Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 23 /2/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Παρουσιάζονται καλές ευκαιρίες στην εργασία σου, αλλά η ανασφάλειά σου γίνεται η αιτία να συγκρουστείς με πρόσωπα που δεν πρέπει. Μην το κάνεις, γιατί δεν θα βλάψει μόνο εσένα, αλλά ίσως και κάποιους πολύ κοντινούς σου συνεργάτες, τους οποίους οφείλεις να προστατέψεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι απόμακρος με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, απλώς «παίζεις» γύρω τριγύρω.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αποφασίσεις τώρα αλλαγή πλεύσης στα επαγγελματικά σου, επειδή σου έγινε μια πολύ καλή επαγγελματική πρόταση. Η προσέγγιση των στόχων σου είναι κοντά, οπότε είναι κρίμα να οδηγηθείς σε… δύσβατους δρόμους και να αγνοήσεις τους «συμμάχους» σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου κουράζεται από την κτητικότητά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κοινωνικότητα και η γοητεία σου είναι στο ζενίθ, οπότε μπορείς να προσεγγίσεις πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν στη δουλειά σου. Θα ανακύψουν δυσάρεστα γεγονότα σήμερα και κάποιες ανατροπές, αλλά η αποφασιστικότητά σου θα νικήσει τα πάντα. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα να… λοξοκοιτάς. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψεις στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις την εύνοια της τύχης σήμερα, οπότε άρπαξε την ευκαιρία για να εντυπωσιάσεις αυτούς που θέλεις και να έχεις «συμμάχους» στην υλοποίηση μιας επαγγελματικής ιδέας σου. Θα το καταφέρεις. Ο ρομαντισμός και η ωριμότητά σου αγγίζουν το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις κάτι μόνιμο και συντροφικό. Θα το βρεις μόνο αν πάψεις να το παίζεις θύμα.

ΛΕΩΝ

Άρχισες πάλι τις κόντρες στο επαγγελματικό σου πεδίο και δεν θα σου βγει σε καλό. Καλύτερα να αποφύγεις συζητήσεις, γιατί το πιθανότερο είναι να τσακωθείς και να χάσεις έναν καλό φίλο ή συνεργάτη, τώρα που τον χρειάζεσαι πολύ. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου ανησυχεί. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις κάτι, αλλά μην το προσεγγίσεις εγωιστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις την επιθυμία να βγεις δυναμικά προς τα έξω και να τα πάρεις όλα… αμπάριζα στη δουλειά. Να είσαι ήρεμος, γιατί αν αρχίσουν οι… κόντρες, δεν θα επικρατήσεις. Άσε που θα εξαντληθείς, ενώ χρειάζεσαι την ενέργειά σου για κάτι που ετοιμάζεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις κάτι χαλαρό.

ΖΥΓΟΣ

Θα βρεθείς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, οπότε κοίταξε να το εκμεταλλευτείς. Οι πρωτοβουλίες που παίρνεις στον εργασιακό σου χώρο δεν θα περάσουν απαρατήρητες και θα κάνεις νέους, δυνατούς «συμμάχους». Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ξεκουράζει. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις δεξιά και αριστερά. Έτσι όμως δεν θα κερδίσεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Εστίασε καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε αυτή τη φάση ακολουθείς το «η ισχύς εν τη ενώσει» στη δουλειά σου και πετυχαίνεις ένα δύσκολο στόχο. Αυτό σε δυναμώνει για να πας παρακάτω. Θα έχεις καλές ευκαιρίες. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις σύμπνοια και πάθος με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, είσαι πολύ κουμπωμένος για να εμπνεύσεις εμπιστοσύνη. Αφέσου και θα βρεις κάτι καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου και θα αποφασίσεις να απομονωθείς από το περιβάλλον σου. Μην το κάνεις, γιατί η καχυποψία σου θα σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και πρόσωπα που σου έχουν δείξει την αφοσίωσή τους. Το ταίρι σου είναι δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο από το παρελθόν ζητάει δεύτερη ευκαιρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να μην είσαι καχύποπτος με τους συνεργάτες σου, που έχουν δείξει ότι υπολογίζουν τη δουλειά σου, γιατί έστω ένας από αυτούς να σε εγκαταλείψει, θα πρέπει να ξεχάσεις ένα νέο επαγγελματικό σου σχέδιο. Καλό θα είναι να γίνεις διαλλακτικός. Αν είσαι δεσμευμένος, άκου τις συμβουλές από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν σε ικανοποιεί τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα εκδηλώσεις ανασφάλειες και θα εκφράσεις απόλυτες απόψεις, που θα ενοχλήσουν τον περίγυρό σου. Να δείξεις κατανόηση στα αιτήματα των δικών σου ανθρώπων, που σε στηρίζουν, γιατί αλλιώς θα υπάρξουν εντάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις. Δεν θέλεις κάτι μόνιμο. Θα περάσεις καλά με μια νέα γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί αλλιώς θα υπάρξουν συγκρούσεις, που θα σου στοιχίσουν και θα σε… βγάλουν έξω από τα νερά σου. Να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους, γιατί έτσι θα πετύχεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου καλυτερεύουν. Το ταίρι σου σε αγκαλιάζει. Αν είσαι αδέσμευτος, πρόσεξε μια νέα γνωριμία. Μην ενθουσιαστείς, γιατί ίσως πληγωθείς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου