Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου, 27 και 28 Ιανουαρίου

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ
Η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου και το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου σε βρίσκουν προβληματισμένο για το πώς πρέπει να κινηθείς στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, ώστε να απαιτήσεις αυτά που δικαιούσαι. Θα πετύχεις το στόχο σου, χωρίς να θίξεις πρόσωπα που έχουν αποδείξει ότι στηρίζουν τις προσπάθειές σου στα δύσκολα. Ο μήνας έρχεται φέρνοντας στο δρόμο σου νέες γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν στην ανέλιξή σου, ενώ θα είσαι πιο δημοφιλής από ποτέ. Μη θολώσεις με ερωτικές αποκαλύψεις, αν έχεις σταθερό δεσμό, κι αν δεν έχεις, περίμενε κάτι καλό που θα σε κάνει να σκεφτείς τη μονιμότητα. Προχώρα δυνατά.

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποιες ανατροπές δεν θα τις αποφύγεις. Να θυμάσαι όμως ότι κάτι τέτοιο θα είναι για καλό, καθώς θα σε βοηθήσει να ενδυναμώσεις τη σχέση σου με έμπιστους συνεργάτες, με τους οποίους θα συμμαχήσεις για το κοινό καλό. Η αβεβαιότητα σε σκοτώνει, αλλά σκέψου πως είσαι πολύ δυνατό «χαρτί», κάτι που το γνωρίζουν και οι άλλοι. Ηρέμησε και αφέσου στις εξελίξεις. Όμως και με το ταίρι σου βαδίζεις σε ναρκοπέδιο, αφού κάποιες εκρήξεις δεν θα τις αποφύγεις, αλλά τελικά θα υπάρξει ανακωχή. Αν ψάχνεις τον έρωτα, ένας φίλος αλλάζει τροπάρι και σε φλερτάρει. Δεν είναι καθόλου άσχημο. Άλλωστε, έχεις ανάγκη από κάτι που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου αυτό τον καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σε απασχολούν πολύ τα οικονομικά σου. Ο μήνας κλείνει περίεργα για σένα, καθώς έχεις χάσει κάποια στηρίγματα τόσο οικονομικά όσο και φιλικά, αλλά δεν το βάζεις κάτω. Σου αρέσουν η περιπέτεια και το ρίσκο ακόμα και στη δουλειά, οπότε θα ανοιχτείς σε νέες συμμαχίες. Να προσέξεις την «αυλή» που έχεις δίπλα σου, γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις. Κόψε το μαχαίρι και προχώρα. Ο Φεβρουάριος θα σου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να ενισχύσεις τα οικονομικά σου, οπότε μην αφήσεις κανέναν να σε απομακρύνει από τους στόχους σου, ακόμα κι αν είναι το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, προκύπτει γνωριμία, αλλά δεν έχετε πολλά κοινά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα νιώσεις «τριγμούς» στη δουλειά σου, αλλά με το «καλημέρα» ο Φεβρουάριος θα σου θυμίσει πως, αν σταματήσεις την γκρίνια, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Είναι σημαντικό να αφήσεις πίσω σου τραύματα του παρελθόντος και να αρπάξεις σημαντικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για καινούριες συνεργασίες. Είσαι δυναμικός, όταν θέλεις, και τώρα δεν πρέπει να αφήσεις άλλους να πάρουν το πηδάλιο. Είσαι καλός καπετάνιος. Αυτό να κάνεις και στα προσωπικά σου. Αν έχεις ένα γάμο ή μια σχέση που κλυδωνίζεται, πάρε την απόφαση: ή θα διορθώσεις την κατάσταση ή θα τη διαλύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μην περιμένεις να έρθει κάτι ωραίο όταν είσαι αγκιστρωμένος στο παρελθόν.

ΛΕΩΝ
Το να συμβαίνουν ξαφνικά γεγονότα σε ενοχλεί, γιατί δεν έχεις τον έλεγχο, από την άλλη όμως είσαι δυνατός και ξέρεις να αρπάζεις τις ευκαιρίες. Έτσι δεν θα μείνεις στον τρόπο που θα σου έρθουν… ουρανοκατέβατες συνεργασίες, αλλά στο πώς μπορείς να τις εκμεταλλευτείς για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Δεν σου αρέσει να δείχνεις τις φοβίες σου, γι’ αυτό και θα θελήσεις να τις νικήσεις και να προχωρήσεις δυναμικά σε αυτά που σου φέρνει η ζωή, και μάλιστα πλουσιοπάροχα. Η λίμπιντό σου είναι ανεβασμένη, οπότε το ταίρι σου θα σταματήσει τα παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια σχέση πάθους θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το τέλος του μήνα σε αφήνει με πολλές αμφιβολίες, καθώς δεν ξέρεις ποια από τα σχέδιά σου να προχωρήσεις. Άφησε τη μοίρα να σε πάει εκεί που θέλει, καθώς δεν είναι όλα στο χέρι σου. Αν και είσαι άνθρωπος του προγράμματος, ο Φεβρουάριος θα σε εκπλήξει, καθώς θα εμφανιστούν ευκαιρίες για νέες, υποσχόμενες συνεργασίες. Επίσης, θα απαλλαγείς κι από κάποιες συνήθειες, δείχνοντας μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την καλή εξωτερική σου εικόνα. Ίσως γραφτείς σε γυμναστήριο ή αρχίσεις υγιεινή ζωή. Αν είσαι δεσμευμένος, με πειθαρχία θα τιθασεύσεις το ταίρι σου, χωρίς να χαθεί το πάθος. Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο θα εκτιμήσει την ψυχραιμία σου.

ΖΥΓΟΣ
Οι εντάσεις στην οικογένεια θα κορυφωθούν, καθώς είσαι αποφασισμένος να προβάλεις τα θέλω σου, προκειμένου να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια, κάτι που σου έλειψε τον τελευταίο καιρό. Θα βγεις νικητής, καθώς οι γύρω σου θα καταλάβουν ότι κουράστηκες να ισορροπείς τα πράγματα και να πονοκεφαλιάζεις. Θέλεις να νιώσεις καλά κι αυτό θα σε οδηγήσει να κάνεις νέες παρέες, αλλά και να διευρύνεις τον επαγγελματικό σου κύκλο και τα ενδιαφέροντά σου. Πιθανότατα, κάποιες επισκέψεις στον ψυχολόγο θα ενισχύσουν τη θέλησή σου. Η δουλειά σου θα πάει καλύτερα, καθώς θα επικεντρωθείς σε ένα στόχο. Το ίδιο θα κάνεις και στα αισθηματικά σου. Κουράστηκες να… λοξοκοιτάς. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις κάτι μόνιμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τις τελευταίες μέρες του μήνα είχες κλειστεί στο καβούκι σου, κάτι που σε έκανε να χάσεις επαγγελματικές προτάσεις. Τώρα συνειδητοποιείς ότι αυτό δεν βγάζει πουθενά κι αποφασίζεις να ζητήσεις βοήθεια από την οικογένειά σου ή τους φίλους σου. Έτσι, θα αντιμετωπίσεις πιο εύκολα κάποιες αναποδιές σε σχέδια της δουλειάς. Θα έχεις εύνοια στη διαχείριση ή στην ανακαίνιση ακινήτων, που θα σου αποφέρει ένα καλό εισόδημα. Είσαι στο μεταίχμιο μιας νέας εποχής με αρκετές… αναταράξεις, αλλά και επιτυχίες. Υπάρχουν καλές προοπτικές. Το ταίρι σου σε στηρίζει, αλλά θέλει κι αυτό στοργή, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν μπορείς χωρίς πάθος και λάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο νέος μήνας σε βρίσκει αρκετά κουρασμένο αλλά ικανοποιημένο, καθώς τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου κατάφερες να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε άγχωναν εδώ και καιρό. Θα έχεις ευκαιρίες για νέα επαγγελματικά ανοίγματα, ενώ σε περίπτωση που θελήσεις να διαλύσεις μια συμφωνία που δεν σε εξυπηρετεί πια, το σύμπαν θα σ’ τα φέρει έτσι ώστε να τα καταφέρεις χωρίς τσακωμούς. Στα σχέδιά σου θα είναι να παρακολουθήσεις κάποιο σεμινάριο ή να πάρεις ένα πτυχίο για να ενισχύσεις τα προσόντα σου και να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες. Το ταίρι σου είναι δίπλα σου και σε ενθαρρύνει, παρόλο που εσύ… λοξοκοιτάς. Αν είσαι αδέσμευτος, σε ένα ταξίδι εμφανίζεται ένα πρόσωπο που σε ανανεώνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις κάνει τα πάντα για να πάει καλά η δουλειά σου και πλέον… μαζεύεις τους καρπούς των κόπων σου. Εδώ και μήνες εργάστηκες σκληρά και κατάφερες να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις. Κάποιες… αναταράξεις οικονομικές θα τις έχεις, αλλά σίγουρα το εναλλακτικό σου σχέδιο θα αποδώσει, οπότε μην αγχώνεσαι. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να εκπαιδευτείς κατάλληλα και να προχωρήσεις σε καινούριες συμφωνίες, που θα κάνουν τους ανταγωνιστές σου να τραπούν σε άτακτη φυγή. Στα ερωτικά σου, αν είσαι δεσμευμένος, δείξε στοργή στο ταίρι σου γιατί το έχεις παραμελήσει. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας παλιός έρωτας επανέρχεται με άγριες διαθέσεις. Μην του… ανοίξεις. Να σε ξεσηκώσει θέλει και τίποτα περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αρχή του μήνα σε βρίσκει με πολλά προβλήματα στο κεφάλι σου. Φρόντισε να ηρεμήσεις, γιατί ο Φεβρουάριος είναι αναμφίβολα ο μήνας σου. Θα έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε μια επαγγελματική πρόταση που θα σου έρθει… ουρανοκατέβατη. Οι ανταγωνιστές σου θα φάνε τη σκόνη σου. Θα κάνεις καινούρια ξεκινήματα σε όλους τους τομείς. Να μη φερθείς με επιπολαιότητα, γιατί θα χάσεις μια ευκαιρία και θα… τραβάς τα μαλλιά σου μετά. Άκου και τους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου συμφωνεί με την ανανέωση που προτείνεις, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, αρχίζει μια έντονα παθιασμένη σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ
Να απλώσεις περισσότερο τα φτερά σου και να πας ακόμα ψηλότερα χωρίς να φοβάσαι. Ο νέος μήνας θα σε φέρει μπροστά σε δύσκολες αποφάσεις τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου, αλλά μέσα από αυτή τη δοκιμασία θα βγεις νικητής. Έχεις παλέψει πολύ για τη δουλειά σου και, αν δεν παρασυρθείς από τη συμπόνια σου, αρχίζοντας να μοιράζεις παντού χρήματα, τότε θα καταφέρεις να ξεπεράσεις μια ανατροπή που οφείλεται σε έναν κακό οικονομικό χειρισμό του παρελθόντος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δείχνει αφοσίωση. Αν είσαι αδέσμευτος, αλλά θέλεις μια επανασύνδεση, το σύμπαν είναι με το μέρος σου για να την πετύχεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου