Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 17/1/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Όσο κι αν σε ενοχλεί το κουτσομπολιό στον επαγγελματικό χώρο σου, μη δίνεις βάση. Κάνε καλά τη δουλειά σου, γιατί μόνο έτσι θα έχεις τη θετική έκβαση που θέλεις σε ό,τι προγραμματίζεις. Μην εμπιστεύεσαι σε κανέναν τα σχέδιά σου γιατί κάποιος συνεργάτης σου μιλάει πολύ. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεχε ό,τι σου λέει το ταίρι σου, κι αν είσαι αδέσμευτος, μη βιάζεσαι.

TAΥΡΟΣ

Να παραμείνεις σταθερός στον επαγγελματικό σου στόχο και μην τα παρατήσεις μπροστά στα εμπόδια που θα συναντήσεις σήμερα. Άλλωστε, φημίζεσαι για την ιώβεια υπομονή σου και την εργατικότητά σου, οπότε θα βρεις λύση. Μην είσαι μες στα νεύρα, γιατί έτσι θα χαλάσεις φιλίες και μια σχέση, ή ακόμα μπορεί να απογοητεύσεις ένα καινούριο πρόσωπο που σε έχει ενθουσιάσει. Συζήτησε ένα πρόβλημα ψύχραιμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ζημιά στη δουλειά θα σε ρίξει ψυχολογικά, αλλά δεν είναι το τέλος του κόσμου. Άλλωστε, έχεις δίπλα σου καλούς συνεργάτες που θα σε βοηθήσουν. Το ίδιο κάνε και στην προσωπική σου ζωή και γρήγορα. Μην τα ρίχνεις όλα στους άλλους. Γίνε υπεύθυνος. Με το να κουκουλώνεις τα προβλήματα δεν βρίσκεις λύσεις. Ξεκαθάρισε το τοπίο γρήγορα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μη φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν. Αν το κάνεις, θα χάσεις ένα φίλο ή συνεργάτη. Αυτό θα σε ρίξει ψυχολογικά, οπότε φρόντισε να κρατήσεις αποστάσεις. Στα συναισθηματικά σου κράτα χαμηλούς τόνους, αν είσαι δεσμευμένος, και δείξε στοργή στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, άσε τη μιζέρια και μην είσαι έτοιμος να φέρεις την καταστροφή και τη μιζέρια.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, οπότε άφησε τα μεγαλεπήβολα σχέδια για την ώρα. Πρόσεξε επίσης γιατί ίσως πάνω στην έπαρσή σου κάνεις ένα σοβαρό λάθος επιλογής συνεργάτη, μόνο και μόνο για να βγεις μπροστά. Αν είσαι δεσμευμένος, μείνε μακριά από παράλληλη σχέση, κι αν είσαι αδέσμευτος, μην μπλέξεις σε μια περιπέτεια μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια ανατροπή θα αλλάξει τα επαγγελματικά σου σχέδια. Ωστόσο, έχεις οργανώσει αρκετά πράγματα, οπότε μπορείς να ελιχθείς κατάλληλα και να αποφύγεις μια μεγάλη ζημιά. Στην προσωπική σου ζωή ζήσε τις όμορφες στιγμές και μη γίνεσαι απόλυτος. Αν είσαι μόνος, μην αφεθείς σε κάτι καινούριο αν δεν εξετάσεις πρώτα τι θέλεις. Μάλλον δεν νιώθεις ακόμα έτοιμος.

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σου έχουν αρχίσει πάλι να μη σε ικανοποιούν και σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου. Δεν σου φταίνε οι συνεργάτες σου να ανέχονται τα ξεσπάσματά σου. Να προσπαθήσεις να είσαι ψύχραιμος. Μη στήσεις καβγά γιατί δεν σε συμφέρει να κάνεις εχθρούς. Συναισθηματικά έχεις μια… τρικυμία, που μόνο αν ηρεμήσεις, θα τη λύσεις. Μη χτυπάς σε πολλά ταμπλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα κρύβει παγίδες στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου θέματα. Να διπλοτσεκάρεις ό,τι υπογράψεις και απόφυγε να κάνεις μια οικονομική συμφωνία γιατί κάτι θα σου ξεφύγει. Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να μην προκαλέσεις καβγά, ενώ αν ψάχνεσαι για κάτι καινούριο, μην πλάθεις όνειρα για μονιμότητα. Ζήσε το και όπου βγει. Τίποτα δεν είναι αιώνιο. Προχώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα ανοιχτείς σε νέα πράγματα και θα βρεις νέες πηγές εσόδων. Μην ανησυχείς γι’ αυτό. Όμως, μην είσαι ανυπόμονος και μην κάνεις κινήσεις πανικού. Δεν γίνονται όλα μαζί. Στα συναισθηματικά σου ένα πρόσωπο κινείται συμφεροντολογικά. Αν είσαι δεσμευμένος, μη ζητήσεις τώρα εξηγήσεις γιατί θα τσακωθείς. Αν είσαι ελεύθερος, μην απογοητεύεσαι. Ρίξου στη δουλειά για να ξεχαστείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είναι του χαρακτήρα σου να μπλέκεις σε κουτσομπολιά στη δουλειά. Πρόσεξε γιατί μπορεί να σε παρασύρουν και να τσακωθείς με έναν καλό συνεργάτη ή κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σου. Δεν υπάρχουν τέλειες σχέσεις, οπότε συζήτα με το ταίρι σου. Αν ψάχνεις κάτι καινούριο, δεν είναι η μέρα κατάλληλη για να αφεθείς γιατί έχεις θολή κρίση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα αναγκαστείς να αναβάλεις ένα σχέδιό σου γιατί ένας συνεργάτης σου θα σε αφήσει στα… κρύα του λουτρού. Ευτυχώς, η υπέρμετρη αισιοδοξία σου δεν θα σε αφήσει να πέσεις στα… πατώματα. Θα συνέλθεις γρήγορα για να εστιάσεις στα οικονομικά σου. Στα συναισθηματικά σου δείξε αυτοσυγκράτηση και μην προκαλείς καβγάδες. Αν έρθει μια καινούρια γνωριμία, ξεκαθάρισε τι θέλεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια… κατραπακιά στη δουλειά θα σε στενοχωρήσει, αλλά δεν καταθέτεις τα… όπλα. Θα βρεις λύση σε ένα πρόβλημα, αν και τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Συζήτησε μια ιδέα σου μόνο με έμπιστο συνεργάτη σου, για να μη σ’ την «κλέψουνε». Μην αρχίσεις τις ζήλιες με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για γνωριμίες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου