Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 1 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 1 Απριλίου.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σας σάς δίνει φτερά να κάνετε πράγματα για εσάς. Χρειάζεται όμως προσοχή όσον αφορά τις επόμενες τρεις εβδομάδες που θα κινείται ανάδρομος. Η ανάγκη να περάσετε τα μηνύματά σας εμπνέοντας άλλους θα μονοπωλεί τις δράσεις σας. Αν είστε δεσμευμένος, εκφράστε την αγάπη σας. Οι αδέσμευτοι κάντε υπομονή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής αναμοχλεύει οτιδήποτε έχει μπει στο «αθόρυβο». Σε οτιδήποτε νιώθετε πως έχει βαλτώσει θα μπορούσε να σας βοηθήσει, ειδικά αν πρόκειται για την ψυχολογία σας, ώστε να βρεθούν δημιουργικές διέξοδοι έκφρασης. Ωστόσο ειδικά στον έρωτα θα πρέπει ό,τι κάνετε να γίνεται ύστερα από πολλή σκέψη, είτε είστε δεσμευμένος είτε αδέσμευτος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάνετε γρήγορες κινήσεις και νέες ιδέες ή συνεργασίες μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινή σας ρουτίνα. Ωστόσο λόγω της ανάδρομής πορείας του Ερμή θα πρέπει να προσέχετε τις τελικές αποφάσεις σας. Καλύτερα να περιμένετε μέχρι το τέλος του μήνα για να φτάσετε σε τελικά συμπεράσματα σε ζητήματα με το ταίρι σας ή για το πρόσωπο που θέλετε σχέση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε την απαραίτητη τόλμη σε εργασιακά και θέματα καριέρας. Νέες ιδέες σάς βοηθούν να προχωρήσετε, ωστόσο τα μάτια σας δεκατέσσερα γιατί μπορεί να γίνουν λάθη ή να υπάρξουν αντικειμενικά εμπόδια. Κινηθείτε με προσοχή σε ό,τι έχετε σκοπό να κάνετε τώρα. Φροντίστε να αντιμετωπίσετε υπομονετικά το ταίρι σας και μη φορτίζεστε συναισθηματικά με μια νέα γνωριμία.

 

ΛΕΩΝ 

Έντονη παρόρμηση σας δίνει ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού και ό,τι πρεσβεύετε σχετικά με προσδοκίες. Θα πρέπει να βάλετε όρια για να προχωρήσουν σωστά τα σχέδιά σας και να αποδώσουν καρπούς. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες ακόμα και στη σχέση σας, γιατί εύκολα μπορεί τα πράγματα να ξεφύγουν. Αν είστε αδέσμευτοι, προσέξτε τα εμπόδια στα σχέδιά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα βάλετε μπροστά τις επιθυμίες και τα όνειρά σας. Ωστόσο ενδέχεται να προκύψουν κάποια διλήμματα ή ερωτήματα σχετικά με τρέχουσες καταστάσεις. Με χάρη και κυρίως με υπομονή εξετάστε ό,τι προκύπτει. Προσπαθήστε να σταθείτε περισσότερο στην επιφάνεια των πραγμάτων στη σχέση σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μη σπαταλάτε τώρα χρήσιμη ενέργεια.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας, βάζοντάς σας στη διαδικασία να δείτε με διαφορετικό μάτι σχέσεις και συνεργασίες. Νέες ιδέες θα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένετε, ωστόσο καλό θα είναι να αφουγκράζεστε την κάθε στιγμή. Στη σχέση σας ψάχνετε την ουσία της, ενώ πριν προχωρήσετε σε σχέση εξετάστε βαθύτερα τα θέλω σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές ιδέες και σκέψεις έρχονται είτε από το εξωτερικό περιβάλλον είτε από εσάς, οι οποίες στοχεύουν στις δραστηριότητες της καθημερινότητάς σας. Καλό θα είναι να φιλτράρετε ό,τι νέο προκύπτει, ακόμα και μια πιθανή σχέση, και να εξετάσετε εκ νέου ό,τι έχει μείνει σε εκκρεμότητα. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας είτε σε σωματικό είτε σε ψυχικό επίπεδο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοϊκή η θέση του Ερμή, η οποία σας δίνει γενικότερα χαρά μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα. Σας δίνονται ευκαιρίες να έχετε ευχάριστα διαλείμματα στην καθημερινότητα. Καλό θα είναι να προσέξετε αν ξεκινήσετε τώρα νέα σχέση ή την ήδη υπάρχουσα. Πείτε «όχι» σε κάτι που έρχεται στο προσκήνιο από το παρελθόν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενεργοποιούνται ζητήματα και καταστάσεις, οι οποίες σχετίζονται τόσο με τις βαθύτερες επιθυμίες σας όσο και με το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σας ζωή. Τώρα με την ανάδρομη πορεία του Ερμή αναπροσαρμόζετε τους συγκεκριμένους τομείς. Φροντίστε να κινηθείτε χωρίς βιασύνη και μη φτάνετε σε συμπεράσματα προτού εξετάσετε όλα τα δεδομένα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Έρχονται μηνύματα από διάφορες κατευθύνσεις και χτυπάνε καμπανάκια για νέα δεδομένα στη ζωή σας. Με κάποιον τρόπο θα ζωντανέψει και η επικοινωνία σας με το ταίρι σας ή τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Ωστόσο δώστε προσοχή σε ζητήματα που αφορούν συγγενείς και μετακινήσεις, μιας και ο Ερμής επηρεάζει αυτούς τους τομείς.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε γεμάτοι νέες ιδέες σχετικά με ζητήματα που σας δίνουν υλική ή/και συναισθηματική ασφάλεια. Οι αλλαγές θα είναι μέρος της διαδικασίας και οι αναπροσαρμογές δεν θα λείψουν. Ωστόσο, αφού περάσει ο ανάδρομος Ερμής, θα μπορέσετε να αισθανθείτε πιο σταθερά στους συγκεκριμένους τομείς αλλά και στη σχέση σας ή να βάλετε τις βάσεις για μια νέα σχέση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου