Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 3 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 3 Απριλίου.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

Κριός

Θα είστε στο απόγειο της ενεργητικότητάς σας και έτοιμοι να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τα σχέδιά σας. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί και να ξεκουράζεστε συχνά, για να μην υπερφορτώνετε τον εαυτό σας. Η αύξηση της τόλμης σας σε νέες ερωτικές προσεγγίσεις σηματοδοτεί μια περίοδο γεμάτη πάθος και ευκαιρίες για εσάς, ιδιαίτερα αν είστε ελεύθεροι.

Ταύρος

Θα νιώσετε πιο συναισθηματικοί. Η διαίσθησή σας θα είναι μια σημαντική πηγή πληροφοριών, που θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Μπορεί επίσης να είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να ενισχύσετε τις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Ωστόσο, εσωτερικές συγκρούσεις αναζητούν ισορροπία. Υπάρχουν ξαφνικές εξελίξεις στα αισθηματικά σας, ανεξάρτητα από το αν είστε δεσμευμένοι ή ελεύθεροι.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό σάς ευνοεί σήμερα να κάνετε όποια επιλογή θέλετε και να πετύχετε. Αρκεί να εγκαταλείψετε τη μοιρολατρική στάση, να αποβάλετε από τη σκέψη σας όσα δεν σας αρέσουν και να σκεφτείτε θετικά. Αφήστε τις έγνοιες κατά μέρος για πράγματα που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Η θετική σκέψη παίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της πραγματικότητας.

Καρκίνος

Οι αποφάσεις σας θα πρέπει να βασίζονται σε στοιχεία και τη λογική και όχι στη διαίσθηση ή την παρόρμηση της στιγμής. Μην αφήνετε επίσης τρίτα άτομα να εμπλέκονται στις υποθέσεις σας και να σας δημιουργούν προβλήματα. Μπορεί να πληγώσετε άθελά σας ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Δεν είναι κακό να παραδεχτείτε τα λάθη σας και να ζητήσετε συγγνώμη.

Λέων

Η μέρα θα φέρει έντονη δραστηριότητα και πιεστικές προθεσμίες. Διαπραγματεύσεις, συνομιλίες και ταξίδια είναι πολύ πιθανά. Το φεγγάρι θα είναι θετικό για το ζώδιό σας, μιας και μπορεί να μονιάσετε με κάποιον με τον οποίο βρίσκεστε στα μαχαίρια. Ένα συμβόλαιο ή μια συνεργασία μπορεί να τελειώσουν, θα ανοίξουν όμως σύντομα οι δρόμοι για κάτι καινούριο.

Παρθένος

Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη. Ίσως ανακαλύψετε νέα ενδιαφέροντα και χόμπι, που θα γίνουν σημαντική πηγή έμπνευσης και ενέργειας. Ωστόσο, προσέξτε να μην ξεχάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την επικοινωνία μαζί τους. Άλλωστε, τώρα ενισχύεται η επιθυμία σας να εκφράσετε τα συναισθήματά σας είτε στο ταίρι σας είτε στο πρόσωπο που διεκδικείτε.

Ζυγός

Οι νεωτερισμοί στη δουλειά σας θα σας εκνευρίσουν σήμερα, γιατί θα σας βγάλουν από τη συνηθισμένη ρουτίνα σας. Κάποια στιγμή, όμως, θα πρέπει να γίνουν αναπροσαρμογές που θα προσφέρουν νέα δυναμική. Η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα τονισμένη σήμερα και σας κατευθύνει να μείνετε μακριά από τα πολύβουα πλήθη. Μην αναζητάτε λογικές εξηγήσεις και ερμηνείες στο καθετί.

Σκορπιός

Θα προσπαθήσετε να μάθετε τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας στη δουλειά, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Η διαίσθησή σας σας οδηγεί προς τη σωστή κατεύθυνση και οι αποδείξεις θα έρθουν σύντομα. Ερωτικά ζείτε μια κατάσταση έντονου πάθους και αμοιβαίας επικοινωνίας. Από την άλλη, όμως, είστε δοσμένοι στη δουλειά, μιας και θέλετε να καταπλήξετε τα πλήθη.

Τοξότης

Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για να αναπτύξετε την καριέρα σας και να φτάσετε σε νέα ύψη. Μπορεί να ανακαλύψετε νέες ευκαιρίες και προοπτικές, που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί και να έχετε κατά νου την προσωπική σας ζωή, ιδιαίτερα όσοι έχετε ταίρι, για να διατηρήσετε μια ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικού χρόνου.

Αιγόκερως

Μπορεί να βιώσετε μια αίσθηση αβεβαιότητας και ανασφάλειας για τις πράξεις σας. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε σε σκέψεις και να πάρετε γρήγορες αποφάσεις. Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι ιδανική για εσωτερική ανάπτυξη και ανακάλυψη του εαυτού σας, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για κάποιες αλλαγές και ακούστε τα συναισθήματα και τη διαίσθησή σας, πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση.

Υδροχόος

Μια μικρή παρεξήγηση για ασήμαντο λόγο μπορεί να βάλει φωτιά στη σχέση σας, κι έτσι να καταλήξετε σε έντονους διαπληκτισμούς. Έχετε την τάση να γκρινιάζετε, γιατί αισθάνεστε ότι είστε αδικημένοι από τη μοίρα – και στα επαγγελματικά σας. Δείτε όμως γύρω σας όσα θετικά συμβαίνουν και θα διαπιστώσετε ότι θα έπρεπε να είστε ευχαριστημένοι!

Ιχθύες

Μην πειραματίζεστε με την υγεία σας και χρησιμοποιείτε γιατροσόφια που δεν ξέρετε τι αποτελέσματα θα μπορούσαν να έχουν στον οργανισμό σας. Και η κλασική ιατρική κάνει δουλειά… Η αισθηματική σας σχέση θα σας προβληματίσει και θα απαιτήσει την προσοχή σας κατά τη διάρκεια της μέρας. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια από την πλευρά σας για να την κρατήσετε!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου