Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 25 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Ζώδια αστρολογία

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 25/1/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Θα σε απασχολήσουν θέματα της οικογένειας, αλλά να προσέξεις μην τσακωθείς. Να ελέγξεις την κυκλοθυμία σου. Να τακτοποιήσεις τρέχοντα οικονομικά θέματα στη δουλειά σου και θα δεις ότι θα καταφέρεις να βρεις λύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος τακτοποιείς με το ταίρι σου ένα θέμα που σε απασχολεί, ενώ αν είσαι αδέσμευτος πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη σημερινή Πανσέληνο του Λύκου να σε «χτυπάει» κατακούτελα, ως Ζώδιο του Σταθερού Σταυρού, θα είσαι νευρικός και απομακρυσμένος από όλους και από όλα. Παρ’ όλα αυτά θα έχεις μια καλή εξέλιξη στη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μη φορτώνεις το ταίρι σου με προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις νέο πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις νομικά ζητήματα που σε απασχολούν και πιθανότατα έχουν να κάνουν με έναν συνεταιρισμό ή μια κληρονομιά. Να είσαι ψύχραιμος, ειδικά αν εμπλέκονται συγγενείς. Στη δουλειά σου να είσαι προσεκτικός, γιατί μπορεί να κάνεις ένα λάθος που δεν θα διορθώνεται. Αν είσαι δεσμευμένος τα πας καλά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φρόντισε να περιορίσεις την ανάγκη σου για αποδοχή, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε λάθος συμβιβασμούς με ανθρώπους που θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτή την αδυναμία σου. Τα πας καλά οικονομικά και θα πας ακόμα καλύτερα αν αφοσιωθείς σε αυτό. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος είσαι έτοιμος για νέα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Με την Πανσέληνο του Λύκου ή του Πάγου να σε ταράζει, θα έχεις νεύρα και θα νιώθεις μεγάλη πίεση στη δουλειά. Μην αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις και άσε τους συνεργάτες σου να σε ξεκουράσουν. Η δουλειά σου πάει καλά. Μη γίνεις επικριτικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις αυτή τη στιγμή κάτι συναισθηματικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να προσέξεις την κυκλοθυμία σου, γιατί θα ενοχλήσει τόσο τους συνεργάτες σου όσο και το ταίρι σου ή φιλικά σου πρόσωπα. Ίσως συζητήσεις αναγκαστικά για κάποια περιουσιακά θέματα. Να μην ενδώσεις σε προτάσεις που δεν σε συμφέρουν. Αν είσαι δεσμευμένος, μη συζητήσεις ένα πρόβλημα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα αφεθείς δύσκολα.

ΖΥΓΟΣ

Θα κυριαρχήσει η ανάγκη σου για απομόνωση, κάτι που θα εκνευρίσει τόσο τους συνεργάτες σου όσο και το ταίρι σου. Τα επαγγελματικά σου θέματα θέλουν προσοχή, γιατί έχεις ένα «φίδι» συνεργάτη που πρέπει να απομονώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος μην κοιτάς και αλλού γιατί θα προδοθείς, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια επιστροφή σε προβληματίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να προσέξεις ποιους νέους συνεργάτες θα εμπιστευτείς για κάτι που έχεις στο μυαλό σου επαγγελματικά. Η Πανσέληνος που σε «χτυπάει» δεν σε αφήνει να δεις καθαρά. Ασχολήσου με τρέχοντα θέματα. Αν είσαι δεσμευμένος έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα γνωρίσεις νέο πρόσωπο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθεις αισιοδοξία, καθώς έχεις πετύχει κάποια από τα σχέδιά σου στη δουλειά και προχωράς ακάθεκτος στο επόμενο. Επίσης ξέρεις να απολαμβάνεις τη ζωή όπως έρχεται. Θα κάνεις συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα, βάζοντας τους όρους σου. Αν είσαι δεσμευμένος μην έχεις ανασφάλεια και νεύρα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος απολαμβάνεις το φλερτ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να προσέξεις τα νεύρα σου, γιατί θα χάσεις έναν πολύτιμο συνεργάτη σου αν προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου. Ήρθε η ώρα να αλλάξεις τρόπο σκέψης και διαχείρισης σε επαγγελματικό επίπεδο και να εμπιστευτείς παλιούς συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει πολλά παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, μαγνητίζεις τα βλέμματα με την επιβλητικότητά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι αισιόδοξος και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τη δύσκολη σημερινή Πανσέληνο που κάποια νεύρα θα σου τα φέρει. Επίσης θα σου αναποδογυρίσει μια συζήτηση για δουλειά, αλλά αυτό είναι για καλό σου. Θα βρεις λύσεις σύντομα. Αν είσαι δεσμευμένος μην «τρώγεσαι» με τη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μη γυρνάς στο παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα νιώθεις ανασφαλής και ίσως αυτό σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα για έναν συνεργάτη σου που σου κάνει τον καλό αλλά πίσω σου λέει άλλα. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου και τη λογική. Το ίδιο να κάνεις και στα συναισθηματικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος σταμάτα τη ζήλια χωρίς λόγο και αν είσαι αδέσμευτος μην ενδώσεις σε επανασύνδεση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου