Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 20 Μαρτίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 20 Μαρτίου.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Θα τσακωθείς με έναν συνεργάτη ή συνάδελφό σου, γιατί δεν είναι της ευθείας οδού. Πρόσεξέ τον και αν είναι ανάγκη απομάκρυνέ τον με συνοπτικές διαδικασίες. Οι φίλοι σου σού το λένε, αλλά εσύ δεν ακούς και φθείρεσαι δίχως λόγο. Αν είσαι δεσμευμένος, μίλα με το ταίρι σου χωρίς αναβολή. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις τώρα σχέση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αμφιταλαντεύεσαι αν πρέπει να κοιτάξεις αλλού στη δουλειά, καθώς μια νέα πρόταση είναι ενδιαφέρουσα. Με τη λογική θα πάρεις την καλύτερη απόφαση. Η δουλειά σου είναι το πάθος σου, οπότε ξέρεις τι θα κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε περιβάλλει με αγάπη. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις για γνώμονα το «δώσαμε, δώσαμε».

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να μην απομακρύνεις τους συνεργάτες σου με την ψυχρότητά σου, γιατί μια επαγγελματική δραστηριότητά σου δεν πήγε καλά. Αυτοί θα σε βοηθήσουν στα δύσκολα. Έχει ανάγκη τόνωσης η δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε καβγαδάκι και απόλαυσε τη συντροφικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, γύρισε την πλάτη σε παλιά αγάπη. Ξέφτισε. Αν γυρίσεις, μόνο… απόνερα θα βρεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που κάνεις, να σκέφτεσαι μόνο αρνητικά, δεν σε βοηθάει σε τίποτα. Δεν σε κυνηγάνε οι συνεργάτες σου αλλά το μυαλό σου που σκέφτεται διάφορα. Το ίδιο και στα συναισθηματικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκεις αφορμές για να τσακωθείς. Πρόσεξε, γιατί το ταίρι σου ασφυκτιά. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία. Εμπιστεύσου το καινούργιο χωρίς καθυστέρηση

 

ΛΕΩΝ

Οι συνεργάτες σου σού κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, γιατί ξοδεύεις πολλά, αλλά εσύ πέρα βρέχει. Κανόνισε, γιατί αν δεν προσαρμοστείς στις πραγματικές σου ανάγκες, σύντομα θα τα βρεις σκούρα. Αν είσαι δεσμευμένος, συζήτησε με το ταίρι σου ό,τι σε προβληματίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, πες «όχι» σε ανούσιες γνωριμίες. Το καλό είναι στον δρόμο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευτυχώς έχεις δουλέψει πολύ τον τελευταίο καιρό και έτσι θα προλάβεις μια στραβή κίνηση στη δουλειά σου. Θα χάσεις κάποια χρήματα, αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Έχεις ανοίξει πόρτες, οπότε θα αναπληρώσεις τα χαμένα. Να έχεις υπομονή. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς συντροφικά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην μπερδεύεις το πάθος με τη σχέση.

 

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αρκεί να εμπιστευτείς τους ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να πάρεις σωστές αποφάσεις. Μην ενθουσιάζεσαι με κάθε πρόταση, αλλά και μην απογοητεύεσαι με συμπεριφορές που δεν περίμενες. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε να παίξεις σε διπλό ταμπλό. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να ακολουθήσεις το καλό που σου έρχεται και να κάνεις προγραμματισμό πώς θα το προχωρήσεις σωστά για να έχεις γρήγορα κέρδος. Ένας συνεργάτης θα σε βοηθήσει σε αυτό. Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από διάλογο με το ταίρι σου έρχεστε πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο από το διαδίκτυο θα σε εντυπωσιάσει. Πρόσεχε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις σπαζοκεφαλιάσει, γιατί θέλεις να πάρεις μια γρήγορη απόφαση σε ένα οικονομικό θέμα και κάτι δεν σου κολλάει. Να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου και να μην αφήσεις τους τρίτους να μπουν σφήνα. Καλύτερα να προχωρήσεις αργά. Άλλωστε έχεις ήδη καταφέρει πολλά. Αν είσαι δεσμευμένος, ζεις ωραίες στιγμές και ανανεώνεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις για το παιχνίδι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να κάνεις ξανά προγραμματισμό για να είσαι σίγουρος ότι κάτι δεν σου έχει ξεφύγει. Ευτυχώς είσαι πολύ σταθερός και ψάχνεις τα πάντα, γιατί κάποιος θα θελήσει να σου βάλει τρικλοποδιά σε μια συνεργασία. Κινήσου στο παρασκήνιο. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις, αλλά δεν έχεις πολλή όρεξη. Βαριέσαι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι αισιόδοξος και αυτό το μεταδίδεις και στους άλλους. Όλοι σε εμπιστεύονται, παρόλο που σε θεωρούν -και είσαι- υπεραισιόδοξος. Αυτό όμως συγκεντρώνει γύρω σου και ενδιαφέροντες συνεργάτες που θα τους αρέσει κάτι «φρέσκο» που θα τους προτείνεις. Κάνε προγραμματισμό. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, σκέφτεσαι ότι πρέπει να νοικοκυρευτείς.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Να μην μπλέκεις σε θέματα που δεν σε ενδιαφέρουν στη δουλειά. Έχεις αφήσω πίσω άλυτα θέματα δικά σου, οπότε πρέπει να αρχίσεις να τα τακτοποιείς, αλλιώς δεν θα πας παρακάτω. Πρέπει να βρεις νέες πηγές εσόδων. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα να είσαι ζηλιάρης και κτητικός. Αν είσαι αδέσμευτος, ο ρομαντισμός σου θα προσελκύσει νέο πρόσωπο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου