Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 26 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 26/1/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Βλέπεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται και αυτό σε ικανοποιεί. Μην κάνεις πίσω σε αυτά που θέλεις. Συζητήσεις με ανωτέρους ή συνεργάτες για οικονομικά ζητήματα θα εξελιχθούν θετικά. Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις ωραίες στιγμές με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις αρκετές προτάσεις. Διάλεξε με γνώμονα την καλή καθημερινότητα, όχι το πάθος.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συμφωνίες που θα κάνεις σε επαγγελματικό επίπεδο θα σε ικανοποιήσουν, καθώς θα καταλάβεις ότι προϊστάμενοι ή συνεργάτες αναγνωρίζουν την αξία σου και σε εμπιστεύονται. Μη χάσεις τις ευκαιρίες. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα νιώσεις έλξη για πρόσωπο από τη δουλειά. Αν είναι μπλεγμένο, άφησέ το.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι έντονη η κοινωνική σου διάθεση, αλλά πρέπει να προσέξεις τις παρέες που θα σε προσεγγίσουν, διότι μπορεί να είναι κόλακες και να θέλουν κάτι από εσένα. Να θυμάσαι ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις αποφάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, κράτα μικρό καλάθι σε γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα ταλαιπωρηθείς να «συμμαζέψεις» οικονομικές «πληγές» του παρελθόντος. Αν δεν το κάνεις, δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις. Πιθανές συμφωνίες σε ό,τι αφορά σε ακίνητη περιουσία μπορεί να εξελιχθούν θετικά. Αν είσαι δεσμευμένος, θα δημιουργήσεις ένα ερωτικό σκηνικό για το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μια φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε ειδύλλιο.

ΛΕΩΝ

Σε απασχολεί πολύ η δουλειά σου, καθώς βλέπεις ότι κάποια πράγματα δεν προχωράνε. Μην ανησυχείς, διότι είσαι τόσο δραστήριος, που θα βρεις λύση. Θα σε βοηθήσουν και συνεργάτες σου που πιστεύουν σε σένα, οπότε ρίξου στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, τα πας καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δείξε ενδιαφέρον σε νέο πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συνεργάτες σου φαίνονται πρόθυμοι να στηρίξουν κάθε καινούριο επαγγελματικό σχέδιό σου. Ήρθε η στιγμή να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου για να πετύχεις ό,τι ονειρεύεσαι. Είσαι αποφασισμένος να πετύχεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει με κάθε τρόπο, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα εντυπωσιάσεις με την αυτοπεποίθησή σου ένα πρόσωπο από φιλικό περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Να χαλιναγωγήσεις τα νεύρα σου και τα ξεσπάσματά σου, ιδιαίτερα από το απόγευμα και μετά. Ρίξου στη δουλειά και μη δώσεις μεγάλη σημασία σε μια αναποδιά, με μια οικονομική πρόταση που θα «τουμπάρει». Θα έρθει καινούρια. Μη χάνεις την αισιοδοξία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα τις ζήλειες και αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε. Κάτι καλό προκύπτει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις τη διάθεση να επικεντρωθείς σε εμπορικές συμφωνίες που θα αποδώσουν. Μην προσπαθήσεις, όμως, να επιβάλεις τη δική σου άποψη, αλλά να είσαι διαλλακτικός, ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου για μια συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος, θα λύσεις ένα θέμα με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μια ευχάριστη γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθεις ότι πατάς γερά στα πόδια σου και αυτό το μεταδίδεις και στους συνεργάτες σου. Έτσι θα βγεις μπροστά και θα κλείσεις κάποια οικονομικά θέματα, που σε απασχολούσαν εδώ και καιρό. Άκουσε ένα συνεργάτη σου που έχει μια καλή ιδέα. Αν είσαι δεσμευμένος, ακολουθείς το πάθος, ενώ αν είσαι αδέσμευτος έρχεται έρωτας-φωτιά. Να ενδώσεις. Θα περάσεις καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην κωλυσιεργήσεις σε μια επαγγελματική πρόταση. Μπορείς να εκφράσεις κάποιες διαφωνίες, αλλά μη μείνεις αμετακίνητος στις θέσεις σου, καθώς θα χάσεις μια σημαντική ευκαιρία στην εργασία σου. Προχώρα γρήγορα και δυναμικά. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε στοργή στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, κεντρίζεις το ενδιαφέρον ενός προσώπου εντελώς διαφορετικού από εσένα. Προχώρα και βλέπεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξαφνικά γεγονότα στη δουλειά θα σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος, διότι δεν θα σου βγει σε καλό αν τσακωθείς. Έχεις κάνει σημαντική προσπάθεια και είναι κρίμα να τα χάσεις όλα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα. Αγκάλιασέ το. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέο πρόσωπο, αλλά θα έχεις εκνευρισμό. Πρόσεχε.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ευθύνες που έχεις αναλάβει στη δουλειά σε προβληματίζουν, αλλά θα ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όταν θέλεις, σταματάς την ονειροπόληση και ρίχνεσαι στη δουλειά. Οι συνεργάτες σου σε στηρίζουν και δεν χρειάζεται να έχεις κόντρες μαζί τους. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι τρυφερό μαζί σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις μόνο για το… παιχνίδι.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου