Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 20 και 21 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Φρόντισε να μείνεις προσηλωμένος στο στόχο σου και να μην εκνευρίζεσαι. Πρόσεξε τα οικονομικά σου και μην πάρεις ρίσκα. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για νέα ξεκινήματα. Επικεντρώσου στη δουλειά σου και οργάνωσε καλύτερα τα επόμενα σχέδιά σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις σύντομα να «χτυπήσεις» μια καλή επαγγελματική προσφορά. Τα οικονομικά σου παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα, οπότε χρειάζεται προσοχή. Μην κάνεις άσκοπα έξοδα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει κουραστεί με τις επιπολαιότητες και τα ξεσπάσματά σου. Πρόσεχε γιατί περπατάς σε… τεντωμένο σχοινί, έτοιμο να σπάσει. Αν είσαι ελεύθερος, μην έχεις μεγάλες προσδοκίες από νέες γνωριμίες. Προχώρα και βλέπεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος του Λύκου ή του Πάγου την Πέμπτη (ονομάστηκε έτσι γιατί οι λύκοι ουρλιάζουν στα χιονισμένα βουνά) σε επηρεάζει ως ζώδιο του Σταθερού Σταυρού, βάζοντας σε δοκιμασία τις ήδη κλονισμένες αντοχές σου. Στον περίγυρό σου θα… πέσουν οι μάσκες και κάποιοι που θεωρούσες φίλους ή συνεργάτες θα φανερώσουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Στη δουλειά θα υπάρξει αναμπουμπούλα και θα χρειαστεί να βρεις το κουράγιο να αντεπεξέλθεις. Να αποβάλεις το άγχος γιατί μπορεί να εμφανιστεί ένα θέμα υγείας. Μην το αμελήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θα νιώσεις ασφαλής, καθώς το ταίρι σου κάνει καθετί για να είσαι χαρούμενος. Αν είσαι αδέσμευτος, δύσκολα θα εμπιστευτείς μια νέα γνωριμία. Όπως και να ’χει, ενδιαφέρεσαι περισσότερο για την προσωπική σου προβολή παρά για τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν, γιατί νιώθεις ότι δεν βλέπεις φως από πουθενά. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά μην τρελαίνεσαι κιόλας, γιατί η βοήθεια θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις. Ίσως έφτασε η ώρα να απαλλαγείς από… τα βαρίδια στη ζωή σου. Πέταξε τα… άχρηστα και βάλε στη θέση τους καινούρια. Μόνο έτσι θα προχωρήσεις ένα σχέδιο στη δουλειά που το έχεις καιρό στο μυαλό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθήσεις τώρα να συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί θα τσακωθείτε. Αν είσαι ελεύθερος, μη βιαστείς να ωραιοποιήσεις μια νέα γνωριμία, γιατί δεν ξέρεις όλη την αλήθεια. Υπάρχει παρασκήνιο που, όταν το μάθεις, θα εκπλαγείς. Προχώρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν και αυτή την εβδομάδα δεν θα συναντήσεις ιδιαίτερα εμπόδια στο δρόμο σου, καθώς δεν βάλλεσαι από την Πανσέληνο του Λύκου την ερχόμενη Πέμπτη, θα υπάρξει μια ανατροπή σε κάποιο σχέδιό σου εξαιτίας ενός συνεργάτη σου. Φρόντισε να παραμείνεις προσηλωμένος στη δουλειά και σταμάτα να… κλαίγεσαι -κάτι που εκνευρίζει τους άλλους- και θα δεις ότι η λύση είναι μπροστά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί λόγω της κακής σου διάθεσης θα τσακωθείς με το ταίρι σου. Προσπάθησε να δεις και λίγο τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις κέφι για φλερτ, παρόλο που νιώθεις ότι θέλεις έναν ώμο να γείρεις. Όχι όμως άλλη κλάψα. Είναι κουραστικό και έτσι διώχνεις τους ανθρώπους.

ΛΕΩΝ
Η ερχόμενη εβδομάδα απαιτεί πολλή δουλειά και εχεμύθεια. Ό,τι κι αν δεις στον επαγγελματικό σου χώρο, κράτησέ το για σένα και προστάτεψε τη θέση σου. Η Πανσέληνος του Λύκου την Πέμπτη σε χτυπάει κατακούτελα και σου ανατρέπει μια συμφωνία, ενώ αλλάζει τα δεδομένα με ένα συνεργάτη σου που τον θεωρούσες διακριτικό και φερέγγυο. Δυστυχώς, θα αποδειχτεί πως δεν ήταν ούτε το ένα ούτε το άλλο κι αυτό θα σε κλονίσει ψυχολογικά. Δεν είναι όμως και το τέλος του κόσμου, γρήγορα θα συνέλθεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα γιατί είσαι μες στα νεύρα. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις μόνο για το παιχνίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα πας καλύτερα οικονομικά, οπότε θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις σε έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν στη δουλειά σου. Να είσαι ψύχραιμος, γιατί ένας εχθρός σου περιμένει να κάνεις το λάθος. Μην του δώσεις αυτή την ευχαρίστηση. Προσηλώσου σε κάτι που άρχισες σχετικά πρόσφατα και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις καβγά με το ταίρι σου, γιατί έχει δίκιο. Με το να κριτικάρεις και να κουνάς το δάχτυλο, δεν λύνονται τα προβλήματα. Προσπάθησε να είσαι τρυφερός και διαλλακτικός. Αν είσαι αδέσμευτος, μην εξιδανικεύσεις μια νέα γνωριμία που θα έρθει με… φόρα, αλλά όχι με τόσο ειλικρινείς προθέσεις. Εμπιστεύσου τη δική σου διαίσθηση κι όχι τη γνώμη άλλων.

ΖΥΓΟΣ
Προσπαθείς να βρεις λύσεις για να ισορροπήσεις τα πάντα, ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Δεν γίνεται αυτό. Να κοιτάξεις τη δουλειά σου και τι θα κάνεις εσύ, γιατί -θέλεις, δεν θέλεις- μια «φουρτούνα» θα την περάσεις, καθώς έκανες κακές επιλογές στο παρελθόν. Προχώρα δυναμικά και άρπαξε μια ευκαιρία, ακόμα κι αν δεν είναι η καλύτερη, για να ξελασπώσεις με το λιγότερο δυνατό κόστος. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις σήμερα σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου, αλλά πέρνα καλά μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σού… τάζει λαγούς με πετραχήλια. Ζήσε το, αλλά κράτα μικρό καλάθι. Πέρνα καλά και έχε κι αλλού μια πόρτα ανοιχτή. Ξέρεις εσύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα υπάρχουν κόντρες στη δουλειά, αλλά απόφυγε να εμπλακείς για να μην τσακωθείς. Η Πανσέληνος του Λύκου την Πέμπτη σε «χτυπάει» και δεν σε αφήνει να διεκδικήσεις το δίκιο σου προς το παρόν. Αργότερα θα δεις ότι ίσως κάποιες εξελίξεις δεν είναι για το κακό σου, οπότε μην… πέσεις στα Τάρταρα. Σίγουρα θα ταρακουνηθείς, αλλά μπορείς να μείνεις στο παρασκήνιο και να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου. Μην απομονωθείς, γιατί πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, καθώς αυτή η εβδομάδα είναι και δύσκολη και ανατρεπτική για σένα. Αν είσαι δεσμευμένος, μη θεωρείς το ταίρι σου δεδομένο! Αν είσαι ελεύθερος, μην εκτίθεσαι σε νέες γνωριμίες. Πέρνα καλά αλλά με μέτρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα βλέπεις όλα με υπεραισιοδοξία και αυτό στην παρούσα φάση δεν θα σε βοηθήσει. Να καλύψεις τα νώτα σου. Δεν είναι όλοι φίλοι σου ούτε καλοί συνεργάτες, κι ας δείχνουν το αντίθετο. Είναι κρίμα τώρα, που έχεις ανασάνει κάπως οικονομικά, να χάσεις πράγματα που κέρδισες με κόπο και σκληρή δουλειά, οπότε πρόσεξε ποιος σε πλησιάζει και γιατί. Μην ανοιχτείς τώρα σε νέα επιχειρηματικά σχέδια, ούτε να εναποθέσεις όλες τις ελπίδες σου σε μια προαγωγή που σου υπόσχονται εδώ και καιρό. Κάνε υπομονή, τα καλύτερα έρχονται. Αν είσαι δεσμευμένος, απόλαυσε τον έρωτα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια θέλοντας να πιστέψεις σε ένα μεγάλο έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τη μεγάλη ψυχραιμία που έχεις, θα καταφέρεις να δώσεις λύση σε ένα επαγγελματικό θέμα που σε απασχολεί. Οι συνεργάτες σου σε θαυμάζουν, αλλά κι εσύ δείξε ότι τους υπολογίζεις. Μην είσαι αγύριστο κεφάλι, ούτε να θεωρείς πως τα καταφέρνεις όλα μόνος σου. Ξέρεις πως δεν είναι έτσι, κι όταν κάποιος θα σε βάλει στη θέση σου, θα νιώσεις άσχημα. Αν τσακωθείς, μάλιστα, θα κάνεις ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην… τσιλημπουρδίζεις γιατί θα αποκαλυφθείς. Το ταίρι σου δεν θα σε συγχωρήσει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, αλλά η πολλή δουλειά δεν θα σου επιτρέψει να προχωρήσεις. Είναι κρίμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια… ψυχρολουσία θα την περάσεις την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς η Πανσέληνος του Λύκου την Πέμπτη θα σου παίξει δύσκολα «παιχνίδια» στη δουλειά αλλά και στις σχέσεις σου. Προσπάθησε να δώσεις τόπο στην οργή, ακόμα κι αν ξέρεις ότι έχεις δίκιο. Είναι κρίμα να χάσεις πολύτιμους συμμάχους γιατί θα τους χρειαστείς, καθώς ετοιμάζεις κάτι καινούριο. Να κάνεις καλό οργανόγραμμα και προϋπολογισμό. Μην τσακωθείς με το ταίρι σου για ασήμαντη αφορμή, γιατί δεν θα μπορέσεις να καλύψεις το χάσμα. Αν είσαι ελεύθερος, θέλεις να φλερτάρεις, όμως δεν υπάρχει ίδια διάθεση από την άλλη πλευρά. Εξηγήσου από την αρχή ότι αυτό τον καιρό δεν θέλεις σχέση. Αυτό είναι έντιμο.

ΙΧΘΥΕΣ
Να κρατάς μικρό καλάθι σε ό,τι ακούσεις μέσα στην εβδομάδα και προσπάθησε να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Δεν θα αποφύγεις μια στενοχώρια, καθώς μια νέα συνεργασία που… έστρωνες εδώ και καιρό θα ανατραπεί. Θα καταφέρεις να πείσεις ένα συνεργάτη σου ή φίλο να σε ξελασπώσει, αλλά θα πρέπει να είσαι συνεπής σε ό,τι του υποσχεθείς. Η εβδομάδα θα σε γεμίσει άγχος, γι’ αυτό φρόντισε να ξεκουράζεσαι και να κοιμάσαι καλά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς καβγάδες από ανασφάλεια. Το ταίρι σου είναι δίπλα σου, οπότε δεν αξίζει να το ταλαιπωρείς με ανούσια πράγματα. Δείξε του τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, μη βιάζεσαι με μια νέα γνωριμία. Δες πράξεις και προχώρα ανάλογα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου