Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 30-31/3

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Φρόντισε να ηρεμήσεις το Σαββατοκύριακο, γιατί σε περιμένει δύσκολη εβδομάδα. Θα διαπιστώσεις ότι κάποιοι συνεργάτες σου παίζουν άσχημα «παιχνίδια» πίσω από την πλάτη σου θέλοντας να σε… εξοστρακίσουν. Μη φοβηθείς να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να τους «τρίξεις τα δόντια». Αν χρειαστεί, δείξε τους ότι έχεις ισχυρούς συμμάχους στη δουλειά. Θα τα πας καλύτερα οικονομικά από την αρχή του μήνα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις… σκαμπανεβάσματα στη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική πρόσκληση σε επαγγελματικό περιβάλλον φέρνει στο δρόμο σου έναν έρωτα που θα σε… απογειώσει. Πρόσεξε μόνο μη δείξεις αδυναμία, γιατί θα σε… χορέψει στο ταψί.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα είναι αρκετά δύσκολη η εβδομάδα που μπαίνει για σένα και ο μήνας αυτός θα σου δείξει από την αρχή τα… δόντια του, γι’ αυτό θα πρέπει να κάνεις καλό προγραμματισμό μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μια δουλειά που περίμενες θα «στραβώσει» όχι από δική σου υπαιτιότητα, αλλά εξαιτίας ενός συνεργάτη σου. Πρόσεξέ τον, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που θα σε πουλήσει. Άλλωστε, έχεις αποφασίσει να κάνεις στην άκρη τους «τοξικούς» ανθρώπους. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου, αλλά πρόσεξε γιατί μπορεί να οξυνθούν τα πνεύματα. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία με διάρκεια, αρκεί να μην είσαι απόλυτος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να θυμάσαι ότι μόνο με πολλή δουλειά θα σωθεί η κατάσταση, αλλά και αν βρεις νέους τρόπους ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μη σε πιάσει πανικός και προχωρήσεις βιαστικά σε μια αμφίβολη συνεργασία. Το Σαββατοκύριακο μπορείς να σκεφτείς ποιοι μπορούν πραγματικά να σταθούν δίπλα σου σ’ ένα καινούριο επαγγελματικό εγχείρημα, το οποίο θα δρομολογήσεις από τις πρώτες μέρες του μήνα. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι επικριτικός σε καθετί που κάνει το ταίρι σου. Πρόσεξε γιατί θα εκραγεί. Αν είσαι αδέσμευτος, θα πάρεις αρνητική απάντηση από κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μην παρακαλάς. Προχώρα και θα καταλάβεις ότι μια καλή φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να αδειάσεις το κεφάλι σου από κάθε σκέψη και να ξεκουραστείς μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς σε περιμένουν δυσκολίες με το «καλημέρα» του καινούριου μήνα. Ένας συνεργάτης σου θα σου διαλύσει μια φιλία ή συνεργασία, κι αυτό θα σε πειράξει πολύ. Αντιμετώπισέ τον με ψυχραιμία και χωρίς καβγάδες. Μια νέα συνεργασία πρέπει να τη σκεφτείς πολύ καλά, γιατί αργότερα θα βρεις «αγκάθια». Άσε για τα μέσα του μήνα κάτι καινούριο επαγγελματικά. Μην γκρινιάζεις στο ταίρι σου γιατί θα προκληθεί ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει. Ίσως να μην είναι ελεύθερο, οπότε κι εσύ πήγαινε γι’ άλλα ή ζήσε απλώς μια περιπέτεια.

ΛΕΩΝ

Κάνε αυστηρό σχεδιασμό και προγραμματισμό, ώστε να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις σε κάτι που έχεις βάλει στο νου σου. Να προσέξεις με ποιους συνεργάζεσαι. Μέσα στο Σαββατοκύριακο καλό είναι να σκεφτείς πολύ καλά το ρίσκο που πας να πάρεις επαγγελματικά και να μην παρασυρθείς από τον εγωισμό σου ή από τρίτους. Ο μήνας μπαίνει αρκετά επιθετικός και σε φέρνει μπροστά σε επαγγελματικά αλλά και συναισθηματικά διλήμματα. Με ψυχραιμία βάλε προτεραιότητες στη ζωή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, προκαλείς εντάσεις στο σχέση σου χωρίς λόγο. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση θα σου φτιάξει τη διάθεση. Πιθανότατα, είναι έρωτας από το παρελθόν που επανέρχεται δριμύτερος. Πέρνα καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αρχή του νέου μήνα μπορεί να φέρει κάποια ανατροπή που δεν είχες υπολογίσει στη δουλειά σου ή μια αποχώρηση που θα σε πληγώσει. Να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου και ένα πρόσωπο που το έχεις αφήσει στο παρασκήνιο, ενώ αξίζει και θέλει να σου σταθεί σε κάθε κίνησή σου. Μην είσαι άκαμπτος και δεν βλέπεις ποιοι πραγματικά σε εκτιμούν και σε αγαπούν. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα έχει παράπονα, οπότε κάνε του κάποια χατίρια. Αν φλερτάρεις με τη μοναξιά, μια νέα γνωριμία έρχεται. Ζητάς σχέση με διάρκεια και δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις συναισθηματικές «εκπτώσεις». Αυτό θα έχει αντίκτυπο και στην ψυχολογία σου. Κάνε σωστή επιλογή.

ΖΥΓΟΣ

Μην κάνεις πίσω με την πρώτη αναποδιά που θα προκύψει. Πάρε δύναμη μέσα στο Σαββατοκύριακο και ρίξου στην επαγγελματική «αρένα», καθώς ο μήνας αυτός έχει δυσκολίες, αλλά και ευκαιρίες από τις πρώτες μέρες. Μην κοιτάς να συμβιβάσεις όλες τις πλευρές, αλλά κοίτα τι συμφέρει εσένα. Εμπιστεύσου παλιούς συνεργάτες σου. Στα συναισθηματικά σου, θα βρεις ισορροπία μέσα από ήρεμο διάλογο. Αν είσαι αδέσμευτος, μην εμπιστεύεσαι ό,τι σου λένε. Ένα καινούριο πρόσωπο θα σε εντυπωσιάσει. Μην… παίξεις σε διπλό ταμπλό, γιατί θα γίνει η στραβή και θα αποκαλυφθείς. Αν συμβεί αυτό, θα καταστρέψεις και την καλή εικόνα που έχεις χτίσει σε μια παρέα, η οποία θα μεσολαβήσει για τη γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει με το «καλημέρα» του καινούριου μήνα θα σου φανεί συμφέρουσα, αλλά αν το ψάξεις καλά, θα δεις ότι μόνο μπελάδες θα σου φέρει, οπότε μη βιάζεσαι. Έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα. Ένας συνεργάτης σου θα αποδειχθεί διπλοπρόσωπος και θα σε πληγώσει. Κοίτα όμως να μαζέψεις τη ζημιά που θα συμβεί, γιατί θα σου χαλάσει στρωμένη δουλειά. Απομόνωσέ τον με συνοπτικές διαδικασίες. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει σε όλα, οπότε σταμάτα να είσαι ζηλιάρης. Αν είσαι αδέσμευτος, το πρόσωπο που βολιδοσκοπείς θα έρθει κοντά σου. Μην ψάχνεις μονιμότητες. Ζήσε αυτό που έχει να σου δώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συνεργάτες σου εμπιστεύονται το μυαλό σου και τις ικανότητές σου. Μην τους απογοητεύσεις με την επιπολαιότητα με την οποία αντιμετωπίζεις κάποιες φορές επαγγελματικά θέματα, ειδικά τις πρώτες μέρες του μήνα, που θα πρέπει να προσέξεις πολύ τα οικονομικά σου. Τα πας καλά και είναι κρίμα να χάσεις χρήματα, επειδή σου αρέσει να ξανοίγεσαι σε πολλά πράγματα. Προσηλώσου στις τρέχουσες ανάγκες της δουλειάς σου για όλη τη βδομάδα. Στα αισθηματικά σου μην είσαι καχύποπτος, γιατί το ταίρι σου δεν αντέχει άλλο τα ξεσπάσματα της ζήλιας σου. Αν είσαι αδέσμευτος, το φλερτ το έχεις στο… αίμα σου, οπότε κοίτα να χαρείς τις νέες γνωριμίες. Χαλαρά και όμορφα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι εργασιομανής και το Σαββατοκύριακο θα πάρεις δουλειά στο σπίτι. Καλά κάνεις, γιατί η βδομάδα έχει τις κακοτοπιές της, αλλά εσύ θα είσαι προετοιμασμένος. Ο μήνας θα ξεκινήσει με… σκαμπανεβάσματα, οπότε φρόντισε να παραμείνεις ψύχραιμος. Άλλωστε, πάντα είσαι εγκρατής και οργανωτικός, πόσο μάλλον τώρα, που βλέπεις ότι κάποιος συνεργάτης σου σου… θολώνει τα νερά. Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι ψύχραιμος και τρυφερός με το ταίρι σου, που έχει παράπονα γιατί είσαι εργασιομανής. Όλα θα πάνε καλά και θα γίνει ανανέωση στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι από την αναμονή. Κάτι φαίνεται στον ορίζοντα, αρκεί να το δεις με τόση δουλειά που έχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συνέχισε να είσαι προσηλωμένος στο στόχο σου και άσε τα μεγαλεπήβολα σχέδια. Επίσης, σταμάτα να διαλαλείς αριστερά και δεξιά τα σχέδια σου. Αν το κάνεις, θα χάσεις μια σπουδαία πρόταση που «μαγειρεύεις» εδώ και καιρό. Κοίταξε να οργανωθείς καλά και υπολόγισε όλες τις παραμέτρους, γιατί μπορεί να βγεις εκτός χρόνου και προϋπολογισμού, οπότε θα δυσαρεστήσεις καλούς σου συνεργάτες. Καλός είναι ο ενθουσιασμός, αλλά όχι όταν γίνεται επιπολαιότητα. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» στο διαδίκτυο. Αν σου αρέσει κάτι, ζήσε το. Πρόσεξε μόνο μην μπλέξεις σε μια δύσκολη κατάσταση που θα σε πιέσει ψυχολογικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Στη δουλειά πρέπει να είσαι αποφασιστικός και επιλεκτικός. Απαλλάξου από «βαρίδια» που δεν σου επιτρέπουν να εξελιχθείς. Η εβδομάδα που έρχεται και ο νέος μήνας σού δείχνουν ότι θα πρέπει να αγωνιστείς σκληρά, αλλά και με διπλωματία για να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Γι’ αυτό να είσαι προσηλωμένος στη δουλειά. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Μην ακούς «αυλοκόλακες». Αν είσαι δεσμευμένος, όλα πάνε καλά, αρκεί να μην αρχίσεις τις ζήλιες σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην ενθουσιάζεσαι εύκολα. Ζήσε μια νέα γνωριμία και μην κάνεις σχέδια. Προχώρα αργά και βλέπεις αν είναι αυτό που πραγματικά δείχνει. Μην κάνεις «εκπτώσεις», προκειμένου να μην είσαι μόνος. Θα πληγωθείς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου