Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 24 -25/2

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή Πανσέληνος του Χιονιού μπορεί να μη σε επηρεάζει άμεσα, αλλά θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στα επαγγελματικά σου, ενώ θα σου φέρει κούραση και περισσότερες υποχρεώσεις, που θα σε αγχώσουν. Με σύνεση, μέσα στην εβδομάδα θα βρεις λύσεις που θα σε ξελασπώσουν, αλλά θα χρειαστεί να επενδύσεις σε καλές συνεργασίες για να το πετύχεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις πράγματα με το ταίρι σου και θα ξεφύγεις από το στρες. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να συμμετάσχεις μαζί του σε μια εθελοντική εργασία. Αν είσαι αδέσμευτος, να ανανεώσεις τη κοινωνική σου ζωή, να βγεις έξω με παρέες. Όχι μόνο θα διασκεδάσεις αλλά θα βρεις και τον έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα χρειαστεί να αναλάβεις δράση για να διευθετηθεί ένα ζήτημα που αφορά φιλικό σου πρόσωπο ή μια ομάδα ατόμων όπου συμμετέχεις, ενδεχομένως και μια συνεργασία στη δουλειά σου. Τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα οικονομικά, αλλά θα πρέπει να συνεχίσεις τη σκληρή δουλειά, κι αυτό θα σε κουράσει. Θέλεις να δεις, επιτέλους, φως στην… άκρη του τούνελ κι όχι… μισοσκόταδο. Έχεις πείσμα και θα τα καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξει συναισθηματική απομάκρυνση από το ταίρι σου, καθώς θα εκδηλώσεις μια τάση ανεξαρτησίας που θα το προβληματίσει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα μπερδέψεις ένα πρόσωπο που μόλις γνώρισες, καθώς θέλεις κάτι σταθερό, αλλά δείχνεις άλλα. Σύνελθε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Πανσέληνο του Χιονιού να σε χτυπάει κατακούτελα, σήμερα ως Ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού θα νιώθεις κουρασμένος και κάπως απογοητευμένος. Δεν πρέπει να αφήσεις να σε πάρει από κάτω, γιατί όσο κι αν υπάρχουν μικρές αναποδιές, θα σου δοθούν ευκαιρίες να τακτοποιήσεις ικανοποιητικά θέματα επαγγελματικής ή οικογενειακής φύσης που σε απασχολούν. Την εβδομάδα που έρχεται νέα σχέδια πέφτουν στο τραπέζι και αρχίζεις να υλοποιείς κάποια από αυτά, που θα σου αποφέρουν γρήγορα κέρδος. Αν είσαι δεσμευμένος, θα είσαι πολύ γλυκός και επικοινωνιακός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα δώσεις έμφαση στις κοινωνικές εμφανίσεις, σε εξόδους και συναντήσεις. Ανάμεσα σε πρόσωπα που είχες να δεις καιρό θα ξεχωρίσεις ένα συγκεκριμένο ιδιαίτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος του Χιονιού ενδεχομένως να σε φέρει αντιμέτωπο με αγαπημένα σου πρόσωπα ή και συναδέλφους στη δουλειά, ενώ θα αντιμετωπίσεις δύσκολες συζητήσεις. Όμως, θα έχεις αναπτυγμένες τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες και τη διαίσθησή σου, οπότε θα καταφέρεις να κλείσεις καλές συμφωνίες και να… ζεστάνεις το ταμείο σου μέσα στην εβδομάδα. Επίσης, θα ξεκινήσεις κάτι που σκεφτόσουν εδώ και καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Θα αναθερμανθεί η σχέση σας με ερωτικές πρωτοβουλίες και από τους δυο σας. Αν είσαι αδέσμευτος, δώσε προσοχή στα μηνύματα που στέλνει ένα άτομο που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου, αρκεί να το εμπιστευτείς. Ίσως οδηγηθείς και σε μόνιμη σχέση.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή Πανσέληνος του Χιονιού φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα και σε ωθεί να τους δώσεις προτεραιότητα και να βρεις λύσεις. Οικονομικές διαπραγματεύσεις που θα κάνεις για μια καινούρια δουλειά θα έχουν αποτέλεσμα, οπότε θα βγεις από το αδιέξοδο που σε ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δείχνει αφοσίωση, κάτι που σε συγκινεί και γεμίζεις με αγάπη. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται στη ζωή σου μια σχέση πολύ σημαντική. Θα τη ζήσεις μόνο αν έχεις κλείσει συναισθηματικές εκκρεμότητες με το παρελθόν και δεν κάνεις πισωγυρίσματα. Αν συμβεί αυτό, θα χάσεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία για κάτι που δεν πρόκειται να έχει διάρκεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος θα είναι επεισοδιακή για σένα, καθώς ως Ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού θα τη βιώσεις έντονα. Μπορείς να διορθώσεις τώρα κάτι που δεν πήγε καλά στη ζωή σου και να δώσεις ώθηση σε ό,τι πιστεύεις πως θα σε βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση μέσα στην εβδομάδα. Αν και ίσως κάποιες συμπεριφορές σού προκαλέσουν δυσφορία, θα προσπεράσεις τις αντιξοότητες και θα κάνεις ό,τι πρέπει για να καλυτερεύσεις την επαγγελματική σου θέση. Ένας φίλος είναι στο πλευρό σου, όπως και το ταίρι σου, που σε στηρίζει. Μαζί θα κάνετε πολλά σχέδια και θα ξεκινήσετε να τα υλοποιείτε. Αν είσαι αδέσμευτος, μια σχέση που συνδυάζει «το τερπνόν μετά του ωφελίμου» θα σε κατακτήσει.

ΖΥΓΟΣ
Ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά σου θα έρθουν στο προσκήνιο και θα αισθανθείς μια επιτακτική ανάγκη να τα διευθετήσεις. Διακατέχεσαι από έντονο αίσθημα καθήκοντος, κάτι που σε ωθεί να ολοκληρώσεις με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις σου, είτε επαγγελματικές είτε οικονομικές. Θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις αρκετές από αυτές. Αν αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου, τα προβλήματα επικοινωνίας που αντιμετωπίζετε θα πάψουν να υπάρχουν και θα είστε μια χαρά. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις διάθεση να βγεις και να φλερτάρεις στο έπακρο. Μέσα από ένα φλερτ, που θα το κυνηγήσεις πολύ, έρχεται ένας νέος έρωτας που θα στεριώσει. Δεν χρειάζεται να πιέζεις τα πράγματα, γιατί θα φοβίσεις το άλλο πρόσωπο και θα το αναγκάσεις να το… σκάσει. Μείνε ήρεμος και γλυκός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η Πανσέληνος σου δείχνει ότι τα συναισθήματα δεν χρειάζονται μόνο πάθος αλλά και μια δόση λογικής, ώστε να σε οδηγήσουν στις κατάλληλες επιλογές και να μην πέσεις σε… βάραθρο. Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Να δεις τις αλλαγές που θα συμβούν αυτή την εβδομάδα με θετικό τρόπο, γιατί θα κρύβουν και ευκαιρίες που μπορεί να γεμίσουν χρήμα το ταμείο σου. Αν κάτι δεν πηγαίνει, μην επιμένεις, είτε είναι σε επαγγελματικό επίπεδο είτε σε συναισθηματικό. Αν θέλεις να έρθεις κοντά με το ταίρι σου, αξιοποίησε μια ευκαιρία για ένα ταξίδι ή ένα χόμπι που θα κάνετε μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος, είσαι «κουμπωμένος» και δεν αφήνεις μια νέα γνωριμία να εξελιχθεί. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη, γιατί όσα περισσότερα μένουν σε εκκρεμότητα, τόσο μεγαλύτερο άγχος θα έχεις. Άκου τους συνεργάτες σου, που σου λένε να προβείς σε διευθετήσεις και ρυθμίσεις. Ως ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού βάλλεσαι έντονα από την Πανσέληνο του Χιονιού. Σήμερα πρέπει να προφυλαχθείς από κόλακες και τύπους που σου τάζουν… φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Χρειάζεται προσοχή, καθώς κάποια επαγγελματικά θέματα θα απαιτήσουν πιο λεπτούς χειρισμούς. Μην κάνεις έξοδα που δεν χρειάζονται. Βάλε τάξη σε πράγματα που θεωρείς πολυδάπανα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου, γιατί είναι το «λιμανάκι» σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα σου χαρίσει ευχάριστες στιγμές. Ζήσε το κι όπου βγει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα προκύψουν αυξημένες υποχρεώσεις, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και θα ταράξουν τα νεύρα σου. Μην αφήσεις πράγματα στην τύχη, γιατί το άγχος σου δεν θα σου επιτρέψει να ηρεμήσεις. Θα ασχοληθείς με οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις που θέλουν άμεσα επίλυση. Αν είσαι δεσμευμένος, θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου, καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να κουρνιάσεις στην αγκαλιά του. Αν είσαι ελεύθερος, σε μια φιλική παρέα θα συναντήσεις τον έρωτα, που θα έρθει με φόρα καταπάνω σου. Μην κάνεις τσαλίμια και δέξου τον, όσο κι αν σε βάλει σε διλήμματα. Μην μπλεχτείς με πρόσωπα που δεν θέλουν να επενδύσουν συναισθηματικά στη σχέση, αλλά μόνο να περάσουν το χρόνο τους. Προχώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα χρειαστεί να κάνεις ένα ρεαλιστικό πλάνο για τα οικονομικά σου και να το ακολουθήσεις πιστά για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Θα υπάρξει έντονο παρασκήνιο σε μια δουλειά που θέλεις να κάνεις με το σκεπτικό ότι θα σε βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο. Αυτό θα σε βάλει σε σκέψεις για το αν αξίζει τον κόπο να μπλεχτείς σε κάτι τέτοιο. Μην παίρνεις επιπόλαια τις κινήσεις των άλλων και οχυρώσου, γιατί θα έχεις απώλειες. Νιώθεις ότι το ταίρι σου κάτι έχει να σου πει και πρέπει να το ακούσεις, γιατί βλέπει μακριά και δεν θέλει να πληγωθείς. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις μόνο για το παιχνίδι. Προχώρα με θάρρος.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο τομέας των προσωπικών σου σχέσεων είναι αυτός που θα επηρεαστεί από την Πανσέληνο του Χιονιού, που σε… χτυπάει ανελέητα και διαλύει σχέσεις οι οποίες δεν έχουν γερά θεμέλια. Θα γίνεις περισσότερο εσωστρεφής, καθώς θα καταλάβεις ότι πρέπει να σχεδιάσεις μεθοδικά τις επόμενες κινήσεις σου, γιατί το ταμείο σου χρειάζεται σύντομα ρευστό. Μέσα στην εβδομάδα θα τα καταφέρεις να ξεχωρίσεις κάποιες καλές ευκαιρίες. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις από πανικό. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου και τη συμβουλή προσώπων που σου έχουν αποδείξει την αφοσίωσή τους. Μην είσαι άδικος προς το ταίρι σου και δείξε του αγάπη. Αν είσαι ελεύθερος, μην εκθειάζεις κάθε νέα γνωριμία. Ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός. Πρόσεχε για να μην πληγωθείς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου