδιαίτερες αλλά θετικές εμπειρίες ανοίγεται τώρα μπροστά σου. Η περίοδος αυτή μπορεί να σε ωφελήσει και στον εργασιακό τομέα, αλλά και στο να βρεις τις λύσεις σε θέματα υγείας που σε ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα οι τάσεις είναι για σένα κάπως αντιφατικές. Από τη μία, υπάρχουν εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον, όπου κάποιες διαφωνίες θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Από την άλλη, τόσο ο Ερμής -παρά την ανάδρομη πορεία του όσο και η Αφροδίτη, στον φιλικό για σένα Κριό, δίνουν ευκαιρίες για να υπάρξουν καλές στιγμές το Σαββατοκύριακο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μετρημένη και προσγειωμένη προσωπικότητά σου σε βοηθάει να κάνεις σχεδόν πάντα καλύτερη εκτίμηση των πραγμάτων. Αυτή την περίοδο, που υπάρχει η τάση για πολλές επαφές και συναντήσεις κάνε ένα καλό ξεκαθάρισμα. Δες ποιες προάγουν τη δράση σου και ποιες απλώς σου καταναλώνουν ενέργεια. Στον τομέα του σπιτιού, απόφυγε να κάνεις εργασίες και επισκευές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υποδέχτηκες τον μήνα συνεχίζοντας να έχεις το ενδιαφέρον σου στραμμένο στην οικονομική διαχείριση. Στον τομέα του σπιτιού μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με επέκταση, αλλά και με θέματα ακίνητης περιουσίας. Όσο ανοιχτά πρέπει να έχεις τα μάτια σου για ευκαιρίες άλλο τόσο θα πρέπει να έχεις τον νου σου, ώστε να μην ξεφύγεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας μπήκε με ενισχυμένα τα ενεργειακά σου αποθέματα, εφοδιάζοντάς σε με όρεξη για δράση. Κάποιες νέες πηγές εσόδων μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους. Ωστόσο, λόγω του Ερμή θα πρέπει να εξετάσεις προσεκτικά όλες τις παραμέτρους. Μη χάσεις ευκαιρίες, ακόμη και από εκεί που δεν το περιμένεις, σε θέματα επαφών, συναντήσεων, μετακινήσεων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου