Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 26/2/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Να προσέξεις στη δουλειά, καθώς κάποιες ανατροπές θα αλλάξουν τα δεδομένα στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Θα υπάρξουν συγκρούσεις και μπορεί να δεις κάποιον παλιό συνεργάτη σου να αποχωρεί. Μην προσπαθήσεις να του αλλάξεις γνώμη. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει κουραστεί να το επικρίνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν είναι όλες οι σχέσεις παιχνίδι. Τα μάτια σου δεκατέσσερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, αν κάποιες ανατροπές στην εργασία σου σε απογοητεύσουν. Να επιστρατεύσεις όλη την υπομονή και την αισιοδοξία σου για να δεις πώς θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις. Μην αφήσεις να επηρεαστεί αρνητικά το ταίρι σου από την ένταση στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, θα προκύψει νέα γνωριμία. Πρόσεχε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη διπλωματικότητά σου, που είναι το ατού σου, θα καταφέρεις να φέρεις στα… νερά σου δύσκολους αντιπάλους. Θα βρεις ισορροπίες και απαιτούμενες λύσεις σε εργασιακά θέματα. Μη φέρνεις εκνευρισμό στη σχέση σου. Το ταίρι σου δεν αντέχει. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα δείξει από την αρχή έντονο ενδιαφέρον για σένα. Αποφάσισε γρήγορα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα δεχτείς ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις. Μη φοβηθείς να επιλέξεις αυτή που θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες και θα σε ανεβάσει σε υψηλό οικονομικό επίπεδο. Θα έχεις επιτυχίες, αν κινηθείς με σοβαρότητα και προγραμματισμό. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε πιστεύει. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σού αλλάζει τη ζωή. Φρόντισε να κινηθείς διακριτικά.

ΛΕΩΝ

Μια αποκάλυψη για πρόσωπο με το οποίο συνεργάζεσαι θα σε στενοχωρήσει, ενώ θα δημιουργήσει και εκρηκτικό κλίμα ανάμεσά σας. Να πας παρακάτω, γιατί χάνεις πολύτιμο χρόνο από τη δουλειά σου. Κάποια οικονομικά εμπόδια πρέπει να αντιμετωπιστούν με υπομονή. Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκεσαι σε απομόνωση. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις σχέση. Πρόσεξε, γιατί κάποιος που επιθυμείς θα σου γυρίσει την πλάτη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπολόγιζες σε κάποια πράγματα στη δουλειά και τώρα βλέπεις ότι δεν σου βγαίνουν τα… κουκιά. Θα αναθεωρήσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι. Μη βιαστείς. Να μείνεις στο παρασκήνιο και να χαράξεις νέα… γραμμή πλεύσης. Δες ποιοι είναι οι πραγματικοί σου σύμμαχοι. Αν είσαι δεσμευμένος, ξεκαθαρίζεις πράγματα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις νέα γνωριμία. Συνέχισε.

ΖΥΓΟΣ

Θα σου δοθεί η ευκαιρία να εξομαλύνεις σχέσεις με συνεργάτες σου και να συζητήσεις μαζί τους για μια νέα δουλειά που ετοιμάζεις. Μην είσαι ευκολόπιστος, αλλά ούτε και καχύποπτος, και δες τι είναι καλύτερο για την τσέπη σου. Βάλε τους δικούς σου όρους σε μια συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος, τα πας καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σου δημιουργούν άγχος. Η εσωστρέφειά σου, όμως, δεν βοηθάει στη συνεργασία με τους γύρω σου. Γίνε πιο κοινωνικός και φρόντισε να έχεις τεντωμένες τις… κεραίες σου, γιατί έρχεται κάτι καλό. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δεν αντέχει την καχυποψία σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις κέφι για φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βγουν στην επιφάνεια οι φόβοι σου και αυτό θα σε εμποδίσει να τελειώσεις γρήγορα τη δουλειά σου. Φρόντισε να κρατήσεις ψύχραιμη στάση απέναντι στους συνεργάτες σου για να μην επηρεαστεί η εργασιακή σου κατάσταση. Να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα. Αν είσαι δεσμευμένος, μη βγάζεις ζήλια στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε. Το έχεις ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλεις να απομονωθείς από όλους και όλα για να δεις τι ακριβώς αναζητάς. Οι αναμνήσεις σε γεμίζουν ενοχές και ανασφάλειες. Φρόντισε να επικεντρωθείς σε καθημερινά πρακτικά ζητήματα της δουλειάς σου, ώστε να ανέβεις ψυχολογικά. Αν είσαι δεσμευμένος, γίνεσαι απόμακρος και το ταίρι σου παραπονιέται συνεχώς. Αν είσαι αδέσμευτος, κράτα μικρό καλάθι στις υποσχέσεις από νέο πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα στραφείς στο παρελθόν και θα ξαναθυμηθείς καταστάσεις που σε έχουν στιγματίσει. Θα κληθείς να αφήσεις πίσω σου κάποια πράγματα που δεν έχουν σημασία. Φρόντισε να είσαι ρεαλιστής σε επαγγελματικά θέματα και όχι συναισθηματικός. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε απογειώνει. Αν είσαι αδέσμευτος, μην υποκύψεις στο φλερτ ενός δεσμευμένου προσώπου γιατί θα πληγωθείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα… έχεις πάρει στο κρανίο και δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Προσπαθείς να επιβάλεις τις απόψεις σου στους συνεργάτες σου με επιθετικό τρόπο, αλλά αυτή η τακτική δεν θα πιάσει. Μην εμμένεις σε αντιπαραθέσεις γιατί θα καθυστερήσει ένα σχέδιό σου. Με το ταίρι σου τσακώνεστε. Αν είσαι αδέσμευτος, τραγουδάς «πιο καλή η μοναξιά» και το εννοείς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου