Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 24/1/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Αισθάνεσαι ευλογημένος για όσους έχεις στη ζωή σου. Καταλαβαίνεις περισσότερο τις ανάγκες των άλλων και δίνεις λιγότερη σημασία στα επαγγελματικά σου, τα οποία όμως πάνε πολύ καλά. Μπορείς να σταθεροποιήσεις μια κατάσταση στην εργασία σου, με τους δικούς σου όρους. Σταμάτα την γκρίνια είτε είσαι δεσμευμένος είτε αδέσμευτος. Στο χέρι σου είναι να πάνε όλα καλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επαγγελματικά σου μπορούν να αλλάξουν αν κάνεις μια καινούρια συνεργασία ή αν θέσεις νέους όρους στη δουλειά σου. Έχεις δυνατούς συμμάχους, που θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε καταλαβαίνει και διώχνει τις αμφιβολίες σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις αρκετές κατακτήσεις. Διάλεξε με γνώμονα την ψυχή του ανθρώπου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα προσπαθήσεις να επινοήσεις καινούριες μεθόδους για να βγάλεις χρήματα. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν καλοί συνεργάτες ή η οικογένειά σου, οι οποίοι πιστεύουν σε σένα. Μην ξοδεύεις άσκοπα χρήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι ψυχρός με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν νοιάζεσαι τώρα για έρωτες. Σε απασχολεί η δουλειά και πώς θα βγάλεις χρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα δράσεις αρκετά εγωκεντρικά κι αυτό θα ενοχλήσει τους συνεργάτες σου. Να ακολουθήσεις το ένστικτό σου για το ποιον αξίζει να εμπιστευθείς. Θα πάρεις ακόμα και επώδυνες αποφάσεις, που όμως θα σε βοηθήσουν να αντεπεξέλθεις σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση. Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει ηρεμία στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, προσεγγίζεις τον έρωτα με αρκετό συναισθηματισμό και αρέσεις.

ΛΕΩΝ

Θα μείνεις στο παρασκήνιο για να δεις τι θα κάνεις σε επαγγελματικά, αλλά κυρίως σε προσωπικά σου θέματα. Νιώθεις κουρασμένος και έχεις μια αίσθηση ανασφάλειας που δεν σε αφήνει να χαρείς τις επαγγελματικές σου επιτυχίες. Δεν είσαι πρόθυμος να ασχοληθείς με καινούριες εμπειρίες, αν είσαι αδέσμευτος, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, θα δεχτείς «πυρά» από το ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα θελήσεις να περάσεις χρόνο με φίλους που έχεις να τους δεις πολύ καιρό. Θα είσαι συναισθηματικός, παρά την τετράγωνη λογική σου, και θα θελήσεις να δεις ποιοι είναι στο πλευρό σου. Μια οικονομική συνεργασία που κυνηγούσες εδώ και καιρό θα πετύχει. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις στοργή στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέο αίσθημα.

ΖΥΓΟΣ

Τα θέματα της καριέρας σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλά. Είσαι φιλόδοξος και έχεις βρει τους κατάλληλους συνεργάτες για ένα νέο εγχείρημα. Άλλωστε, μόνος σου δεν μπορείς να κατακτήσεις αυτά που ονειρεύεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις χρόνο για φλερτ, αν και όλο κάτι προκύπτει. Ακολούθησέ το. Αξίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έρθεις σε επαφή με κάποιον με τον οποίο δεν θα έχετε πολλά κοινά, αλλά θα υπάρξει γόνιμο έδαφος για συνεργασία. Γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και επιζητάς να αποκτήσεις νέες δεξιότητες. Ένα ταξίδι θα σου δώσει ευκαιρία για ένα επαγγελματικό ξεκίνημα. Αν είσαι δεσμευμένος, ζητάς ανανέωση στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια περιστασιακή γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρχεσαι πιο κοντά στις ανάγκες σου. Δεν σε ενδιαφέρουν οι ανούσιες συζητήσεις. Έχεις άγχος, καθώς «τρέχουν» οι οικονομικές υποχρεώσεις και κινητοποιείσαι για να δεις πώς μπορείς να αποταμιεύσεις χρήματα. Θα τα καταφέρεις με τη βοήθεια συνεργατών σου. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τις κόντρες με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μη ζητάς πολλά και μη «χτυπάς» παντού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βρίσκεσαι σε θέση κυριαρχίας και το ξέρεις, οπότε ελκύεις και τα κατάλληλα άτομα για να σε βοηθήσουν στην εργασία σου. Έχεις ξεκινήσει ένα νέο σχέδιο, αλλά γνωρίζεις πως μόνο με καλό προγραμματισμό θα πετύχεις. Έλα κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, άσε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στο κατάλληλο πρόσωπο. Προχώρα γρήγορα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μια μέρα ρουτίνας και επικεντρώνεσαι στα επαγγελματικά σου, που θέλεις να τα βάλεις σε τάξη. Θα έχεις στρες, που θα σε παρασύρει σε κυκλοθυμική συμπεριφορά, κι αυτό θα ενοχλήσει τους συνεργάτες σου. Μην προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις όλα τα πράγματα μαζί. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις χρόνο για φλερτ.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα είσαι πιο κοινωνικός, η έμπνευσή σου στη δουλειά θα «χτυπήσει» κόκκινο και θα έχεις μια ωραία ιδέα, που θα την υλοποιήσεις αμέσως με τη βοήθεια ενός συνεργάτη σου. Θα προβάλεις τα ταλέντα σου και θα βρεις λύση σε ένα επαγγελματικό πρόβλημα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και ανανεώνεσαι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου