Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 29/2/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Να προχωρήσεις μπροστά και να τολμήσεις να πάρεις νέες επαγγελματικές πρωτοβουλίες. Είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις συναλλαγές και να πετύχεις μια συνεργασία που κυνηγάς εδώ και καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος μη δραματοποιείς τα πράγματα χωρίς λόγο ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις κατακτήσεις και νέες γνωριμίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεσή σου δεν είναι η καλύτερη καθώς τελευταία έχεις φορτιστεί πολύ ψυχολογικά. Να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου και θα βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Θα πετύχεις σημαντικούς επαγγελματικούς στόχους, αρκεί να ελαφρύνεις λίγο την ψυχολογία σου. Αν είσαι δεσμευμένος άκου το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μην παρασυρθείς σε επανασύνδεση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξουν κάποια μικροέξοδα σήμερα αλλά δεν πρέπει να αγχωθείς γιατί θα τα καλύψεις. Τα οικονομικά σου πάνε καλά, οπότε προχωράς παρακάτω. Θα καταφέρεις με διπλωματικό τρόπο να φέρεις με τα νερά σου έναν δύσκολο ανταγωνιστή. Αν είσαι δεσμευμένος μην αρχίσεις τα τσιλημπουρδίσματα, ενώ αν είσαι ελεύθερος έχεις διάθεση για φλερτ

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχεις ευχάριστες συναντήσεις και θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου. Παλιός συνεργάτης σου επιστρέφει και σου κάνει μια συμφέρουσα πρόταση. Μην τον αφήσεις να περιμένει γιατί υπάρχει ανταγωνιστής. Αν είσαι δεσμευμένος μην πιέζεις το ταίρι σου για να σου δείξει πόσο σε αγαπάει. Αν είσαι αδέσμευτος μην απορρίπτεις ωραίες γνωριμίες.

 

ΛΕΩΝ

Ό,τι επιθυμείς πραγματικά και έχεις δουλέψει για να το αποκτήσεις ήρθε η ώρα… Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται. Είναι καλή ημέρα για ξεκίνημα, αρκεί να έχεις υπολογίσει μέχρι πού θα φτάσεις στον προϋπολογισμό σου. Αν είσαι δεσμευμένος είναι μια μέρα -και νύχτα- πάθους. Αν είσαι αδέσμευτος στοχεύεις κάπου και πετυχαίνεις κέντρο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις έναν εχθρό στη δουλειά και το ξέρεις. Θα καταφέρεις να τον απομονώσεις και να προχωρήσεις χωρίς βαρίδια στις νέες επιδιώξεις σου. Να στηριχθείς στο μυαλό σου και σε πρόσωπα που σου έχουν αποδείξει την αφοσίωσή τους. Ρίξου στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος μην παρασυρθείς από έναν παράνομο έρωτα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην πιστεύεις λόγια.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι καλοί σου φίλοι, οι συνεργάτες και το ταίρι σου στέκονται δίπλα σου και σε στηρίζουν σε όποιες αποφάσεις κι αν πάρεις. Σε απασχολεί κυρίως η δουλειά σου και προβληματίζεσαι για μια στροφή σε κάτι άλλο που θέλεις να κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε ξεκουράζει. Αν είσαι αδέσμευτος ένα φλερτ σε απογειώνει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχεις μια επιτυχία στη δουλειά σου και τον απέραντο θαυμασμό των συναδέλφων σου. Μη μείνεις σε αυτό αλλά οργάνωσε καλύτερα πώς θα προχωρήσεις αυτό που ξεκίνησες το οποίο θέλει πολλή δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος μην αρχίσεις τις ζήλιες στο ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε απογειώσει ερωτικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχεις μια επαγγελματική επιτυχία εκεί που δεν το περιμένεις. Αυτό θα φτιάξει τη διάθεσή σου καθώς τελευταία έχεις ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Ήρθε η ώρα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στη δουλειά και ν’ αφήσεις κάτι που δεν είναι προσοδοφόρο. Αν είσαι δεσμευμένος μη λες ψέματα ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία σου υπόσχεται τον παράδεισο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ κινείς τα νήματα στη δουλειά σου και οι ανταγωνιστές σου δεν μπορούν να σε βλάψουν. Είσαι οργανωτικός σε ό,τι κάνεις, οπότε έχεις υπολογίσει και μια αλλαγή σχεδίων. Θα έχεις περισσότερη δουλειά αλλά είσαι συνηθισμένος. Αν είσαι δεσμευμένος είσαι απόμακρος ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην προσπεράσεις μια νέα γνωριμία. Θα περάσεις καλά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα μαζί στη δουλειά και αυτό θα σε αγχώσει. Ευτυχώς είσαι υπεραισιόδοξος οπότε και κάτι να μην το προλάβεις, δεν θα τα βάψεις μαύρα. Αρκεί να μην είναι κάτι που έχει σχέση με Δημόσιο. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου θέλει προσοχή ενώ αν είσαι ελεύθερος θα έχεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η δουλειά σου και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα. Μόνο μην αφεθείς πάλι στην ονειροπόλησή σου. Δεν υπάρχει χρόνος. Οι υποχρεώσεις τρέχουν και πρέπει να οργανώσεις σωστά τι πρέπει να τελειώσεις σήμερα. Αν είσαι δεσμευμένος έχεις συμπαράσταση από το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος ψάχνεις ρομαντική σχέση. Αυτό έχεις ανάγκη τώρα.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου