Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 11 Μαρτίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 11/3/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Και αν όχι τα πάντα, σίγουρα πολλά! Θα βρεις μια λύση σε ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί στη δουλειά και θα καταλάβεις ότι έχεις σημαντικούς συνεργάτες. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι ξετρελαμένο μαζί σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις κουραστεί να ψάχνεις, αλλά έρχεται έρωτας κεραυνοβόλος.

ΤΑΥΡΟΣ

Στη δουλειά σου θα έχεις επιτυχία λόγω της εργατικότητάς σου. Προχωράς μπροστά και κάνεις ό,τι ονειρεύεσαι. Κάνε αυτό που ξέρεις καλά και άσε κάποιους να… βράζουν στο ζουμί τους! Ακόμα κι ένας εχθρός θα παραδεχτεί την ανωτερότητά σου. Ο σύντροφός σου σε έχει «κορόνα στο κεφάλι του». Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ τονώνει την αυτοπεποίθησή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εμπιστεύσου έναν καλό συνεργάτη σου. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα. Να προσέξεις μόνο σε ποιους εμπιστεύεσαι τα μυστικά σου. Κάποιος θα σε εκθέσει. Αν είσαι δεσμευμένος, μην καταπιέζεις το ταίρι σου με την υπερπροστατευτικότητά σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις ευκαιρία να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που θα σε εντυπωσιάσει. Προχώρα στο… παρασύνθημα γρήγορα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρχονται ξαφνικά κέρδη από παλιά σου επένδυση. Εσύ όμως δεν κοιτάς την καλή σου τύχη. Θα σε βαρεθούν οι γύρω σου και θα μείνεις μόνος. Χαμογέλα και συνέχισε την καλή δουλειά. Μην ακούς κουτσομπολιά. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε πάθος στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, χορταίνεις φλερτ και θα έχεις γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν.

ΛΕΩΝ

Να συνεχίσεις την καλή δουλειά και να κλείσεις μια- δυο εκκρεμότητες που σε πιέζουν. Τώρα είναι ο κατάλληλος χρόνος και μπορείς πιο εύκολα να τα καταφέρεις. Μην αδιαφορήσεις ξανά με την πεποίθηση ότι μπορείς να τα κάνεις όλα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις μια αισθησιακή νύχτα. Αν είσαι ελεύθερος, θα ψάξεις για μια σταθερή σχέση γιατί κουράστηκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κόπιασες πολύ για να καταφέρεις να έχεις κάποια οικονομική άνεση, αλλά κάποιοι θέλουν να σε κάνουν… σκορπιοχέρη τάζοντάς σου κέρδη από επιχειρήσεις που δεν γνωρίζεις. Συνέχισε κάνοντας αυτό που ξέρεις και μην ακολουθήσεις «μονοπάτια» που δεν ξέρεις πού θα σε βγάλουν. Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεσαι ερωτικά με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, έρχεται καυτός έρωτας.

ΖΥΓΟΣ

Με την καλή σου τύχη, θα έχεις κέρδος από κάτι που σχεδίασες. Μη μένεις σε συνεργασίες που δεν έχουν να σου προσφέρουν πλέον τίποτα. Προχώρα παρακάτω, γιατί μόνο έτσι θα βρεις καινούριες πηγές εσόδων. Απόλαυσε τον έρωτα, γιατί το ταίρι σου σε έχει ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται ό,τι ονειρεύεσαι, αρκεί να επικεντρωθείς σε ένα στόχο, όχι σε πολλούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συγκυρίες θα σε βοηθήσουν να έχεις επιτυχία σε μια επαγγελματική πρόταση. Αν και είσαι καχύποπτος, οι συνεργάτες σου σου δείχνουν ότι μπορείς να τους εμπιστεύεσαι. Να το κάνεις γιατί θα έχεις πολλές ευκαιρίες. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι ενθουσιασμένο και σου δείχνει το πάθος του. Αν είσαι αδέσμευτος, μια φιλία γίνεται έρωτας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να ακούς και τις προειδοποιήσεις των συνεργατών σου, γιατί ναι μεν έχεις καταφέρει πολλά, αλλά αν δεν σταματήσεις τις άσκοπες σπατάλες, θα το μετανιώσεις. Συνέχισε το «κυνήγι» της δουλειάς, αλλά μην πείθεσαι από λόγια τρίτων. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου. Αν είσαι δεσμευμένος τα πας μια χαρά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις κατακτήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα πας καλά στη δουλειά σου και θα καταφέρεις κάτι που πάλευες καιρό. Οι συνεργάτες σου πιστεύουν πολύ σε σένα και περιμένουν να σχεδιάσεις το επόμενο επαγγελματικό «χτύπημα». Μην τους απογοητεύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς «ζάχαρη». Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια νέα γνωριμία, που στην αρχή θα σε προβληματίσει. Προχώρα και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι οικονομικές συναλλαγές σου θα έχουν επιτυχία, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο φαινόταν απίθανο σε κάποιες περιπτώσεις. Έτσι, θα βάλεις μπρος για κάτι καινούριο επαγγελματικά, βρίσκοντας και τους κατάλληλους συνεργάτες. Να είναι αυστηρός στις επιλογές σου και να αποφασίσεις με ψυχρή λογική. Αν είσαι δεσμευμένος, θα τονωθεί η σεξουαλική ζωή σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα πετύχεις στο φλερτ με μια κατάκτηση-φωτιά.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιοι στη δουλειά σε έχουν προδώσει. Είναι μια καλή μέρα για να κάνεις νέο προγραμματισμό και να προχωρήσεις σε κάτι που θα σε ανεβάσει οικονομικά στη δουλειά, αλλά θα ενισχύσει και την κοινωνική σου εικόνα. Μην το φοβηθείς. Αν είσαι δεσμευμένος, θα βάλεις πάθος στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα συναντήσεις την αδελφή ψυχή σου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου