Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 22/2/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Θα σου γίνουν επαγγελματικές προτάσεις και θα πρέπει με πολλή σύνεση να επιλέξεις την καλύτερη. Μην εντυπωσιαστείς από το περιτύλιγμα. Με την ωριμότητά σου μπορείς να επιλέξεις έναν καλό νέο συνεργάτη. Αν είσαι δεσμευμένος, «δένεσαι» περισσότερο με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μη βιαστείς να ενδώσεις σε έντονο φλερτ πριν μάθεις λεπτομέρειες για το πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα μπορέσεις να επιλύσεις υποθέσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Χρησιμοποίησε τα κατάλληλα πρόσωπα και μη φοβάσαι να διεκδικήσεις αυτά που δικαιούσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε καταλαβαίνει και σου δείχνει αγάπη. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις μια αγκαλιά αλλά όχι εφήμερες περιπετειούλες. Να περιμένεις. Αν δείχνεις πανικό, δεν θα έρθουν δίπλα σου τα κατάλληλα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πάρεις πρωτοβουλίες που θα ευνοήσουν τους επαγγελματικούς σου στόχους. Η αποφασιστικότητά σου θα παίξει ρόλο στο να πείσεις πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν στους στόχους σου. Μην αδιαφορείς για το ταίρι σου, γιατί θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις, αλλά δεν θέλεις κάτι μόνιμο, οπότε προτιμάς εφήμερες καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αμάν με την κλάψα. Σε έχουν βαρεθεί οι πάντες. Προσπάθησε να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες και όχι αυτές που φαντάζεσαι. Μόνο έτσι θα προχωρήσεις μπροστά. Μην αργείς, γιατί θα χρειαστεί να παλέψεις για τα κεκτημένα σου και να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μη βαραίνεις την ατμόσφαιρα, κι αν είσαι αδέσμευτος, γίνε πιο χαρούμενος.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει άμεσα να αντιμετωπίσεις νομικά ζητήματα που έχεις αφήσει στην άκρη. Μη δημιουργήσεις εντάσεις με τους συνεργάτες σου και εξήγησέ τους ότι είσαι αποφασισμένος να κλείσεις κάποια κεφάλαια με πρόσωπα που δεν είναι εντάξει, ακόμα κι αν χρειαστεί να προσφύγεις νομικά. Το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα είσαι γεμάτος εκνευρισμό και δεν θα αρέσει στους συνεργάτες σου. Δείξε τους εμπιστοσύνη και θα βρεις κατανόηση. Να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με δημόσιο ή τράπεζες και μην τα αφήσεις να μαζεύονται. Κάνε εποικοδομητικές συζητήσεις για τη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, εμπιστεύσου το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μη ζητάς πολλά.

ΖΥΓΟΣ

Να προσέξεις γιατί θα γίνεις ιδιαίτερα πιεστικός σε συνεργάτες σου και δεν θα σου βγει σε καλό. Οι ανασφάλειές σου δεν σε αφήνουν να δεις με ρεαλισμό κάποια πράγματα στη δουλειά. Ηρέμησε. Μια πρόταση συνεργασίας φαίνεται καλή. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αγχώνεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, με τα άγχη σου θα απομακρύνεις ένα νέο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να επικεντρωθείς σε καθημερινά ζητήματα, καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που σε εμποδίζουν να πας παρακάτω. Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται. Μην τους απογοητεύσεις. Τα πας καλύτερα επαγγελματικά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην απομακρύνεσαι από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις κάτι εφήμερο, οπότε περίμενε γι’ αυτό που θα σε εντυπωσιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα προβληματιστείς με τα οικονομικά σου, καθώς θα πρέπει να αποπληρώσεις δάνεια και άλλα χρέη. Πρέπει όμως να το κάνεις τώρα, γιατί μόνο έτσι θα προχωρήσεις σε κάτι που σχεδιάζεις εδώ και καιρό και το οποίο θα σου αποφέρει κέρδος. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι «φωτιά» με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτάκι σε ανεβάζει ψυχολογικά. Αλλά μέχρι εκεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα νιώσεις κουρασμένος γιατί οι απαιτήσεις της δουλειάς σου έχουν αυξηθεί πολύ. Μην εκνευρίζεσαι και, όσο κι αν είσαι εργασιομανής, προσπάθησε να ξεκουραστείς. Άφησε λίγη δουλειά και στους συνεργάτες σου και μην τα κάνεις όλα. Αν είσαι δεσμευμένος, συζήτησε με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ. Προέχει η δουλειά. Ό,τι νομίζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είσαι μες στην καλή χαρά παρά τις αναποδιές που αντιμετωπίζεις. Ξέρεις πως αργά ή γρήγορα θα καταφέρεις να διορθώσεις τα πράγματα, οπότε δεν χαλάς τη «ζαχαρένια» σου. Μια επαγγελματική πρόταση σε βγάζει από αδιέξοδο και την… αρπάζεις από τα μαλλιά. Αν είσαι δεσμευμένος, μη λοξοκοιτάς. Αν είσαι αδέσμευτος, είσαι μέσα στην… τόλμη και γοητεία. Συνέχισέ το.

ΙΧΘΥΕΣ

Να δείξεις προσοχή σε θέματα ακίνητης περιουσίας και σε πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός σου, που ίσως θελήσουν να σε εξαπατήσουν. Βάλε τους δικούς σου όρους και φρόντισε να παραμείνεις αμετακίνητος. Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά. Αν είσαι δεσμευμένος, απόλαυσε στιγμές με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην κάνεις αμέσως όνειρα για μια νέα γνωριμία. Προχώρα αργά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου