Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 2-3 Μαρτίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 2-3 Μαρτίου.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Είναι δύσκολη εβδομάδα με ανατροπές, ενώ χρειάζεται να προσέξεις τυχόν συμφωνίες που θα σου προταθούν ή που θα πρέπει να κλείσεις, καθώς βλέπεις ότι πλέον δεν σε συμφέρει. Ηρέμησε και προσπάθησε να διαφυλάξεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις από ξεσπάσματα και ρήξεις! Να προσέξεις τα οικονομικά σου, γιατί πλέον δεν θα μπορείς να τα φέρεις βόλτα τόσο άνετα. Μην ανησυχείς, όμως, γιατί μια παλιά επένδυση θα σου αποφέρει κέρδος που δεν το περιμένεις. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τα λόγια σου στο έτερόν σου ήμισυ γιατί θα… εκραγεί! Αν είσαι ελεύθερος, δεν θα έχεις και ιδιαίτερη τύχη, αλλά όλο και κάτι θα… παίξει. Να είσαι ευχάριστος και δοτικός.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ψυχολογία σου βρίσκεται στο… ναδίρ, καθώς κάποια γεγονότα στην οικογένειά σου σε έχουν ταράξει ψυχολογικά. Επιπλέον, θέλεις να ανοιχτείς στη δουλειά, αλλά όλο κάτι συμβαίνει και πάνε πίσω τα σχέδιά σου με αποτέλεσμα να έχεις κουραστεί. Κάνε λίγη υπομονή ακόμα. Οι συνεργάτες σου γνωρίζουν ότι μπορούν να σε εμπιστευτούν, οπότε μη φοβάσαι αυτούς που το παίζουν έξυπνοι χωρίς να είναι. Τους καταλαβαίνουν οι άλλοι και τους αποφεύγουν. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε χρειάζεται και σε αγαπάει. Μην του χαλάς τη διάθεση λόγω του ότι έχεις τα θέματά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην μπλέκεις σε «καμένες» ιστορίες. Προχώρα σε κάτι σταθερό. Το χρειάζεσαι για να ανέβεις ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξέρεις να χειρίζεσαι καταστάσεις με διπλωματία, οπότε αυτό θα κάνεις και τώρα στη δουλειά, καθώς θα δεις ότι κάποια πράγματα σε μπερδεύουν και δεν ξέρεις τι αποφάσεις να πάρεις. Όμως, δεν πρέπει να σε πιάνει πανικός, καθώς κάποια άγχη σου θα σε οδηγήσουν σε λάθη που δεν θα μπορέσεις να διορθώσεις. Αντιθέτως, θα έχεις ευκαιρίες να βρεις ισορροπίες και να κάνεις καινούριες «συμμαχίες» που θα σε βοηθήσουν να λύσεις προβλήματα. Ακόμα και ένας δύσκολος συνεργάτης σου θα πειστεί πως έχεις δίκιο και θα σε βοηθήσει. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου στέκεται «βράχος» δίπλα σου στα δύσκολα. Αν είσαι αδέσμευτος, να αποφύγεις ένα φλερτ στον επαγγελματικό σου χώρο. Θα προκληθούν κουτσομπολιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να ανασκουμπωθείς στη δουλειά, γιατί έχεις αφήσει πολλές υποχρεώσεις πίσω. Με το να μουρμουράς και να κρίνεις τους πάντες, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μείνεις αβοήθητος και να μην καταφέρεις να μειώσεις τη ζημιά. Μια καινούρια συνεργασία σε προβληματίζει, οπότε ίσως είναι καλύτερο να τη διακόψεις, όσο ακόμα είναι καιρός. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι απαισιόδοξος. Το ταίρι σου σε βοηθάει, αφού θέλει να σε δει να χαμογελάς. Όλα θα πάνε καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, ξέρεις ότι οι επιπόλαιες σχέσεις δεν σου ταιριάζουν. Μην αναλώνεσαι σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά κοίταξε ένα πρόσωπο που είναι δίπλα σου. Αξίζει να του δώσεις μία ευκαιρία. Ίσως έτσι μια φιλία να μετατραπεί σε έρωτα.

ΛΕΩΝ

Έχεις αρχίσει να ξοδεύεις αρκετά χρήματα για να ενισχύσεις την εικόνα σου. Χρειάζεται όμως να κοιτάξεις σοβαρά τα οικονομικά σου και κυρίως να τακτοποιήσεις παλιά χρέη. Δεν τα ξέρεις όλα, οπότε άκουσε ένα φίλο ή συνεργάτη, ή το ταίρι σου. Μην «ψήνεσαι» τώρα για ανοίγματα στη δουλειά. Δεν είναι ο κατάλληλος καιρός. Να έρθεις κοντά με το ταίρι σου, που σε έχει ανάγκη. Μην είσαι απόμακρος. Αν είσαι αδέσμευτος, πες «όχι» σε έναν παλιό έρωτα που έρχεται κι απειλεί να σε… κάψει, αλλά μόνο αυτό. Αν το κάνεις, θα περάσεις μεν καλά, όμως σύντομα θα δεις ότι δεν είναι αυτό που θέλεις. Ό,τι είχες να ζήσεις, το χάρηκες με αυτό το πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι συγκεντρωτικός κι αυτό στενοχωρεί τους συνεργάτες σου, γιατί πιστεύουν ότι δεν τους εμπιστεύεσαι. Πρόσεξε μη δημιουργηθεί μια αψιμαχία. Να υποχωρήσεις, αν δεν θέλεις να τινάξεις στον αέρα κάτι καλό που ετοιμάζετε από κοινού. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου. Αυτή τη φορά τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά, γι’ αυτό μη θεωρείς ότι μπορείς να τα πετύχεις όλα μόνος σου. Τα οικονομικά σου κινδυνεύουν γιατί είσαι απόλυτος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου ζητά αποδείξεις της αγάπης σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κολλάς σε λεπτομέρειες με κίνδυνο να χάσεις κάτι πολύ καλό. Γίνε πιο απλός και δείξε ότι ενδιαφέρεσαι πραγματικά για ένα νέο πρόσωπο που θα προκύψει ξαφνικά στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθείς πολύ στη δουλειά σου, αλλά έχεις άγχος με αποτέλεσμα να κάνεις λάθη που σου φέρνουν απογοήτευση. Να είσαι ψύχραιμος και να εμπιστευτείς συνεργάτες σου που σε εκτιμούν. Μια οικονομική πρόταση που θα σου γίνει θέλει άμεση απάντηση. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου, αλλά και παλιούς συνεργάτες σου για το αν πρέπει να προχωρήσεις. Μην κάνεις κινήσεις πανικού επειδή χρειάζεσαι ρευστό. Αν είσαι δεσμευμένος, εμπιστεύσου το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην μπερδεύεις την αγάπη με το σεξ. Να είσαι ξεκάθαρος ως προς το τι επιθυμείς. Κι αυτό που θέλεις είναι να περάσεις καλά, ενώ θα… παίξεις σε διπλό ταμπλό. Πρόσεχε μην αποκαλυφθείς. Αν συμβεί αυτό, θα μείνεις μόνος, κάτι που δεν θα σου αρέσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις άδικο να βάζεις ανθρώπους στο ίδιο τσουβάλι λόγω της καχυποψίας που σε διακατέχει. Σύνελθε και συνεργάσου για να έχεις καλά αποτελέσματα στη δουλειά σου. Χρειάζεται να βρεις νέες πηγές εσόδων και σε αυτό θα σε βοηθήσει το διαδίκτυο, αν το χειριστείς με σύνεση και προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κλειστείς στον εαυτό σου και θα απογοητεύσεις το ταίρι σου. Μην το κάνεις, γιατί το ταίρι σου θέλει πραγματικά να σε βοηθήσει να νιώσεις καλά. Αν είσαι ελεύθερος, αυτή την εβδομάδα θα έχεις θολή κρίση για τα πρόσωπα που σε προσεγγίζουν. Μη βιαστείς να επιλέξεις, γιατί δεν θα δεις κάποια βασικά ελαττώματα που θα σε εκνευρίσουν αργότερα. Κάνε «παιχνίδι».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συνεργάτες σου είναι ανήσυχοι γιατί σε βλέπουν να τρέχεις αριστερά και δεξιά και να ανοίγεις συνεχώς εργασιακά μέτωπα, χωρίς να ξέρεις κι εσύ ο ίδιος πού θα πάει όλη αυτή η κατάσταση. Να κάνεις οργανόγραμμα και να δεις τι σε συμφέρει να κρατήσεις και τι όχι. Μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους. Άκου παλιούς σου συνεργάτες που γνωρίζουν τη δουλειά και σου λένε να πάψεις να είσαι υπεραισιόδοξος. Έπειτα από καιρό θα δεις πώς πάει μια επένδυσή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε κρυφές σχέσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μη γυρίσεις σε έναν παλιό έρωτα. Επέστρεψε μόνο για να πάρει και να φύγει. Φλέρταρε και κάτι θα προκύψει, αλλά για λίγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευτυχώς, είσαι ψύχραιμος κι έτσι θα προλάβεις ένα λάθος στη δουλειά σου την τελευταία στιγμή. Ανάλαβε εσύ τα ηνία, για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε εκμεταλλευτούν. Θα τα καταφέρεις. Θα έχεις βοήθεια από ένα συνεργάτη σου, που όμως θα σου ζητήσει αντάλλαγμα, οπότε ξεκαθάρισε τα πράγματα μαζί του από την αρχή, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις μετά. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί μια φράση μπορεί να… πυροδοτήσει έκρηξη. Αν συμβεί, δύσκολα θα διορθωθεί η κατάσταση. Αν είσαι αδέσμευτος, σε επαγγελματική συνάντηση βρίσκεις τον έρωτα της ζωής σου, αλλά δεν τολμάς να εκδηλωθείς. Αργείς και θα σε προλάβει άλλος στη… στροφή. Αν δεν έχεις κέφι για έρωτες, μην το ξεκινήσεις, γιατί θα σου γυρίσει «μπούμερανγκ».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και ασφυκτιάς. Να τις βάλεις σε μια σειρά, γιατί όλα μαζί δεν μπορείς να τα κάνεις. Τα οικονομικά σου απαιτούν προσοχή, οπότε μην αντιμετωπίζεις κάτι τόσο σοβαρό επιπόλαια. Επίσης, μη δανειστείς, γιατί δύσκολα θα μπορέσεις να επιστρέψεις τα χρήματα, καθώς θα έχεις κάποιες επαγγελματικές δυσκολίες. Θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις έναν ανταγωνιστή. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα. Αν μάλιστα καταλάβει ότι κοιτάζεις αριστερά και δεξιά, τότε θα τα χάσεις όλα. Αν είσαι αδέσμευτος, πιθανόν να παρασυρθείς σε κάτι εφήμερο. Αν το θέλεις πολύ, ζήσε το, χωρίς όμως να κάνεις όνειρα. Άλλωστε, δεν θα έχεις πολύ χρόνο γιατί… τρέχουν οι υποχρεώσεις σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Νιώθεις κουρασμένος, αλλά οι οικονομικές ευκαιρίες δεν περιμένουν, οπότε πράξε ανάλογα. Μην κρύβεσαι από έναν επαγγελματικό ανταγωνιστή επειδή του πήρες μια δουλειά. Άλλωστε, αυτά γίνονται. Να είσαι ειλικρινής με τους γύρω σου και να μη λες μικρά ή μεγάλα ψέματα που τους ενοχλούν ή τους πληγώνουν. Μπορείς, μάλιστα, να συνεργαστείς μαζί του και να γεφυρώσεις το… χάσμα. Και οι δύο θα κερδίσετε. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου, αρκεί να μην αρχίσεις τις ζήλιες σου. Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις χωρίς αποτέλεσμα. Μην πτοείσαι. Το καλό έρχεται, γι’ αυτό μην είσαι απαισιόδοξος. Ίσως επειδή… τρέχει ο νους σου σε μια παλιά σχέση, κολλάς. Αφέσου και θα πλησιάσεις κάποιον ρομαντικό, όπως εσύ. Το έχεις ανάγκη για να ανέβεις ψυχολογικά και να ξεπεράσεις δυσκολίες στην καθημερινότητά σου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου