Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 19/2/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα είναι κατάλληλη για να συνεργαστείς με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, προκειμένου να έχεις επιτυχία και κέρδη. Μόνο μη μαλώνεις με όλο τον κόσμο γιατί στην παρούσα φάση δεν θα σου βγει σε καλό. Θα βρεθούν λύσεις στα οικονομικά σου, αν είσαι ψύχραιμος. Αν είσαι δεσμευμένος, μη μελοδραματοποιείς τα πράγματα χωρίς λόγο, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις κατακτήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις. Να συνεργαστείς με ένα πρόσωπο που σου έχει δείξει εδώ και καιρό τις καλές του προθέσεις, ώστε μαζί να σχεδιάσετε ένα καινούριο πρότζεκτ που θα σας φέρει σύντομα κέρδη. Αν είσαι δεσμευμένος, τα πας «ζάχαρη» με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μη χτίζεις στην άμμο παλάτια, ο βοριάς θα τα κάνει κομμάτια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις αρχίσει να πηγαίνεις καλά στα οικονομικά σου, αλλά μην αρχίσεις να ξοδεύεις πολλά για την κοινωνική σου εικόνα. Επιπλέον, μην εμπιστεύεσαι εύκολα τρίτους που σου λένε για επενδύσεις που δεν γνωρίζεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις τα… τσιλημπουρδίσματα γιατί το ταίρι σου δεν θα σε συγχωρέσει. Αν είσαι ελεύθερος, η διάθεση για φλερτ δεν αποδίδει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να μην γκρινιάζεις και να μακαρίζεις την καλή σου τύχη και τους συνεργάτες σου που σε προστατεύουν από τις κακοτοπιές. Συνέχισε να συνεργάζεσαι μαζί τους και μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα γιατί θα το μετανιώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην πιέζεις το ταίρι σου με ανόητες ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απορρίπτεις νέες γνωριμίες. Προχώρα δυναμικά.

ΛΕΩΝ

Να προσέξεις γιατί κάποιοι σε περιμένουν στη… γωνία, καθώς ζηλεύουν την πρόοδό σου. Βασίσου στη διαίσθησή σου και μην κάνεις καβγά. Μείνε στο παρασκήνιο και παρακολούθησε τις κινήσεις τους. Αν χρειαστεί, μίλησε σε ισχυρούς «συμμάχους». Αν είσαι δεσμευμένος, ζεις μια μέρα πάθους, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, στοχεύεις κάπου, αλλά το τοπίο είναι θολό. Προχώρα χωρίς καθυστερήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις αρκετή δουλειά, αλλά τα κέρδη θα ανταμείψουν τους κόπους σου, βοηθώντας σε να αποβάλεις το άγχος που νιώθεις. Έχεις στο πλευρό σου συνεργάτες που δεν θα σε αφήσουν να… πνιγείς. Μη δανειστείς, γιατί δεν θα μπορέσεις να ξεχρεώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασυρθείς από έναν παράνομο έρωτα που σου υπόσχεται πολλά. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις κάτι σταθερό.

ΖΥΓΟΣ

Να εμπιστευτείς συνεργάτες που θέλουν το καλό σου και όχι άσχετα άτομα που λένε ότι ξέρουν και σου υπόσχονται φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Πρόσεξε γιατί έχεις «στρώσει» τη δουλειά σου και μόνο μια καλή οικονομική πρόταση θα σε πάει παραπέρα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ δεν σου… βγαίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να μην κλείνεσαι στο «καβούκι» σου και απομονώνεσαι από ισχυρούς «συμμάχους». Ήρθε η ώρα να κάνεις ένα άλμα ώστε να κατακτήσεις κάτι για το οποίο πασχίζεις καιρό. Έχεις και την εμπειρία και καλούς συνεργάτες. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις τις ζήλιες στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα άτομο που σου προσφέρει σταθερότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα κλείσεις μια καλή συμφωνία και θα δεις το ταμείο σου να γεμίζει. Να μην ξεχάσεις να ευχαριστήσεις τους συνεργάτες σου γιατί αυτοί σε έσπρωξαν στην επιτυχία. Επίσης, μην επαναπαυτείς στις «δάφνες» σου, γιατί οι ανταγωνιστές καραδοκούν. Αν είσαι δεσμευμένος, θα σου φταίνε όλα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, κράτα… μικρό καλάθι σε μια γνωριμία που σου υπόσχεται πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις δουλέψει αρκετά, αλλά ως κλασικός εργασιομανής ποτέ δεν είσαι ευχαριστημένος. Οι συνεργάτες σου σε λατρεύουν και οι ανταγωνιστές σου σε φοβούνται. Ξέρουν πως είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά κι αυτό θα κάνεις και τώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια όμορφη αλλά εφήμερη σχέση. Να την απολαύσεις για όσο διαρκέσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθεις ότι έχεις βαλτώσει. Είναι καλή περίοδος για να αρχίσεις κάτι καινούριο στη δουλειά. Κάνε υπολογισμούς στα οικονομικά σου για να μη βρεθείς «ξεκρέμαστος». Επίσης, μην εμπιστευτείς ένα νέο συνεργάτη, αλλά προτίμησε έναν παλιό και δοκιμασμένο. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δείχνει στοργή, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μην αρχίσεις τις τρέλες.

ΙΧΘΥΕΣ

Φρόντισε να κάνεις καλό οικονομικό προϋπολογισμό και να αρχίσεις να αποπληρώνεις χρέη για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Έχεις καλές ιδέες, αλλά αν δεν… πετάξεις βάρη από πάνω σου, δεν θα μπορέσεις να υλοποιήσεις κάτι καινούριο που θα σε «ξελασπώσει». Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις παράπονα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέος έρωτας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου