Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 13 Μαρτίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 13/3/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

KΡΙΟΣ

Φρόντισε να κατευνάσεις τα νεύρα σου και μην τα βάζεις με τους συνεργάτες σου. Δεν σε συμφέρει να τους χάσεις. Έχεις πολλά ανοιχτά εργασιακά μέτωπα και, μόνο αν είσαι ψύχραιμος, θα τα καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου προσπαθεί να σε καταλάβει. Αν είσαι αδέσμευτος, προτιμάς τη μοναξιά σου, αλλά μια περιπετειούλα θα την έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις κουραστεί από τη δουλειά και διάφορες καταστάσεις γύρω σου. Θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να «γεμίσεις τις μπαταρίες σου». Πρέπει να εξασφαλίσεις τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα για να προχωρήσεις. Στη δουλειά πας καλά. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς μια νύχτα πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις κάτι ουσιαστικό και απογοητεύεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να χρησιμοποιήσεις όλη τη διπλωματία σου για να προσεγγίσεις πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε κάτι επαγγελματικό που φαντάζει παράτολμο, αρκεί να το οργανώσεις καλά. Μην ακούσεις λόγια τρίτων. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει την προσοχή σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις για το παιχνίδι. Δεν θέλεις δεσμεύσεις και το ξεκαθαρίζεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το να μιλάνε πίσω από την πλάτη σου δεν είναι καλό και για την εικόνα σου. Έχεις «στηρίγματα» για να θέσεις τους όρους σου. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Μια… ανακατωσούρα στη δουλειά θα την έχεις. Μείνε ψύχραιμος. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί κρυφές «αμαρτίες» θα έρθουν στο φως. Αν είσαι αδέσμευτος, είσαι απογοητευμένος.

ΛΕΩΝ

Να θυμάσαι πως δεν φταίνε οι συνεργάτες σου, αν έβαλες πολλά καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Τώρα ξέμπλεξέ τα και άφησε ό,τι μπορείς, γιατί με το άγχος που έχεις θα κάνεις ένα λάθος που θα… ελαφρύνει το ταμείο σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην το παίζεις έξυπνος στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία. Ακολούθησέ την.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρειάζεσαι ξεκούραση. Η δουλειά εκεί θα είναι, οπότε κάνε ό,τι μπορείς για να ξεκουραστείς. Μην κάνεις τώρα «ανοίγματα» σε κάτι καινούριο. Έχεις καταφέρει αρκετά τελευταία, οπότε να φροντίσεις να τα διατηρήσεις, χωρίς άγχος. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην επενδύσεις σε μια νέα γνωριμία. Ζήσε το και όπου σε βγάλει.

ΖΥΓΟΣ

Η δουλειά σου θέλει «κυνήγι» και θα κουραστείς πολύ γιατί έχεις βάλει ένα στόχο. Κάποιοι θα σου βάλουν εμπόδια και θα στενοχωρηθείς, αλλά δεν θα καταφέρουν να ανακόψουν την πορεία σου. Μόνο μη σε πιάσουν διλήμματα και ανασφάλειες. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει στοργή, όπως κι εσύ. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις προς κάθε κατεύθυνση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και έχεις καταφέρει πολλά τον τελευταίο καιρό στη δουλειά σου, εσύ «τρώγεσαι» με τους συνεργάτες σου. Μην το κάνεις γιατί θα χάσεις έναν πολύτιμο σύμμαχο. Μείνε προσηλωμένος στο στόχο σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει να σε… απομονώσει. Δεν λες «όχι». Αν είσαι αδέσμευτος, θα πλησιάσεις νέο πρόσωπο. Μην είσαι τόσο επιφυλακτικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι μες στην τρελή χαρά και θέλεις να κατακτήσεις κι άλλες κορυφές στη δουλειά σου. Θα το πετύχεις αν βάλεις πρόγραμμα και όχι αν είσαι χύμα στο κύμα. Οι συνεργάτες σου σου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Επαναπροσδιόρισε τους επαγγελματικούς σου στόχους. Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να περιορίσεις τη ζήλια σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε διακριτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να φροντίσεις να κάνεις τα απολύτως απαραίτητα στη δουλειά γιατί οφείλεις στον εαυτό σου λίγη ξεκούραση. Τα οικονομικά σου πάνε καλά, οπότε δεν υπάρχει λόγος υπερβολικού άγχους. Πρόσεχε γιατί η υπερκόπωση παραμονεύει ή ένα λάθος θα σου φέρει ανατροπή που δεν περιμένεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μια επανασύνδεση σε χαροποιεί. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνε έρωτα, όχι πόλεμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθεις ότι κάτι καλό θα συμβεί, καθώς τον τελευταίο καιρό έχεις κουραστεί πολύ, ενώ αντιμετώπισες και πολλές αναποδιές στη δουλειά σου. Δεν έχεις άδικο, καθώς από το πουθενά «σκάει» μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Πρόσεχε γιατί αργότερα θα έχει φύγει το… τρένο. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει περισσότερη σοβαρότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, απολαμβάνεις το φλερτ.

ΙΧΘΥEΣ

Να μην εμπιστεύεσαι όλο τον κόσμο γιατί θα πληγωθείς και θα χάσεις ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Ωστόσο, τα οικονομικά σου βελτιώνονται γρήγορα. Έχεις συνεργάτες και φιλικά πρόσωπα που σε εκτιμούν και σε στηρίζουν. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησιάζεις νέο πρόσωπο και περνάς υπέροχα. Μη σε πιάσουν οι ανασφάλειές σου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου