Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 5/2/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Θα έρθεις σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις ένα επαγγελματικό σχέδιό σου, ενώ θα καλυτερεύσει η κοινωνική σου εικόνα. Θα έχεις μεγαλύτερη αισιοδοξία και υπομονή. Είναι ημέρα γνωριμιών και, ως κοινωνικό άτομο που είσαι, θα προσελκύσεις το πρόσωπο που επιθυμείς. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες ανασφάλειές σου βγαίνουν στην επιφάνεια, αλλά θα καταφέρεις να τις ξεπεράσεις. Αν έχεις κάποιο κληρονομικό ή γραφειοκρατικό πρόβλημα, η μέρα είναι καλή για να το λύσεις. Στη δουλειά σου θα έχεις την ευκαιρία να ανελιχθείς. Μη δίνεις σημασία στους άλλους και συνέχισε το δρόμο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς ωραίες ερωτικές στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι πολύ επικοινωνιακός και σήμερα είναι η καλύτερη μέρα σου. Θα κάνεις πολλές συζητήσεις με τους συνεργάτες σου και θα βάλεις μπροστά σχέδια που είχες από καιρό στο μυαλό σου. Μόνο να εστιάσεις στο τι ακριβώς θέλεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μη ζητάς πολλές… ελευθερίες από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας-φωτιά από το πουθενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν και θέλεις να παραμείνεις στις κλασικές σου υποχρεώσεις, τώρα πειραματίζεσαι αναζητώντας νέες πρωτοποριακές μεθόδους για να αυξήσεις τα κέρδη σου. Μπορεί να ξεκινήσεις κάποιο σεμινάριο που θα σε βοηθήσει επαγγελματικά. Αν είσαι δεσμευμένος, παραμελείς λίγο το ταίρι σου, καθώς επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έχεις ένα σύντομο ερωτικό ειδύλλιο. Προχώρα μπροστά.

ΛΕΩΝ

Θα έχεις μια άκρως δημιουργική και ερωτική ημέρα! Θα επιχειρήσεις να υλοποιήσεις ένα επαγγελματικό σχέδιο και να πείσεις τους συνεργάτες σου να σε ακολουθήσουν. Οι όποιες συνεργασίες κάνεις θα είναι κερδοφόρες και το αποτέλεσμα θα φανεί γρήγορα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανανεώσεις τη σχέση σου με παιχνιδιάρικο τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μια ανέλπιστη επιτυχία, αν κινηθείς γρήγορα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε ενδιαφέρει πολύ η δουλειά σου και εστιάζεις εκεί το ενδιαφέρον σου. Έτσι θα θελήσεις να ανοίξεις νέους δρόμους στην καριέρα σου και θα κάνεις καινούριους συνεργάτες. Πρόσεξε τι θα σου τάξουν. Αν είσαι δεσμευμένος, θα απασχοληθείς με ένα χόμπι μαζί με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα προκύψει γνωριμία από τη δουλειά.

ΖΥΓΟΣ

Θα κάνεις κάποιες συζητήσεις και θα βρεις λύσεις σε θέματα επαγγελματικά που σε ταλαιπωρούσαν. Σε μια καλή επαγγελματική πρόταση πρέπει να κινηθείς έξυπνα και γρήγορα για να μη χάσεις την ευκαιρία. Τα οικονομικά σου σύντομα θα βελτιωθούν. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις πάθος με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, να περιμένεις αισθηματικές ευκαιρίες. Διάλεξε ψύχραιμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις κάνει μεγάλες προσπάθειες στα επαγγελματικά σου και βλέπεις ότι οι κόποι σου αποδίδουν. Μάλιστα, ένας συνεργάτης σου, ο οποίος εκτιμά το μυαλό σου και την εμπειρία σου, θα σου κάνει μια καλή πρόταση. Μην αρνηθείς, αλλά βάλε τους δικούς σου όρους. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γίνεσαι κτητικός απέναντι στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, προκαλείς μόνος σου συναισθηματικά εμπόδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στις προσωπικές σου επιθυμίες και ανάγκες. Κάνεις τα πάντα ώστε να τις ικανοποιήσεις. Είσαι αρκετά επικοινωνιακός και κερδίζεις συμπάθειες. Ένα νέο επαγγελματικό συμβόλαιο έρχεται να απογειώσει την καριέρα σου. Ό,τι κι αν επιδιώξεις, σήμερα το πετυχαίνεις. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις βαθιά σύνδεση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα κινητοποιηθείς για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και θα τα καταφέρεις κάνοντας μια συνεργασία που περίμενες καιρό. Είναι πολύ πιθανό να σου κάνουν αύξηση στη δουλειά, οπότε μη φοβάσαι για το πορτοφόλι σου. Εξάλλου, είσαι μεθοδικός. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις καλή επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις επανασύνδεση ή μια νέα συνάντηση που σε… απογειώνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η δημοτικότητά σου θα είναι στα ύψη, αλλά να τη χρησιμοποιήσεις για να κερδίσεις πράγματα στη δουλειά σου. Άλλωστε, είσαι αποφασισμένος να πετύχεις ένα νέο σου επαγγελματικό στόχο και είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρεις. Πρόσεξε να εμπιστευτείς άτομα που γνωρίζεις καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις νέα γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχεις μια επαγγελματική ευκαιρία, την οποία φρόντισε να αρπάξεις πριν σε πιάσουν οι ανασφάλειές σου. Έχεις εχθρούς στον επαγγελματικό σου χώρο, αλλά θα καταφέρεις με παρασκηνιακό τρόπο να τους εξουδετερώσεις. Συνέχισε με χαμηλό προφίλ και δράσε… υπογείως. Αν είσαι δεσμευμένος, μη μεταφέρεις το άγχος σου στο σύντροφό σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια επανασύνδεση σου… χτυπάει την πόρτα!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου