Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 18 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 18/1/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

Κριός

Να καταστρώσεις από νωρίς τα σχέδιά σου, κάνοντας βελτιώσεις και ανανεώσεις όπου απαιτείται. Παρά τις όποιες δυσκολίες, η τύχη θα σε βοηθήσει να διακριθείς στον επαγγελματικό τομέα. Επίσης, μπορεί να γνωρίσεις έναν καινούριο έρωτα μέσω τρίτου, είτε να ξεκινήσεις μια ομαδική δραστηριότητα που θα σου δώσει την ευκαιρία να περάσεις καλά, αλλά και να φλερτάρεις.

Ταύρος

Καλό θα είναι να επικεντρωθείς σε θέματα καριέρας και κοινωνικής ανόδου. Να βασιστείς στις γνώσεις και τις εμπειρίες που αποκόμισες για να επανακαθορίσεις το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα πρέπει να γίνονται από εδώ και πέρα οι επαφές σου. Δεν αποκλείονται τα ερωτικά ειδύλλια μέσα από τον επαγγελματικό χώρο, όμως θα χρειαστεί να ελέγξεις κάποιες εμμονές σου.

Δίδυμοι

Εξέτασε τα υπέρ και τα κατά στα θέματα που σε απασχολούν και προσδιόρισε ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις που έχεις. Ξεκινάει μια περίοδος ριζικών αλλαγών στον τρόπο που σκέφτεσαι, καθώς και γενικότερα στην κοσμοθεωρία σου. Η ανάγκη σου για ερωτικές περιπέτειες και πειραματισμό σε κινητοποιεί ώστε να έρθεις σε επαφή με άτομα που σε ενδιαφέρουν.

Καρκίνος

Η λίμπιντό σου είναι ανεβασμένη και γίνεσαι πολύ ερωτικός, με αποτέλεσμα να εκπέμπεις έντονο μυστήριο. Αυτό θα αυξήσει τις αισθηματικές σου κατακτήσεις. Ο μαγνητισμός που βγάζεις στους άλλους είναι η αιτία που κατακτάς όποιο στόχο έχεις «βάλει στο μάτι» με ευκολία. Μπορείς άφοβα να αυτοσχεδιάσεις και θα έχεις την ευκαιρία για καινούριες γνωριμίες με δυνατές προοπτικές.

Λέων

Θα μπεις σε νέους ρυθμούς δουλειάς, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να αντιληφθείς τις παγίδες στον εργασιακό σου χώρο. Πρόσεξε όμως, γιατί τείνεις να γίνεσαι λιγάκι χειριστικός με τους σημαντικούς ανθρώπους γύρω σου. Αν είσαι δεσμευμένος, σκέφτεσαι να επισημοποιήσεις το δεσμό σου. Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με έναν άνθρωπο ο οποίος σου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Παρθένος

Η συμβολή των δικών σου ανθρώπων θα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις για να προχωρήσεις. Οι επαγγελματικές σου σχέσεις και οι επαφές με συνεργάτες θα αποδώσουν. Ακόμα και τα ερωτικά ειδύλλια μέσα από το εργασιακό περιβάλλον είναι πιθανά. Πρόσεχε τι λες,γιατί διαφορετικά θα υπάρξουν παρεξηγήσεις ή ρήξεις. Μη χάνεις την ευκαιρία για καινούριες γνωριμίες, οι οποίες μπορεί να έχουν θετική προοπτική.

Ζυγός

Καλό θα είναι να αποφύγεις να παίξεις παιχνίδια στις σχέσεις σου ή να χρησιμοποιήσεις τους άλλους για να εξυπηρετήσεις τα συμφέροντά σου. Ο τρόπος επικοινωνίας σου γίνεται πιο μυστηριώδης, αλλά αυτό το μυστήριο που εκπέμπεις σε κάνει πιο ποθητό. Ήδη από την αρχή της εβδομάδας έχεις απίστευτες προοπτικές για νέες γνωριμίες ή για να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου.

Σκορπιός

Πέρασες πολλά για να πετύχεις τους στόχους σου, οπότε εκμεταλλεύσου τα θετικά βήματα προόδου που έκανες. Είσαι προσκολλημένος σε κάποια θέματα που πρέπει να επιλύσεις. Κάποια πράγματα στο σπίτι και στην οικογένεια πρέπει να αλλάξουν. Ψάξε μέσα σου τι έχεις πραγματικά ανάγκη και θα σου έρθουν όμορφες εμπειρίες και φλερτ. Αν έχεις δεσμό, σκέφτεσαι να συζήσεις.

Τοξότης

Γίνεσαι καχύποπτος με άτομα από τον περίγυρό σου, τα οποία παραπονιούνται διότι προσπαθείς ασυνείδητα να τα ελέγξεις. Αν δεν είσαι διατεθειμένος να αλλάξεις στάση, ίσως χρειάζεται να ανανεώσεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέα πρόσωπα. Αν είσαι δεσμευμένος, ζεις παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις κάποιον με τον οποίο θα μοιραστείς όμορφες ερωτικές εμπειρίες.

Αιγόκερως

Μην είσαι ιδιότροπος και γκρινιάρης, γιατί δεν σε συμφέρει να έχεις αρνητική διάθεση απέναντι σε άλλους, πόσω μάλλον όταν όλα σου προσφέρονται απλά και εύκολα. Στα αισθηματικά, αν είσαι ελεύθερος, το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου σού κάνει δώρο τη δυνατότητα για καινούριες γνωριμίες με προοπτικές. Εάν είσαι δεσμευμένος, ζεις μια νύχτα πάθους με το ταίρι σου.

Υδροχόος

Πρέπει να πάρεις συγκεκριμένη θέση απέναντι στις εξελίξεις, αλλά και στις ευθύνες της συντροφικής ζωής. Φρόντισε να μη χειραγωγήσεις ανθρώπους που σε αγαπούν. Μέσα από εσωτερικές συγκρούσεις, το παίρνεις απόφαση να δουλέψεις περισσότερο με την ψυχολογία σου. Επικοινωνείς και γνωρίζεις νέους ανθρώπους, αυξάνοντας τις πιθανότητες να ανακαλύψεις έναν καινούριο έρωτα. Αν είσαι δεσμευμένος, σκέφτεσαι αν ο άνθρωπος δίπλα σου είναι «ο ένας».

Ιχθύες

Καλύτερα να αποφύγεις στιγμές έντασης, για να μην οξυνθούν περισσότερο τα πνεύματα. Να προτιμήσεις τη φιλική προσέγγιση σε ό,τι σε απασχολήσει. Μην ξεχνάς όμως ότι μέσα στο παιχνίδι είναι και οι παρεξηγήσεις! Απόφυγε τις σημαντικές κινήσεις στα αισθηματικά σου και δώσε σημασία στις πράξεις και όχι στα λόγια. Σύντομα θα είναι καλύτερο το κλίμα στον έρωτα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου