Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 11 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 11/1/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη, που επηρεάζει σήμερα τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), σε «προειδοποιεί» να προσέξεις γιατί ένα λάθος στη δουλειά θα σου στοιχίσει. Επίσης, ακόμα κι ένα μικρό πρόβλημα υγείας μην το δεις απερίσκεπτα. Αν είσαι δεσμευμένος, απόλαυσε τη θαλπωρή του σπιτιού σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα νεύρα σου είναι στο… κόκκινο και «χτυπάς» επί δικαίων και αδίκων. Ηρέμησε και κοίταξε τα καλά που έχεις, γιατί με νεύρα τίποτα δεν γίνεται σωστά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δείχνει κατανόηση, αλλά πρέπει κι εσύ να ηρεμήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, προκύπτει νέα γνωριμία. Εξέτασε γρήγορα μήπως υπάρχει ψεύτικη εικόνα ή τουλάχιστον μην επενδύεις συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να μην πείθεσαι εύκολα γιατί δεν θέλουν όλοι το καλό σου. Σου αρέσουν οι κοινωνικές σχέσεις, αλλά δεν αρκούν για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Ρίξου στη δουλειά και συνεργάσου με πρόσωπα που γνωρίζεις καιρό. Θα τα καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε έχει ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος, προσεγγίζεις νέο άτομο. Προχώρα και βλέπεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου και όχι λόγια τρίτων που μπορεί να δουλεύουν και υπογείως. Να προσέξεις γιατί η Νέα Σελήνη δεν αστειεύεται και πρέπει να αποφύγεις λάθη, ειδικά αν χειρίζεσαι μηχανήματα ή οδηγείς. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί το ταίρι σου θα σου… κουνήσει το μαντίλι. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις κέφι για νέα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Οι φιλοδοξίες σου «γιγαντώνονται», αλλά ίσως κάπου παραβλέψεις κάτι που αργότερα θα σου στοιχίσει. Μην ξεκινήσεις τώρα ένα επαγγελματικό σχέδιο, γιατί κάπου έχεις πάρει μια λάθος πληροφορία. Να οργανώσεις καλά τα πράγματα και να στηριχτείς σε γερούς «συμμάχους». Αν είσαι δεσμευμένος, όλα καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, ανατροπή σε γνωριμία σε απογοητεύει. Προχώρα χωρίς να επιμείνεις περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να μην αφήσεις τρίτους να σε επηρεάσουν, γιατί η κρίση σου δεν θα είναι και τόσο καλή. Άφησε να δεις πώς θα εξελιχθούν κάποιες καταστάσεις και μετά αποφασίζεις. Ένα πρόβλημα στη δουλειά δεν μπορεί να λυθεί τώρα. Περίμενε γιατί θα γίνουν αλλαγές. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε εμπιστεύεται. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις νέο πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη, αλλά με τη Νέα Σελήνη να είναι εναντίον σου, δεν μπορείς να πετύχεις σήμερα αυτά που θέλεις. Επίσης, μην αφήσεις στην τύχη του ένα πρόβλημα υγείας που θα σου παρουσιαστεί. Αν είσαι δεσμευμένος, αφέσου στο ταίρι σου κι αυτό ξέρει πώς να σε χαλαρώσει. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να οργανώσεις ένα παλιό σχέδιο στη δουλειά σου. Θα το πετύχεις, αλλά μην περιμένεις αμέσως κέρδη. Γι’ αυτό θα πρέπει να σφίξεις κι άλλο το… ζωνάρι σου, γιατί πρέπει να έχεις ένα οικονομικό απόθεμα για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Αν είσαι δεσμευμένος, «ζέστανε» τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησιάζεις ένα πρόσωπο. Προχώρα χωρίς ενδοιασμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ρίξου στη δουλειά και τακτοποίησε γρήγορα παλιές εκκρεμότητες. Δεν είναι τώρα ώρα για καινούρια επαγγελματικά ανοίγματα. Καλή η αισιοδοξία, αλλά μην τρέφεις… φρούδες ελπίδες. Μόνο με καλό προγραμματισμό θα πετύχεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει και περνάτε καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε. Η ανταπόκριση που επιθυμείς δεν θα αργήσει και θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να προσέξεις τους «συμμάχους» που θα επιλέξεις για κάτι καινούριο που οργανώνεις, γιατί κάποιοι δεν είναι και τόσο ειλικρινείς. Βασίσου σε πράξεις και όχι σε λόγια. Η Νέα Σελήνη σού «υπενθυμίζει» ότι πρέπει να χειριστείς δύσκολες οικονομικές καταστάσεις με την ψυχραιμία που σε διακρίνει. Πρόσεξε για ατυχήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, επιδιώκεις τη μοναξιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να μη βλέπεις τα πράγματα με υπεραισιοδοξία και κάνε ένα βήμα τη φορά. Μη θέλεις να προλάβεις να τα κάνεις όλα στη δουλειά και ανοίγεις νέα «μέτωπα». Μην εμπιστεύεσαι εύκολα πρόσωπα, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος εξαπάτησης. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτάκι σε ανανεώνει.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην αρχίσεις πάλι να… πετάς στα σύννεφα και μην εμπιστευτείς κάποιους που θα σου τάξουν λαγούς με πετραχήλια. Ακολούθησε πιο ρεαλιστικούς στόχους. Επίσης, μην υποσχεθείς σε συνεργάτες σου πράγματα που δεν είσαι έτοιμος να αναλάβεις γιατί θα εκτεθείς. Προσγειώσου και δούλεψε σκληρά. Αν είσαι δεσμευμένος, ζεις στιγμές πάθους. Αν είσαι αδέσμευτος, μια φιλία γίνεται έρωτας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου