Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 16 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 16/1/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

 

ΚΡΙΟΣ

Είσαι αποφασισμένος να βάλεις ένα σχέδιό σου σε εφαρμογή και να πετύχεις. Φρόντισε να δείξεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που γνωρίζεις καλά, γιατί ορισμένοι μπορεί να παρουσιάσουν μια ιδέα σου ως δική τους. Διεκδίκησε ό,τι αξίζεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μίλα με το ταίρι σου για να λύσετε ένα πρόβλημα. Αν είσαι αδέσμευτος, ενθουσιάζεσαι με νέο πρόσωπο. Προχώρα γρήγορα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα δεχτείς μια δελεαστική επαγγελματική πρόταση. Αποφάσισε με γνώμονα την εμπιστοσύνη που έχεις σε συνεργάτες και όχι το πορτοφόλι σου. Άλλωστε, αυτοί σε κρίνουν σωστά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δείχνει λατρεία, οπότε σταμάτα τις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται ένα πρόσωπο που σου απογειώνει τη διάθεση. Μην είσαι κτητικός, γιατί θα το χάσεις το παιχνίδι.

ΔΙΔΥΜΟI

Να είσαι προσηλωμένος στο στόχο σου και να μη δίνεις βάση σε κουτσομπολιά. Μη δεχτείς να μπεις σε μια «φατρία» για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Προχώρα με τις δυνάμεις σου και θα δεις ότι πολύ σύντομα, με μια επαγγελματική συμφωνία, θα ανταμειφθείς. Αν είσαι δεσμευμένος, απόλαυσε τη συντροφικότητα και την ηρεμία. Αν είσαι αδέσμευτος, γυρίζεις σε κάτι παλιό. Πρόσεχε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι σημαντικό να εμπιστευτείς τους άμεσους συνεργάτες σου και να τους ζητήσεις τη γνώμη τους πριν υπογράψεις μια επαγγελματική συμφωνία. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, οπότε να είσαι πιο προσεκτικός στις κινήσεις σου. Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι τρυφερός με το ταίρι σου, όπως κι εκείνο μαζί σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία. Εμπιστεύσου το καινούριο και μην το παίζεις θύμα.

ΛΕΩΝ

Είναι καλή μέρα για να πάρεις αποφάσεις. Μόνο έτσι θα δεις το ταμείο σου να γεμίζει. Άλλωστε, από τη φύση σου είσαι δυναμικός, πόσω μάλλον τώρα που τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, αυτός που ψάχνεις ίσως να βρίσκεται δίπλα σου. Άνοιξε τα μάτια σου, γιατί δεν θα περιμένει πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ήμερα είναι ευνοϊκή για να προωθήσεις ένα επαγγελματικό σχέδιό σου. Πρότεινε άμεσα την ιδέα σου, γιατί υπάρχουν και ανταγωνιστές. Θα πετύχεις, γιατί έχεις δουλέψει σκληρά ακόμα και για τις λεπτομέρειες. Πρόσεξε αυτούς με τους οποίους θα συνεργαστείς. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου ξέρει να σε χαλαρώνει. Αν είσαι αδέσμευτος, περνάς καλά με νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα στη δουλειά, καθώς θα είναι πιο εύκολο να δώσεις λύσεις και να ξεφύγεις από το άγχος. Έτσι, θα καταφέρεις να προχωρήσεις απερίσπαστος σε άλλα σχέδιά σου και συνεργασίες. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε να παίξεις σε διπλό ταμπλό. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Ακολούθησέ τη αν θέλεις σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα είσαι πιο εξωστρεφής κι αυτό θα κάνει καλό και στη δουλειά σου και στους συνεργάτες σου. Μάλιστα, αυτοί μπορούν να σου προσφέρουν λύση σε ένα οικονομικό θέμα που σε προβληματίζει στη δουλειά. Άκουσέ τους και προχώρα χωρίς καθυστερήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, είσαι δύσπιστος με μια νέα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μην αφήσεις στην άκρη υποχρεώσεις στη δουλειά που «τρέχουν». Θα μαζευτούν «βουνό» και θα πελαγώσεις. Βάλε προτεραιότητες. Έχεις πολλά νέα επαγγελματικά σχέδια στο μυαλό σου. Κάνε ένα βήμα τη φορά. Αν είσαι δεσμευμένος, ζεις ωραίες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, αποφασίζεις ότι δεν σε καλύπτουν περιπέτειες της μίας βραδιάς, αλλά τελικά πάντα σε αυτό το «παιχνίδι» καταλήγεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι αργός στις αποφάσεις σου, αλλά σήμερα ίσως χρειαστεί να γίνεις πιο ευέλικτος για να μη χάσεις μια ευκαιρία. Τα καλά δεν έρχονται πάντα όταν τα θέλεις, οπότε μην αφήσεις μια πρόταση στο συρτάρι, γιατί δεν θα υπάρχει αργότερα. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις ανεβάσει τον πήχη και δεν σε βγάζει πουθενά. Κατέβασέ τον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να μην είσαι υπεραισιόδοξος, αλλά να κάνεις μικρά βήματα σε κάτι που σχεδιάζεις. Αν συνεχίσεις έτσι, θα καταφέρεις σύντομα να έχεις κέρδος. Μην ακούς κάποιους που σου λένε να ανοιχτείς σε πράγματα που δεν γνωρίζεις. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σκέφτεσαι ότι πρέπει να νοικοκυρευτείς, αλλά ζητάς πολλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις παλέψει πολύ στη δουλειά, οπότε μην αφήσεις να υπάρχουν «εχθροί» πίσω από την πλάτη σου. Αν χρειαστεί, χρησιμοποίησε ισχυρούς συμμάχους στη δουλειά, ώστε να καταλάβουν ότι δεν αστειεύεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, μην έχεις ανασφάλειες. Κουράζεις. Αν είσαι αδέσμευτος, ο ρομαντισμός σου γίνεται πόλος έλξης. Διάλεξε πρόσωπο που να σου εμπνέει σταθερότητα και δυναμισμό. Κινήσου γρήγορα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου