Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 22 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 22/1/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης σε όψη με τον Ποσειδώνα φέρνει επιτυχία ή αποτυχία σε ένα έργο ανάλογα με τον τρόπο που το έχεις χειριστεί. Ως από μηχανής θεός, κάποιος συνεργάτης σου θα σου βρει λύση. Στα προσωπικά σου βιάζεσαι και σκοντάφτεις. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου, κι αν είσαι ελεύθερος, μην αφήνεσαι στην κάθε τυχαία γνωριμία. Θα πληγωθείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν έκανες αυτά που έπρεπε και δούλεψες αρκετά, τώρα αρχίζουν σιγά σιγά και υλοποιούνται αυτά που θέλεις, ενώ θα έρθουν και τα λεφτά. Το 2024 σού έκανε ποδαρικό με κάποια δυσκολία, αλλά ανοίγει το πεδίο για να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου. Προχώρα δυναμικά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε νοιάζεται, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι. Συνέχισε το ψάξιμο. Έρχεται κάτι καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ημέρα έχει καλά αλλά και αναποδιές. Μη φοβηθείς ή επαναπαυθείς και συνέχισε με τον ίδιο ζήλο. Αν και δεν έχεις τόση όρεξη για δουλειά, από αυτήν θα εξαρτηθεί αν θα καταφέρεις κάτι που έχεις βάλει στόχο. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει αποκλειστικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία έχει καλές προοπτικές. Να το πας αργά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συνεργάτες σου θα ικανοποιηθούν γιατί θα είσαι πιο χαρούμενος και ό,τι έχεις αναλάβει θα «τρέξει» πολύ γρήγορα. Μια νέα συνεργασία είναι προ των πυλών. Μη βιαστείς να πεις το «ναι». Από την ορθότητα της απόφασής σου θα καθοριστεί το μέλλον της δουλειάς σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένα φλερτ δεν προχωράει όπως θέλεις.

ΛΕΩΝ

Να μην αφήσεις σήμερα μια ευκαιρία να χαθεί! Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου προς συναδέλφους και συνεργάτες. Είσαι υπερφίαλος και δεν θα σου βγει σε καλό. Τα οικονομικά σου μπορούν να πάνε καλύτερα αν εμπιστευθείς τους συνεργάτες σου. Μια κίνησή σου μπορεί να καταστρέψει τα πάντα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα. Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια πρόταση από συνεργάτη σου θα αποδειχθεί σωτήρια για σένα στη δουλειά. Προχώρα ακάθεκτος. Μην κλαίγεσαι, γιατί τα πας καλά οικονομικά, απλώς θέλεις περισσότερα. Διατήρησε όσα έχεις και σιγά σιγά κάνε τα επόμενα βήματά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε προσοχή στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην ψάχνεις λεπτομέρειες. Δες τις καλές πλευρές μιας γνωριμίας και προχώρα.

ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου, γιατί θέλοντας να ενισχύσεις την προσωπική σου εικόνα ξοδεύεις αρκετά χρήματα. Πρέπει να «μαζέψεις» το χέρι σου, γιατί κάποια έκτακτα έξοδα θα σε προβληματίσουν. Θα καταφέρεις να βρεις λύση αν οργανωθείς βάζοντας σε εφαρμογή το κατάλληλο σχέδιο. Αν είσαι δεσμευμένος, βλέπεις ότι το ταίρι σου σε ακολουθεί τυφλά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ρίχνεις πολλά… παραγάδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν αναζητάς «συμμάχους», θα τους βρεις, αρκεί να μη σε καταβάλλουν το άγχος και η απογοήτευση. Μείωσε τις προσδοκίες σου και ασχολήσου με το πώς θα κλείσεις οικονομικές «τρύπες» που δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς. Αν είσαι δεσμευμένος, τα περνάς καλά με το ταίρι σου, αν δεν αρχίσεις τις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις κάτι που να σε… απογειώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνάδελφος ή συνεργάτης σου θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις ένα επαγγελματικό σχέδιό σου, αρκεί να μη βλέπεις τα πάντα επιπόλαια. Χρειάζεται να αφιερωθείς σε έναν καινούριο στόχο που θα σε βγάλει από το τέλμα της μετριότητας. Κάνε προγραμματισμό και μην παρεκκλίνεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε καταλαβαίνει. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και έχεις επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις κουραστεί με τη δουλειά και πρέπει λίγο να χαλαρώσεις. Έχεις καταφέρει πολλά γιατί κινήθηκες έξυπνα και συνετά τον προηγούμενο καιρό. Άσε το επόμενο σχέδιο γι’ αργότερα και απόλαυσε αυτά που έχεις. Το ταίρι σου θέλει προσοχή γιατί έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, είσαι «κουμπωμένος», αλλά ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν τον περιμένεις. Εσύ επιλέγεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το να ξοδεύεις άσκοπα την ενέργειά σου δεν σε βγάζει κάπου. Πόσω μάλλον οι κραιπάλες. Πρέπει να βάλεις ένα… φρένο, γιατί χρειάζεσαι την ενέργειά σου για τη δουλειά. Αντίζηλοί σου καραδοκούν και δεν θα σου είναι ευχάριστο να χάσεις κάτι για το οποίο πάσχισες. Το ταίρι σου σε προσέχει. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις με επιτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ακόμα κι αν κάποιοι από τους συνεργάτες σου είναι έτοιμοι να σε εγκαταλείψουν, άφησέ τους να το κάνουν χωρίς αντιρρήσεις και αψιμαχίες. Άλλωστε, έχεις ήδη καταφέρει πολλά επαγγελματικά και με την εμπειρία που διαθέτεις θα προχωρήσεις δυνατά μπροστά. Αν δεχτείς προσφορές για δουλειά, εξέτασέ τες με ηρεμία και αποφάσισε ποια έχει προοπτική σε βάθος χρόνου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία από το πουθενά.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου