Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 7/2/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Να προχωρήσεις γρήγορα μπροστά και να τολμήσεις να πάρεις νέες επαγγελματικές πρωτοβουλίες. Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται και ήρθε καιρός να βάλεις σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιό σου. Μην αφήσεις να σε κατευθύνουν. Δείξε τον δυναμισμό σου. Αν είσαι δεσμευμένος μη μελοδραματοποιείς τα πράγματα χωρίς λόγο, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις κατακτήσεις και φλερτ

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πετυχαίνεις σημαντικούς επαγγελματικούς στόχους σήμερα. Συνέχισε δυναμικά. Να συνεργαστείς με ένα πρόσωπο που σου έχει δείξει εδώ και καιρό τις καλές προθέσεις του. Μην αφήσεις τρίτους να σε επηρεάσουν και να χαλάσεις την καλή σου διάθεση. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν θα αποφύγεις έναν καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε κάνει να πετάς στα σύννεφα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πηγαίνεις καλά στα οικονομικά σου, αλλά μην αρχίσεις να ξοδεύεις πολλά για την κοινωνική σου εικόνα. Να δώσεις σημασία στους συνεργάτες σου, γιατί θέλουν το καλό σου. Μην καταπιαστείς με πράγματα που δεν γνωρίζεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις τα τσιλημπουρδίσματα, γιατί το ταίρι σου καραδοκεί. Αν είσαι ελεύθερος, η διάθεση για φλερτ αποδίδει τα αναμενόμενα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχεις ευχάριστες συναντήσεις στο επαγγελματικό σου πεδίο και θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου. Να μακαρίζεις την καλή σου τύχη και τους συνεργάτες σου που δεν σε έχουν αφήσει στα δύσκολα και παλεύουν μαζί σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δείχνει πόσο πολύ σε αγαπάει. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απορρίπτεις νέες γνωριμίες. Τόλμα.

 

ΛΕΩΝ 

Βασίσου στη διαίσθησή σου και μην κάνεις καβγά στη δουλειά σου, ειδικά τώρα που χρειάζεσαι ισχυρούς συμμάχους σε ό,τι σχεδιάζεις. Θα τους έχεις αν δεν σε πιάσει η υπεροψία σου. Τα οικονομικά σου πάνε καλά και θα πάνε ακόμα καλύτερα. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι μια μέρα -και νύχταπάθους. Αν είσαι αδέσμευτος, στοχεύεις κάπου και κερδίζεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μια δύσκολη περίοδος για σένα, καθώς θα έχεις αρκετή δουλειά και κουράζεσαι πολύ, αλλά τα κέρδη θα ανταμείψουν τους κόπους σου και το άγχος που νιώθεις. Άλλωστε είσαι συνηθισμένος στην πολλή δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος μην παρασυρθείς από έναν παράνομο έρωτα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος έρχεται έρωτας που θα σε ανανεώσει. Ζήσε τον.

 

ΖΥΓΟΣ

Να εμπιστευτείς καλούς συνεργάτες που θέλουν το καλό σου και όχι άσχετα άτομα που λένε ότι ξέρουν και σου υπόσχονται φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Πρόσεξε γιατί τώρα έχεις κάπως στρώσει τη δουλειά σου. Μια νέα οικονομική πρόταση κρύβει παγίδες. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα φλερτ σε αναζωογονεί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να μην κλείνεσαι στο «καβούκι» σου και απομονώνεσαι από ισχυρούς συμμάχους στη δουλειά. Το σχέδιό σου θα έχει επιτυχία στη δουλειά, αρκεί να εμπιστευτείς καλούς συνεργάτες. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις τις ζήλιες στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα άτομο που σου προσφέρει σταθερότητα. Θα περάσετε καλά και η σχέση μακροημερεύει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σου αρέσει να τα κάνεις όλα μόνος σου και να γίνεσαι χίλια κομμάτια τρέχοντας από εδώ και από εκεί. Κι όμως πρέπει να καταλάβεις ότι και οι συνεργάτες σου μπορούν να σε βοηθήσουν. Έτσι θα γεμίσει το ταμείο σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα σου φταίνε όλα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία σού υπόσχεται πολλά. Ξεκίνα και βλέπεις πώς θα πάει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις δουλέψει αρκετά, αλλά ποτέ δεν είσαι ευχαριστημένος. Κι όμως έχεις καταφέρει πολλά. Ακόμα και ένας εχθρός στη δουλειά μπαίνει στον «πάγο» από τον δυναμισμό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου στηρίζει κάθε απόφασή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια όμορφη αλλά εφήμερη σχέση. Θα καταλάβεις σύντομα ότι δεν ταιριάζετε όσο πιστεύεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σου αρέσει να ρισκάρεις και αυτό θα κάνεις τώρα με μια νέα δουλειά. Να μην εμπιστευτείς έναν νέο συνεργάτη, αλλά προτίμησε έναν παλιό και δοκιμασμένο. Θα αφοσιωθείς σε αυτή τη δουλειά και θα καταφέρεις γρήγορα να έχεις νέα πηγή εσόδων. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει προσοχή. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Να συμμαζέψεις τον οικονομικό προϋπολογισμό σου και να αρχίσεις να αποπληρώνεις χρέη αν δεν θες να βρεθείς προ εκπλήξεων. Η δουλειά σου πάει καλά, γιατί επιτέλους βλέπεις τα πράγματα χωρίς… κόκκινα γυαλιά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι τρυφερό και σε απογειώνει. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας έρωτας έρχεται και γίνεσαι πιο ρομαντικός από ποτέ

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου