Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 27 Φεβρουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Ζώδια αστρολογία

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 27/2/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Θα έχεις ευκαιρίες για συνεργασίες, ενώ θα δεις να εξομαλύνονται σχέσεις επαγγελματικές που σε είχαν ταλαιπωρήσει. Πρόσεξε μόνο μην ξοδέψεις περισσότερα χρήματα απ’ όσα έχεις υπολογίσει. Ίσως σου κοστίσει σε πολλούς τομείς. Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι ευέλικτος γιατί αλλιώς θα τσακωθείς με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι τόσο αισιόδοξος με μια γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βρεθείς αντιμέτωπος με απροσδόκητες προκλήσεις ή ανατροπές που θα σε αποπροσανατολίσουν. Μην το βάζεις κάτω, μπόρα είναι, θα περάσει, και με επιμονή και υπομονή θα μπορέσεις να διαχειριστείς με επιτυχία τις όποιες δυσκολίες. Αν είσαι δεσμευμένος, διατήρησε την αρμονία στη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην πλάθεις όνειρα με το που θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχεις επαγγελματικές ευκαιρίες, καθώς αναπτύσσεις έντονη κοινωνικότητα. Να είσαι προσεκτικός και να αξιολογήσεις σωστά τις προτάσεις που θα σου γίνουν. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Δεν είναι όλα τόσο «καθαρά» όσο φαίνονται. Μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις στη σχέση σου, αλλά με ηρεμία θα τα βγάλεις πέρα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε παρασέρνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι σημαντικό να μην αφήσεις να σε επηρεάσουν τρίτοι στα επαγγελματικά σου και να ακολουθήσεις το ένστικτό σου. Μη μουρμουράς και απόφυγε βιαστικές κινήσεις. Κάνε καλό προγραμματισμό. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει και σου λέει σωστά πράγματα. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, θα εντυπωσιαστείς από κάποιο πρόσωπο, αλλά θα αποδειχτεί «άνθρακες ο θησαυρός».

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν προκλήσεις στην εργασία σου, αλλά δεν πρέπει να αφήσεις την έπαρσή σου να σε παρασύρει. Αν το κάνεις, δεν θα δεις τις «κακοτοπιές», καθώς κάποιοι θα θελήσουν να σου τη… φέρουν. Μην εμπιστευτείς έναν παλιό συνεργάτη που σε ζηλεύει. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι ευκολόπιστος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις καταφέρει πολλά στη δουλειά σου και είναι κρίμα να αφήσεις κάποιους με πονηριά να πάρουν τα «μπράβο» και τα κέρδη αντί για σένα. Δείξε τους ποιος έχει το πάνω χέρι. Μπορείς να τα καταφέρεις με το μυαλό και τους δυνατούς «συμμάχους» σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην παραμελείς το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν εμπιστεύεσαι εύκολα.

ΖΥΓΟΣ

Όλα έχουν ένα τίμημα στη ζωή. Θα το καταλάβεις, καθώς ένας καλός σου συνεργάτης θα σου ζητήσει να του ανταποδώσεις μια χάρη που σου έκανε στο παρελθόν. Μην αρνηθείς γιατί, αν τον απομακρύνεις, θα χάσεις μια καλή ευκαιρία. Μην παίξεις σε διπλό ταμπλό ούτε επαγγελματικά ούτε συναισθηματικά, αν έχεις σχέση. Αν είσαι μόνος, μην περιμένεις πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα θα φέρει στο προσκήνιο υπόγειες σκέψεις που σε φοβίζουν. Μείνε πιστός στις αξίες σου. Θα υπάρξουν εντάσεις στη δουλειά σου, αλλά θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, ούτε να απομακρύνεις τώρα κάποιο πρόσωπο. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να μείνεις για λίγο μόνος. Αν είσαι αδέσμευτος, είσαι απόμακρος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι αρκετά επικοινωνιακός, αλλά η σημερινή μέρα σε «μπλοκάρει». Προσπάθησε να δείξεις ευελιξία και να μην τσακωθείς με συνεργάτες σου. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί, γιατί αυτό θα επηρεάσει την αποδοτικότητά σου και θα σε απομακρύνει από τους στόχους σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ξεκουράζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις χωρίς επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να επικεντρωθείς στην πρακτική πλευρά των πραγμάτων τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Πρόσεξε να μην ξεφύγεις από τον οικονομικό σου σχεδιασμό. Κοίτα να παραμείνεις ψύχραιμος σε μια αναποδιά στη δουλειά. Φρόντισε να επιδιώξεις και νέες συνεργασίες χωρίς να κάνεις πέρα τις παλιότερες. Αν είσαι δεσμευμένος, μην εγκαταλείπεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλεις να πάρεις επαγγελματικό ρίσκο, αλλά θα πρέπει να προσέξεις γιατί η σημερινή μέρα δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο όσο κι αν εσύ νομίζεις ότι είναι καιρός να το κάνεις. Εξάλλου, το κλίμα θα είναι εκρηκτικό στη δουλειά και δεν θα αποφύγεις καβγάδες. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ακολουθεί. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις για το παιχνίδι.

ΙΧΘΥΕΣ

Επιθυμείς να… πατήσεις γκάζι στα επαγγελματικά σου, αλλά καλό είναι να μην κάνεις απότομες κινήσεις γιατί θα βγεις εκτός «δρόμου» και θα αδειάσει η τσέπη σου. Κάνε προσεκτικές, οργανωμένες κινήσεις και εμπιστεύσου συνεργάτες που γνωρίζουν πώς θα σε βοηθήσουν. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ταράζεις το ταίρι σου με ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος, μη… χτίζεις στην άμμο παλάτια.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου