Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 2 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 2 Απριλίου.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

Κριός

Οι σκέψεις που έχεις για το μέλλον είναι πολλές. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Θα βρίσκεις λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις. Οι πλανήτες σε ευνοούν, ώστε να έχεις θετική ανταπόκριση.

Ταύρος

Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου, για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα, ώστε να μην αγχωθείς. Οι οικονομικές υποχρεώσεις σου είναι πολλές, αλλά θα τα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις. Θα κάνεις μια ουσιαστική κουβέντα με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, με τη γοητεία που σε διακρίνει, να περιμένεις μια σημαντική γνωριμία στη ζωή σου.

Δίδυμοι

Εμπιστεύσου τις ικανότητές σου, αλλά και το ένστικτό σου, και προχώρα. Πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για κάθε εξέλιξη ή ευκαιρία που θέλει ειδικούς χειρισμούς Αν αποφύγεις την ένταση, θα περάσεις ένα όμορφο βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος, προετοιμάσου για φλερτ. Απόψε, κάποια πρόσωπα θα σε πλησιάσουν για να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε το πράσινο φως και μην κλείνεσαι!

Καρκίνος

Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα. Κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα μπορέσεις να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον. Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, ενώ αν είσαι μόνος, καλό είναι να σταματήσεις να αγχώνεσαι!

Λέων

Μην αμελήσεις καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Οι συνεργασίες και τα καινούρια ξεκινήματα ευνοούνται πολύ, αν και θα πρέπει να εργαστείς λίγο παραπάνω. Επίσης, θα πρέπει να λύσεις προβλήματα στη σχέση σου. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, φρόντισε να είσαι διαθέσιμος. Έτσι, όλο και κάτι καλό θα προκύψει στη ζωή σου και μάλιστα σύντομα.

Παρθένος

Σήμερα θα βρεις τις λύσεις σε θέματα που καθυστερούσαν. Φρόντισε όμως να μην εμπλακείς σε ό,τι δεν σε αφορά, γιατί θα σε φθείρει ψυχικά. Στη δουλειά σου μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Δείξε περισσότερη εμπιστοσύνη σε ό,τι κάνει ο σύντροφός σου, ενώ εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο, άνοιξε επιτέλους την καρδιά σου.

Ζυγός

Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται, μιας και θα επικρατήσει το συναίσθημα και όχι η λογική! Στα επαγγελματικά σου, θα έχεις πολύ άγχος, θέλοντας να αντεπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως χρειαστεί να προχωρήσεις σε ξεκαθαρίσματα. Αν είσαι μόνος, πολύ πιθανό να δεχτείς μια πρόταση από άτομο που σε φλερτάρει καιρό.

Σκορπιός

Φρόντισε η υπερβολική αισιοδοξία να μη σε οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις. Θα τα καταφέρεις πολύ καλά στη δουλειά σου, αλλά θα πρέπει να κινηθείς με προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα. Μια κουβέντα με το ταίρι σου θα λύσει πολλά προβλήματα. Αν είσαι ακόμη μόνος σου, η μέρα ευνοεί την επικοινωνία.

Τοξότης

Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και μπορείς να πετύχεις αυτά που θέλεις. Ωστόσο, η κυκλοθυμία σου στέκεται εμπόδιο. Δείξε προσοχή σε κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με συνεργάτες σου. Θα βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις στη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, η προσωπικότητά σου θα κάνει κάποιο άτομο να σε προσέξει. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά!

Αιγόκερως

Θα συνειδητοποιήσεις ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα και η καθημερινότητά σου θα πάρει καλύτερη πορεία. Τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα. Αν έχεις σχέση, σκέψου πώς μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, καιρός να ανοιχτείς, γιατί έρχεται το ταίρι που έψαχνες.

Υδροχόος

Κάνε καλύτερο προγραμματισμό, ώστε να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά και να ξεμπερδεύεις από εκκρεμότητες. Θα συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Καλό θα είναι να συζητήσεις και με το σύντροφό σου τα προβλήματά σας. Αν είσαι μόνος, πιθανόν να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε γοητεύσει.

Ιχθύες

Μην κινηθείς παρορμητικά σήμερα, γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη, που θα προκαλέσουν προβλήματα στο μέλλον. Επίσης, προσπάθησε να μην κλείσεις επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες. Ένα φιλικό πρόσωπο θα ανακατευτεί στη σχέση σου και θα φέρει μπελάδες. Αν είσαι αδέσμευτος, πρόσεξε, γιατί ένα άτομο από το παρελθόν θα σου χτυπήσει πάλι την πόρτα. Σκέψου το καλά πριν του ανοίξεις!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου