Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 12 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 12/1/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Θα βγουν στην επιφάνεια οι ανασφάλειές σου και θα συγκρίνεις τη δουλειά σου με εκείνη των άλλων. Μην κάνεις το λάθος. Ηρέμησε, γιατί έτσι όπως πας, μπορεί και να τσακωθείς με ένα συνάδελφο για ασήμαντο λόγο. Αν είσαι δεσμευμένος, απόλαυσε στιγμές πάθους. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις νέα γνωριμία, που θα αρχίσει με καβγά, αλλά μετά όλα μέλι-γάλα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σε απασχολήσουν έντονα οι σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον, αλλά μην το τραβήξεις γιατί θα υπάρξει ρήξη. Μην κάθεσαι να σου δώσουν λύσεις οι άλλοι. Πρέπει να αντιδράσεις ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι τόσο πεισματάρης, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, η κυκλοθυμία σου σε κρατάει πίσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχεις μια θολή εικόνα για το πώς πρέπει να κινηθείς σήμερα στη δουλειά, καθώς θα υπάρχει πολλή ένταση στο χώρο σου και δεν θα ξέρεις ποια πλευρά να υποστηρίξεις. Φρόντισε να ξεφύγεις από όλο αυτό. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς όμορφα με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια γνωριμία, αλλά θα την απορρίψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σε αγχώσει η καθημερινότητά σου, καθώς οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές. Θα είσαι όμως αποφασισμένος να ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Η προσφορά και η εργατικότητά σου δεν αμφισβητούνται και θα δεχτείς πρόταση για προαγωγή ή καλύτερη συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις όμορφες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέος έρωτας από το εργασιακό σου περιβάλλον, που θα σου προσφέρει ασφάλεια.

ΛΕΩΝ

Αν και είσαι δυνατός χαρακτήρας, σήμερα θα πέσεις ψυχολογικά, καθώς θα έχεις αμφιβολίες για το αν η δουλειά σου πάει καλά. Ηρέμησε και δες πόσα πέτυχες. Μη γίνεις σκληρός με τους συνεργάτες σου, γιατί οι αντιπαραθέσεις δεν θα βοηθήσουν. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σου δίνει χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι πρακτικός, αλλά αυτή τη φορά θα σκεφτείς μήπως πρέπει να ανατρέψεις τα πάντα στα επαγγελματικά σου ώστε να κάνεις νέα κερδοφόρα πράγματα. Οι δυσκολίες θα είναι αρκετές, αλλά ακολούθησε τη διαίσθησή σου για να σου βγει σε καλό. Αν είσαι δεσμευμένος, θα νιώσεις μια ανάγκη για ελευθερία. Αν είσαι αδέσμευτος, θα αγχωθείς με μια νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Θα μπεις σε μια περίοδο εσωστρέφειας, κάτι που θα επηρεάσει τόσο το επαγγελματικό όσο και το προσωπικό σου περιβάλλον. Μη βγάλεις ανασφάλειες γιατί μπορεί να χαλάσεις μια καλή συνεργασία. Δείξε εμπιστοσύνη στους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, παίρνεις χαρά από τη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, βρίσκεις το ιδανικό ταίρι. Μην ψάχνεσαι αριστερά και δεξιά γιατί θα το χάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα αρνείσαι να κάνεις πολλά και θα αφήσεις αρκετά πράγματα στην άκρη. Σκέψου όμως ότι την επόμενη μέρα θα έχεις άγχος, οπότε προσπάθησε να δουλέψεις. Θα είσαι εκνευρισμένος στην προσωπική σου ζωή, οπότε πρόσεξε μην τσακωθείς με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, η κυκλοθυμία σου σε κρατά μακριά από νέες κατακτήσεις. Μη χάσεις μια ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα επικεντρωθείς σε πράγματα που σε βοηθούν να ξεφύγεις από το άγχος. Θα είσαι γεμάτος χαρά και αισιοδοξία και θα πάρεις κάποιες επαγγελματικές πρωτοβουλίες που θα έχουν επιτυχία. Οι συνεργάτες σου σε ακολουθούν, όπως και το ταίρι σου, που σε στηρίζει πολύ. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία θα σε κάνει να… πετάς στα ουράνια. Πιθανόν να προγραμματίσεις και ταξιδάκι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην είσαι αγύριστο κεφάλι, γιατί θα τσακωθείς με τους συνεργάτες σου ή θα τους προκαλέσεις έντονη δυσαρέσκεια, κι αυτό δεν σε συμφέρει. Πρόσεξε μόνο σε ποια πρόσωπα θα δείξεις εμπιστοσύνη. Αν είσαι δεσμευμένος, μην επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες και δημιουργείς προβλήματα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι ο εαυτούλης σου, γιατί αυτό ενοχλεί. Γίνε δοτικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ομαδικές προσπάθειες αποδίδουν, ενώ οι πρωτότυπες ιδέες σου θα εκπλήξουν τους πάντες. Με την αισιοδοξία σου πείθεις τους άλλους, οπότε κοίταξε να είσαι συνεπής για να μην τους απογοητεύσεις και χάσεις και «συμμάχους». Θα τα καταφέρεις αν είσαι συγκεντρωμένος. Αν είσαι δεσμευμένος, λειτουργείς εξαιρετικά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια φιλία γίνεται έρωτας.

ΙΧΘΥΕΣ

Να προσέξεις γιατί ο εκνευρισμός σου και ο τρόπος που θέλεις να επικοινωνήσεις με τους συνεργάτες σου μπορεί να παρεξηγηθούν. Νιώθεις έτοιμος να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό βήμα. Να το προγραμματίσεις καλά, γιατί δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζεις. Αν είσαι δεσμευμένος, απομακρύνεσαι από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σου κάνει ερωτική εξομολόγηση ένα φιλικό πρόσωπο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου