Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 6 /2/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Στη δουλειά σου υπάρχουν πρόσωπα που σε εμπιστεύονται και βασίζονται στην καλή κρίση σου. Σε αυτό θα στηριχτείς για να προχωρήσεις τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, συνεννοείσαι με μεγάλη ευκολία με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία έρχεται στη ζωή σου και αποφασίζεις σύντομα να δεσμευτείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις ή οι προτάσεις που θα σου κάνουν στη δουλειά σου θα είναι πετυχημένες, αρκεί να δείξεις θέληση για μεγαλύτερη προσπάθεια. Αν σου γίνει επαγγελματική πρόταση από το εξωτερικό, ακολούθησέ τη χωρίς καθυστέρηση. Αν είσαι ελεύθερος δίνεις χαρά στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σε… αναγεννήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συζητήσεις παίρνουν φωτιά στον εργασιακό σου χώρο και κάτι καλό «ψήνεται» για σένα. Μην υποχωρήσεις σε τίποτα και διεκδίκησε ό,τι δικαιούσαι. Αυτό σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα γελάς ευχαριστημένος από τα οικονομικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μη φοβάσαι να δεθείς περισσότερο με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία στην εργασία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις πρωτοποριακές ιδέες και μπαίνεις μπροστά για να τις ανακοινώσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον. Να προσέξεις μόνο ποιους θα διαλέξεις για συνεργάτες και κυρίως μην ανοιχτείς πολύ, γιατί δεν θα είναι εύκολο να τηρήσεις τον προϋπολογισμό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, άσε στην άκρη τις κόντρες και πέρνα καλά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έχεις αμφιβολίες για ένα νέο πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Μην εμπιστευτείς πρόσωπα που σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια στη δουλειά σου. Ακολούθησε τον τρόπο που ξέρεις εσύ και καταφέρνεις ό,τι βάζεις στο μυαλό σου. Μην είσαι εκνευρισμένος, γιατί αυτό θα έχει αντίκτυπο στους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πέρασε μια ευχάριστη βραδιά και άσε τα προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις… στοχεύσει σε λάθος πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σπατάλες θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου, οπότε φρόντισε να τις περιορίσεις. Μην ανοίγεσαι στον επαγγελματικό τομέα περισσότερο απ’ ό,τι μπορείς και μην έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση μόνο και μόνο για να προβάλεις τον εαυτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, να χαλιναγωγήσεις την έντασή σου. Φέρσου γλυκά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι πεισματάρης γιατί θα χάσεις κάτι καλό.

ΖΥΓΟΣ

Θα είσαι γεμάτος ανασφάλειες και θα πρέπει να περιορίσεις τους φόβους σου. Αυτό θα σου προκαλέσει εκνευρισμό, αλλά φρόντισε να συνέλθεις, γιατί υπάρχουν επαγγελματικές δυσκολίες που πρέπει να καλύψεις. Μην παρατάς την προσπάθεια. Συνέχισε πιο δυνατά. Αν είσαι δεσμευμένος, μη φέρεσαι καχύποπτα στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα σχέση σε φοβίζει, οπότε δεν προχωράς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην κλείνεσαι στο… καβούκι σου και φρόντισε να πιάσεις από τα μαλλιά κάθε ευκαιρία για νέα συνεργασία που θα σου προταθεί στη δουλειά. Αναζήτησε νέους τρόπους για να τονώσεις τα οικονομικά σου. Νέες συνεργασίες θα έχουν επιτυχία, οπότε μην απομονώνεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε κοιτάζει στα μάτια. Αν είσαι αδέσμευτος, «καις» καρδιές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα πάντα ξεκαθαρίζουν και βλέπεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις ώστε να φτάσεις στην επίτευξη των στόχων σου. Μια συνεργασία που κλείνεις θα σου φέρει πολύ καλά οικονομικά αποτελέσματα. Να μην ξεφύγεις, ούτε να είσαι υπεραισιόδοξος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ακολουθεί για νέες ερωτικές εμπειρίες. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σε… ξεσηκώνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα είσαι νευρικός γιατί σε απασχολεί ένα οικονομικό πρόβλημα. Μην το δείχνεις, γιατί έτσι δεν θα έχεις τις καλύτερες επαγγελματικές συμφωνίες. Να φαίνεσαι δυνατός και αποφασισμένος, κι έτσι θα καταφέρεις να πάρεις αυτό που θέλεις. Μην προκαλέσεις ένταση. Αν είσαι δεσμευμένος, αγκάλιασε το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια ερωτική εξομολόγηση θα σε ξαφνιάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις πολλή αυτοπεποίθηση και θα πάρεις πρωτοβουλίες που θα ικανοποιήσουν τους συνεργάτες σου. Θα κάνεις τις καλύτερες επιλογές και θα έχεις θετικά αποτελέσματα στα έσοδά σου. Κινείσαι αθόρυβα και θα… πιάσεις στον ύπνο τους ανταγωνιστές σου, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε στοργή στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο σε… παρασύρει.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά, αλλά καλό είναι σήμερα να μη συζητήσεις για οικονομικά θέματα. Άσε το λίγο μετέωρο και φρόντισε να επανέλθεις σύντομα με μια «δυνατή» επαγγελματική πρόταση. Μην την αφήσεις για πολύ στο συρτάρι. Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για ανεξαρτησία θα προβληματίσει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις το παρελθόν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου