Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 15 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 15 /1/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

KΡΙΟΣ

Οι ανασφάλειές σου θα σε οδηγήσουν σε συμπεριφορές που θα πληγώσουν τους γύρω σου, γι’ αυτό κοίταξε να διαχειριστείς με ψυχραιμία τους φόβους σου. Να προσέξεις οικονομικές συναλλαγές, επειδή κάποιοι θα θελήσουν να σε ξεγελάσουν. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλέσεις καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος, θα είναι δύσκολη η επικοινωνία, οπότε καλύτερα να μείνεις σπίτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Προβλήματα του παρελθόντος σε ταλαιπωρούν ψυχικά και είναι δύσκολο να τα διαχειριστείς. Καλύτερα είναι να ζητήσεις τη βοήθεια ενός ειδικού και να αλλάξεις νοοτροπίες που δεν σε βοηθούν να εξελιχθείς. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ερωτικές απογοητεύσεις γίνονται «τροχοπέδη» και δεν μπορείς να εστιάσεις σε κάτι καινούριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέλεις να επιβάλεις τις απόψεις σου και αυτό θα γίνει αιτία συγκρούσεων στη δουλειά σου. Καλό είναι να μην το φτάσεις στα άκρα και να αφήσεις το ομαδικό πνεύμα να επικρατήσει. Αν είσαι δεσμευμένος, ξέρεις τι ζητάς από το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα αφεθείς σε μια γνωριμία που θα ανοίξει τους ορίζοντές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα σου θα ξεκινήσει με εντάσεις στη δουλειά, αλλά μέχρι το απόγευμα θα καταφέρεις να βρεις ισορροπία και να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Αυτό σημαίνει πως θα ξεμπλοκάρεις και κάποιες χρόνιες υποθέσεις που σε απασχολούν. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις πάθος, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα δείξεις αμέσως ενδιαφέρον σε πρόσωπο που σε… πολιορκεί.

ΛΕΩΝ

Η ένταση που θα επικρατεί στον επαγγελματικό χώρο θα βάλει φραγμούς σε ενδεχόμενα σχέδια επέκτασης. Θα πρέπει να περιορίσεις την αλαζονεία σου, καθώς θα πεις στους συνεργάτες σου λόγια που θα τα μετανιώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τα λόγια σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, με τον τρόπο σου απομακρύνεις πρόσωπα. Να γίνεις πιο διαλλακτικός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα είσαι αρκετά αισιόδοξος και ίσως αποφασίσεις να παρακολουθήσεις κάποια σεμινάρια που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στη δουλειά σου. Είναι μια πολύ καλή περίοδος. Μην ακούς τρίτα πρόσωπα και στηρίξου σε δικές σου αποφάσεις χωρίς τσακωμούς. Αν είσαι δεσμευμένος, θα βάλεις ρομαντισμό στη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο θα σου κάνει αμέσως εντύπωση.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχεις πολλές επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις και θα «πνιγείς» στο άγχος. Φρόντισε να βάλεις μια τάξη και προτεραιότητες στις δουλειές που έχεις να κάνεις. Μην αναλάβεις σοβαρές επαγγελματικές υποχρεώσεις μέχρι να ηρεμήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μη ρίχνεις τις ευθύνες στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην «κολλάς» σε τελειωμένες καταστάσεις, που θα σου φέρουν πόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα παραξενευτείς, καθώς θα δεις πρόσωπα να φεύγουν από δίπλα σου και άλλα να έρχονται κοντά σου. Μην εμποδίσεις κανέναν, ούτε να επιμείνεις να μείνουν, αν δεν το θέλουν. Με τη διαίσθησή σου θα καταλάβεις ότι καθετί γίνεται για καλό. Το ίδιο ισχύει και για τα αισθηματικά σου. Ή όλα ή τίποτα, είτε είσαι δεσμευμένος είτε αδέσμευτος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υπεραισιοδοξία σου θολώνει την κρίση σου. Πρόσεξε διότι θα χάσεις το μέτρο και με τη νευρικότητα που έχεις θα τσακωθείς με συνεργάτες σου. Ηρέμησε και κοίτα να ελέγξεις την κυκλοθυμία σου. Έτσι θα κλείσεις και μια καλή συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος, μην πιέζεις το ταίρι σου με ζήλια. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησιάζεις ένα νέο πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να μην είσαι πεισματάρης, διότι θα διαταραχθούν οι σχέσεις σου με συνεργάτες ή συναδέλφους και δεν σε συμφέρει, ειδικά τώρα που ετοιμάζεις καινούρια πράγματα. Αν δεν αφήσεις και τους άλλους να μιλήσουν, η ρήξη θα είναι ανεπανόρθωτη. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε διότι το ταίρι σου έχει παράπονα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, από πείσμα θα χαλάσεις μια γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρέπει να αποφασίσεις τι θα κάνεις και να σκεφτείς επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για οικονομικά ζητήματα και να μείνεις μόνος να σκεφτείς τι πραγματικά θέλεις. Το ίδιο ισχύει και για τα αισθηματικά σου. Άσε τις ανασφάλειες στην άκρη και αγκάλιασε το ταίρι σου ή προχώρα στο καινούριο.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε απασχολούν πολύ τα επαγγελματικά θέματα και αυτό θα σε γεμίσει άγχος. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και μοιράσου τους προβληματισμούς σου με έμπιστα πρόσωπα που θα σου πουν το σωστό. Κινήσου με προσοχή και θα πετύχεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπο από το επαγγελματικό περιβάλλον.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου