Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 19 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 19/1/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

H εργατικότητά σου σε βοηθάει να πετύχεις ένα σημαντικό στόχο. Οι συνεργάτες σου και οι προϊστάμενοί σου βασίζονται σε σένα. Μη φοβάσαι και προχώρα δυνατά σε αυτό που θέλεις! Μην υποκύψεις σε κάτι λιγότερο από αυτό που σκέφτεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική μέρα για να ανανεώσεις σημαντικά τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις με επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες αναταραχές στη δουλειά σου προκαλούν άγχος, αλλά δεν πρέπει να φοβάσαι. Έχεις δείξει την αξία σου και επιπλέον έχεις γερούς «συμμάχους» που υπολογίζουν σε σένα. Έχεις δώσει αγώνα και θα πετύχεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι αγχωμένο και πρέπει να το ηρεμήσεις. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις ανταπόκριση στο φλερτ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέλεις ουσιαστική επικοινωνία με τους γύρω σου και απομονώνεις αυτούς που δεν μπορούν να σου την προσφέρουν. Θα συζητήσεις κάτι καλό για δουλειά. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και εξέτασε αν μπορείς τώρα να αναλάβεις υποχρεώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις μια ήρεμη συζήτηση για κάτι που σε απασχολεί, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση φέρνει έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να είσαι σε ετοιμότητα για να μη χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Είναι σίγουρο πως με την εργατικότητά σου θα έχεις καλά αποτελέσματα πολύ σύντομα. Το μυαλό σου θα γυρίσει πίσω σε παλιό ανεκπλήρωτο έρωτα. Είτε είσαι δεσμευμένος είτε ελεύθερος, οι παρασκηνιακές ενέργειες εγκυμονούν κινδύνους αποκαλύψεων και είναι κρίμα να χάσεις κάτι σημαντικό.

ΛΕΩΝ

Έχεις δυναμισμό και ξεκινάς κάτι καινούριο. Πρόσεξε μόνο ποιους θα εμπιστευτείς. Η τύχη είναι με το μέρος σου, αλλά άκουσε και τους συνεργάτες σου ή το ταίρι σου. Μην ανοιχτείς σε πολύ… βαθιά νερά, γιατί θα κινδυνέψεις να πνιγείς. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται μια συναρπαστική γνωριμία. Προχώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις κάνει καλό προγραμματισμό και η εργατικότητά σου σε βοηθάει να προσεγγίσεις ένα νέο δύσκολο συνεργάτη. Η συμφωνία μαζί του δεν θα είναι εύκολη, αλλά θα καταφέρεις να ελιχθείς. Αν είσαι δεσμευμένος, προσφέρεις τρυφερότητα στη σχέση σου και σου το ανταποδίδει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, λες «όχι» σε ανούσια φλερτάκια. Άλλωστε, τώρα θα έχεις πολλή δουλειά.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις βάλει τη δουλειά στον… αυτόματο πιλότο και θέλεις να διασκεδάσεις ή να πας ταξίδι με το ταίρι σου ή φιλική παρέα. Νιώθεις πως μόνο έτσι θα ανανεωθείς. Αυτό θα σε φέρει πολύ κοντά με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Πρόσεξε όμως ποιον θα αφήσεις πίσω. Υπάρχει ένας εχθρός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικά θα σε απασχολήσει ένα χρέος και θα κοιτάξεις πώς θα το τακτοποιήσεις ταχύτατα. Έτσι θα ξεφύγεις από το άγχος που σε ταλαιπωρεί. Θα στριμωχτείς λίγο οικονομικά, αλλά θα το ξεπεράσεις. Θα δεις ότι τώρα είναι πιο εύκολη η λύση. Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει πάθος με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλα θα κυλήσουν υπέροχα και θα έχεις κέρδη στη δουλειά και σύμπνοια με το ταίρι σου. Μην είσαι υπεραισιόδοξος και κάνεις ανοίγματα στη δουλειά σου, ενώ ήδη έχεις καταφέρει να σταθεροποιήσεις μια κατάσταση. Αν είσαι δεσμευμένος, επικεντρώνεσαι στο ταίρι σου και απολαμβάνεις ερωτικές στιγμές, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις κάτι επιφανειακό, οπότε περιμένεις κάτι καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δουλειά σε έχει απορροφήσει, αλλά βλέπεις σημαντικά αποτελέσματα. Έτσι, θα θελήσεις να βελτιώσεις την καθημερινή σου ζωή γιατί νιώθεις ότι έχεις ρουτινιάσει. Θα αναζητήσεις διέξοδο σε ένα χόμπι ή κάποιο άθλημα, ζητώντας από το ταίρι σου να το κάνετε μαζί. Διάλεξε κάτι που θα αρέσει και στους δύο. Αν είσαι αδέσμευτος, πηγαίνεις αργά σε μια γνωριμία. Επιτάχυνε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σου, οπότε κοίταξε να την εκμεταλλευτείς. Να προσέξεις μόνο γιατί η τάση που έχεις στην προβολή μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα σε καλές συνεργασίες. Εμπιστεύσου συνεργάτες σου που τους ξέρεις χρόνια. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει προσοχή και υποψιάζεται ότι… λοξοκοιτάς. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις για το «παιχνίδι».

ΙΧΘΥΕΣ

Σε απασχολούν θέματα δουλειάς, αν και τα οικονομικά σου πάνε σχετικά καλά. Σταμάτα να έχεις συνεχώς άγχος και να γεμίζεις τους συνεργάτες σου και το ταίρι σου με ανασφάλειες. Οπλίσου με θάρρος και με την εργατικότητα που έχεις θα ξεπεράσεις κάποια προβλήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία σε έλκει σαν μαγνήτης.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου