Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 12 Μαρτίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 12/3/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Οι συνεργάτες σου σε έχουν βοηθήσει πολύ, αλλά το ξεχνάς αυτό και γίνεσαι άδικος. Ξέρεις πως χωρίς αυτούς δεν θα είχες σωθεί κάποιες φορές, οπότε σύνελθε. Αν δεν το κάνεις και υπάρξουν αντιπαραθέσεις, εσύ είσαι εκείνος που θα κλάψεις. Αν είσαι δεσμευμένος, οι ανασφάλειές σου χτυπάνε κόκκινο. Αν είσαι αδέσμευτος, ρίξε τον πήχη των απαιτήσεών σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ασχολήσου μόνο με σένα και μη χάνεις ενέργεια με κάποιους που θα το… φάνε το κεφάλι τους γιατί υπολογίζουν σε λάθος «συμμάχους». Δύσκολη μέρα σήμερα, οπότε να προσέξεις γιατί οι παρεξηγήσεις θα είναι στο ζενίθ τους. Να δείξεις κατανόηση στις ανησυχίες που έχει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία σού κεντρίζει το ενδιαφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απόφυγε την αλαζονεία γιατί θα σε φέρει σε σύγκρουση με τους συνεργάτες σου και, αν χάσεις κάποιον τώρα, δεν σε συμφέρει. Όσο εκρηκτική κι αν είναι η σημερινή μέρα, χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου και θα τα καταφέρεις να την ξεπεράσεις αλώβητος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει την προσοχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, χάνεις μια ευκαιρία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μη… χαθείς σε δήθεν ευκαιρίες που θα σου παρουσιάσουν κάποιοι που θέλουν να σε παρασύρουν σε λάθος αποφάσεις. Μόνο με την καλή δουλειά και με εμπιστοσύνη σε παλιούς συνεργάτες σου θα ξεχωρίσεις και όχι με το να εκνευρίζεις τους πάντες γύρω σου. Αν είσαι δεσμευμένος, άσε τις κόντρες στην άκρη. Αν είσαι αδέσμευτος, κυριαρχούν οι φόβοι σου.

ΛΕΩΝ

Ο εγωισμός σου δεν σε αφήνει να δεις τα λάθη σου. Μόνο αν τα καταλάβεις, θα προχωρήσεις παρακάτω και θα καταλάβεις ποιοι πραγματικά σε θέλουν γι’ αυτό που είσαι και όχι γι’ αυτό που θέλεις να φαίνεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, μη δυναμιτίζεις τη σχέση σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μην έχεις τόσο πολλές απαιτήσεις. Θα παραμείνεις μόνος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να βάλεις προτεραιότητες στις υποχρεώσεις σου γιατί αργότερα θα μαζευτούν «βουνό» και δεν θα μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα. Δεν μπορείς να τα καταφέρεις όλα μόνος σου. Πρόσεξε γιατί θα γίνουν παρεξηγήσεις, που δεν θα σου βγουν σε καλό. Αν είσαι δεσμευμένος, μένεις στις λεπτομέρειες που στενοχωρούν το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, νιώθεις κουρασμένος ψυχικά.

ΖΥΓΟΣ

Να ηρεμήσεις γιατί μόνο έτσι θα τα καταφέρεις. Μην περιμένεις βοήθεια από τους άλλους. Στηρίξου μόνο στο δικό σου μυαλό και στα χέρια σου, ειδικά σήμερα που οι παρεξηγήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε μοιραίες αποφάσεις και να τινάξουν συνεργασίες στον αέρα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην τρώγεσαι για καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος, θα νιώθεις απογοήτευση. Ηρέμησε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το να είσαι μυστικοπαθής εκνευρίζεις τους συνεργάτες σου. Η δουλειά σου χρειάζεται προσοχή, αλλά μην επιδιώξεις σήμερα κάποια αλλαγή. Θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις που θα σε κουράσουν. Μείνε ψύχραιμος. Αν είσαι δεσμευμένος, αφέσου στο ταίρι σου και μη φέρεσαι εγωιστικά. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία. Το θέμα είναι πόσο είσαι έτοιμος να ανοιχθείς. Μάλλον δεν είσαι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν χάλασε και ο κόσμος αν ανατραπεί κάποιο σχέδιο στη δουλειά. Μη σε πιάσει πανικός γιατί θα αρχίσεις να… κυνηγάς δουλειές χωρίς προγραμματισμό και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πάθεις υπερκόπωση. Οργανώσου πρώτα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις γιατί σε αναζωογονεί. Ξεκαθάρισε ότι δεν θέλεις σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πρέπει να βρεις τρόπους αύξησης του εισοδήματός σου. Θα σε βοηθήσουν σε αυτό συνεργάτες σου. Ευτυχώς, έχεις κάνει το κουμάντο σου και δεν τρέχεις πανικόβλητος για να καλύψεις πάγιες ανάγκες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έχεις ριχτεί τόσο πολύ στα επαγγελματικά σου, που έχεις ξεχάσει να… ζεις. Φλέρταρε γιατί το χρειάζεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιθανό να ξεσπάσει καβγάς για ένα εργασιακό θέμα με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Αν διαλύσεις μια συνεργασία, θα έχεις μεγάλη ζημιά. Δεν τα ξέρεις όλα και καλό είναι να μη δείχνεις επιπολαιότητα. Να είσαι τρυφερός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάξε μέσα σου τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις κι ύστερα βλέπεις πώς θα το κατακτήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Μη βιαστείς να βάλεις σε εφαρμογή ένα επαγγελματικό σχέδιο, αλλά δες πρώτα αν έχεις «συμμάχους» στο πλευρό σου, αλλιώς θα… φας τα μούτρα σου. Το ταμείο σου τώρα δεν αντέχει για τέτοιου είδους περιπέτειες. Προτίμησε να διευθετήσεις τρέχοντα θέματα. Μην ονειροβατείς. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι απόμακρος. Αν είσαι αδέσμευτος, μην αφεθείς τυφλά σε μια νέα γνωριμία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου