Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 23 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 23/1/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Να ακούσεις τη διαίσθησή σου και να παλέψεις γι’ αυτό που θεωρείς σωστό γιατί έχεις δώσει και δίνεις πολλά στη δουλειά σου, οπότε θα είναι άδικο να σου προσάψουν αργότερα ευθύνες που δεν σου αναλογούν. «Οχυρώσου» και μη δέχεσαι εύκολες λύσεις. Μη φορτίζεις τη σχέση σου κι αν είσαι ελεύθερος, μην επιδιώξεις τώρα νέα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πέρασες τα στραπάτσα σου και αρχίζεις σιγά σιγά να συνέρχεσαι και να ψάχνεις δρόμους και ευκαιρίες ώστε να εξελιχθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη δουλειά σου. Μην ανησυχείς γιατί έχεις δώσει τις «εξετάσεις» σου. Το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, θα βρεθείς κάπου που θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα κοιτάξεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες σε σχέσεις τόσο επαγγελματικές όσο και φιλικές. Μην ωραιοποιήσεις καταστάσεις. Σκέψου με γνώση των προβλημάτων και των ευθυνών. Θα υπάρξει ένταση αλλά θα τα καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου κι αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέος έρωτας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε πιάνουν πάλι οι ανασφάλειές σου και δημιουργείς χωρίς λόγο προβλήματα στη δουλειά και στις συναναστροφές σου. Άφησέ τες στην άκρη για να μπορέσεις να διαχειριστείς τα προβλήματα. Οφείλεις να είσαι ψύχραιμος σε μια οικονομική αναποδιά. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα τις κόντρες με το ταίρι σου, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, δεν αφήνεσαι σε κάτι καινούργιο.

ΛΕΩΝ

Είσαι δυνατός αλλά ακόμα κι εσύ έχεις ανασφάλειες. Μην τις αφήσεις να κυριαρχήσουν, γιατί θα σταματήσουν κάποια σχέδιά σου. Να εμπιστευθείς τους συνεργάτες σου, γιατί σε καθοδηγούν σωστά, ενώ εσύ φέρεσαι αλαζονικά. Αν είσαι δεσμευμένος, σε μια εκδήλωση συναντάς παλιά αγάπη. Κλείσε τα μάτια και τα αυτιά σου, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις πολλά πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις αποφασίσει να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου γιατί σε ενδιαφέρει πολύ η κοινωνική σου εικόνα. Θα συναντήσεις πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν. Η πρακτική σου σκέψη σε βοηθάει ώστε οι επαγγελματικές συζητήσεις να έχουν αποτέλεσμα. Αν είσαι δεσμευμένος, απόλαυσε στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία απογειώνει την ψυχολογία σου.

ΖΥΓΟΣ

Να αποφύγεις σημαντικές συμφωνίες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, γιατί όχι μόνο δεν θα έχουν καλή έκβαση αλλά θα προκληθούν κόντρες και δεν σε συμφέρει. Μη γίνεσαι επικριτικός με συνεργάτες σου, γιατί δεν θα σε συγχωρήσουν. Το ίδιο θα κάνει και το ταίρι σου, αν είσαι άδικος. Αν είσαι αδέσμευτος, δύσκολα θα δείξεις εμπιστοσύνη σε νέα γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχεις μεγάλη πίεση στη δουλειά και δεν αποκλείεται να «εκραγείς» αδίκως και να οδηγηθείς σε σύγκρουση με έναν καλό σου συνεργάτη ή συνάδελφο. Ηρέμησε και προσπάθησε να δεις τα θετικά που έχεις καταφέρει. Προσπάθησε να βρεις έναν τρόπο εκτόνωσης. Αν είσαι δεσμευμένος, αφέσου στο ταίρι σου, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις διάθεση για φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και είσαι πολύ κοινωνικός και χαρούμενος, θα νιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς. Κι αυτό γιατί θέλεις να πάρεις αποφάσεις επαγγελματικές και προσωπικές. Αυτό μπορεί να μην αρέσει τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Το ταίρι σου θα σου κάνει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια επιστροφή παλιού έρωτα δεν είναι για καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να φροντίσεις να περιορίσεις την εγωκεντρική σου διάθεση, γιατί θα ενοχλήσει συνεργάτες και φίλους σου. Πάρε πρωτοβουλίες για νέες συνεργασίες και συμφωνίες. Μην κωλυσιεργείς στις αποφάσεις σου και προχώρα δυναμικά. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις καλή επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές κατακτήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σε απασχολήσουν οικονομικές πληγές του παρελθόντος και αποφασίζεις να τις κλείσεις εδώ και τώρα. Θα τα καταφέρεις στο μεγαλύτερο ποσοστό. Το ίδιο θα κάνεις και με το ταίρι σου, καθώς θα συζητήσεις μαζί του ένα πρόβλημα που σε απασχολεί και θα το λύσετε. Αν είσαι αδέσμευτος, πρόσωπο από το παρελθόν θα επικοινωνήσει μαζί σου. Πρόσεχε.

ΙΧΘΥΕΣ

Να μην πάρεις αποφάσεις, ακόμα κι αν προκληθείς από έναν συνεργάτη σου. Κι αυτό γιατί δεν θα κρίνεις σωστά ώστε να οδηγηθείς σε ασφαλές συμπέρασμα. Ασχολήσου με απλά, καθημερινά θέματα στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, μη φορτώνεις με αρνητισμό το ταίρι σου, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, έρχεσαι κοντά με ένα νέο πρόσωπο. Ζήσε το.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου