Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 29/1/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Οι συγκρούσεις φαίνεται να είναι αναπόφευκτες στον εργασιακό σου χώρο αλλά απαραίτητες, γιατί θα βγεις κερδισμένος. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και θέσε τους όρους σου και να ξέρεις ότι έχεις δυνατούς «συμμάχους». Αν είσαι δεσμευμένος, μη μεταφέρεις τα επαγγελματικά σου προβλήματα στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η καχυποψία σου εντείνεται στον μέγιστο βαθμό. Σκέφτεσαι πολύ οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και κάποια ανοίγματα που θέλεις να κάνεις στον επαγγελματικό τομέα. Μην ενθουσιάζεσαι με πρόσωπα που σου τάζουν διάφορα. Αν είσαι δεσμευμένος, μη δυναμιτίζεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις ηρεμία. Δεν σε ενδιαφέρουν οι έρωτες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να ελέγξεις τα νεύρα σου γιατί, αν δεν το κάνεις, θα χάσεις μια επαγγελματική ευκαιρία. Έχεις όλα τα εχέγγυα για να προχωρήσεις μια οικονομική πρόταση από έναν καλό συνεργάτη σου. Μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου να κυριαρχήσουν. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι εριστικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις ερωτικά μπλεξίματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξει έντονος ανταγωνισμός στη δουλειά και αυτό θα σε γεμίσει ανασφάλεια. Να κοιτάξεις και για νέους συνεργάτες, καθώς πρέπει να διευρύνεις τη δουλειά σου. Να είσαι προσεκτικός αλλά μην αφήσεις να χαθούν ευκαιρίες. Αν είσαι δεσμευμένος, μη βλέπεις «φαντάσματα» στη σχέση σου. Ηρέμησε. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν αφήνεις περιθώρια για έρωτες. Σύνελθε.

 

ΛΕΩΝ

Σημαντικά οφέλη θα έχεις στη δουλειά σου από επαφές του εξωτερικού και θα σου δοθεί η ευκαιρία ν’ ανοίξεις περισσότερο τα «φτερά» σου σε κάτι που οργάνωνες εδώ και καιρό. Είσαι σταθερός και ψύχραιμος κι αυτό βοηθάει. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι γεμάτος πάθος για το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία σού φέρνει χαρά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε διακρίνει έντονη δημιουργικότητα και δυναμισμός. Έτσι διεκδικείς ό,τι θεωρείς πως σου αξίζει. Μην μπεις όμως στη διαδικασία συγκρούσεων για να επιβάλεις τη γνώμη σου. Να επικεντρωθείς σε σοβαρούς επαγγελματικούς στόχους. Αν είσαι δεσμευμένος, γίνεσαι φωτιά και λαύρα για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, στοχεύεις κάπου συγκεκριμένα και πετυχαίνεις.

 

ΖΥΓΟΣ 

Κάνεις στην άκρη τους φόβους σου και διεκδικείς επαγγελματικά αυτά που έπρεπε να έχεις εδώ και καιρό. Θα έχεις ευκαιρίες για να προχωρήσεις σημαντικά τους στόχους σου. Οι συνεργάτες σου σε βοηθάνε να κατακτήσεις έναν δύσκολο στόχο. Αν είσαι δεσμευμένος, εκδηλώνεις βαθιά συναισθήματα στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέο πρόσωπο στη ζωή σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να απομονωθείς απ’ όλους και από όλα. Θέλεις να σκεφτείς τι λάθη έχεις κάνει και πώς θα προχωρήσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Να ασχοληθείς με τρέχουσες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις μια επιστροφή που σε ξεσηκώνει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ένας νέος κύκλος ανοίγει για σένα και χαίρεσαι, καθώς σου αρέσει να ανανεώνεσαι. Στη δουλειά καταφέρνεις πιο εύκολα να διεκπεραιώσεις ό,τι έχεις αναλάβει και έχεις τον θαυμασμό των συνεργατών σου. Θα έχεις κέρδη. Συνέχισε δυναμικά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ξύνεις πληγές του παρελθόντος και αφέσου στο πάθος, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε… απογειώνει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχεις φοβερό δυναμισμό, γι’ αυτό πρέπει να προσέξεις μην τυχόν και τσακωθείς με τους γύρω σου. Το να γίνεις εριστικός δεν θα σε βοηθήσει στον επαγγελματικό σου χώρο. Το αντίθετο. Θα κάνεις εχθρούς, οπότε πρόσεξε. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι εγωιστής για να πετύχεις. Προχώρα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Έχεις ανασφάλειες που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις τα σχέδια που θέλεις. Να πάρεις τα πάνω σου -και γρήγορα- γιατί αλλιώς θα χάσεις σημαντικές ευκαιρίες. Ήδη έχεις ξεκινήσει συζητήσεις για κάτι καλό επαγγελματικά. Να διεκδικήσεις ό,τι δικαιούσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αδιαφορείς για το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι επιπόλαιος σε νέες γνωριμίες

 

ΙΧΘΥΕΣ

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν. Αυτό νιώθεις κι έχεις «μπλοκάρει». Άκου τους συνεργάτες σου, γιατί και ιδέες έχεις και θέληση. Δείξε τον δυναμισμό σου. Είσαι κοντά σε νέες συμφέρουσες συμφωνίες. Είσαι κολλημένος με το ταίρι σου κι αυτό βοηθάει γιατί σου αναπτερώνει το ηθικό. Αν είσαι αδέσμευτος, εντυπωσιάζεις με τον ρομαντισμό σου.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου