Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 10/1/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Είναι η τυχερή σου μέρα, γιατί κάποιοι που θα προσπαθήσουν να σε βλάψουν στη δουλειά θα… φάνε πόρτα. Θα κατατροπώσεις τους εχθρούς σου, αλλά θα έχεις και υποστήριξη στα επαγγελματικά σου από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Θα σου έρθουν χρήματα από το πουθενά. Αν είσαι δεσμευμένος, θα βρεις λύση σ’ ένα πρόβλημα. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέος έρωτας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πετύχεις ένα δύσκολο στόχο σου στα επαγγελματικά σου, ενώ θα νιώθεις ευτυχισμένος και στα προσωπικά σου. Κάθε ανατροπή στη δουλειά θα είναι για καλό, οπότε μη φοβάσαι ότι θα… ξεκουνηθείς. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δείχνει στοργή και αφοσίωση. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις αυξημένη γοητεία, οπότε θα προσελκύσεις μια καλή γνωριμία. Προχώρησέ τη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα νιώθεις ότι θέλεις να… εκραγείς! Πρόσεξε μην τσακωθείς και ρίξου στη δουλειά για να ξεχαστείς, αλλιώς ετοιμάσου για απώλειες. Να αποφύγεις λάθη από απροσεξία, γιατί θα αδειάσει η τσέπη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μη λες ψέματα στο ταίρι σου, γιατί θα το ανακαλύψει. Αν είσαι αδέσμευτος, ξεκαθάρισε τη θέση σου σε μια νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις την υποστήριξη καλών συνεργατών σου, οπότε μη φοβάσαι τίποτα. Μάλιστα, ακόμα και μέσα από μια ανατροπή των σχεδίων σου, έχεις πολλές πιθανότητες να προκύψει κάτι καλό, που ούτε καν μπορείς να το φανταστείς. Αν είσαι δεσμευμένος, βάζεις πιο γερά θεμέλια στο δεσμό σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ γίνεται γρήγορα σχέση. Μην επενδύσεις συναισθηματικά. Άφησέ το να εξελιχθεί.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σου σε απασχολούν πολύ, παρόλο που τα πας καλά. Έτσι θα προωθήσεις ένα νέο σχέδιό σου, που θα σου αποφέρει κέρδη. Μη σε πιάσει η έπαρσή σου, γιατί οι συνεργάτες σου δεν θα ανεχθούν εγωιστική συμπεριφορά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει με αγάπη. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις ερωτικές κατακτήσεις. Διάλεξε την καλύτερη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις πολύ καλές επαγγελματικές ιδέες, κι αν δεν μπορείς να τις υλοποιήσεις άμεσα, σημείωσέ τες και βλέπεις τι θα κάνεις αργότερα. Είναι πιθανό ένας συνεργάτης σου, ακούγοντας μία από αυτές τις ιδέες, να σε πείσει να τη βάλετε μπροστά. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις όση αγάπη και πάθος επιθυμείς. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και βρίσκεις κάτι καλό.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, καθώς θα δεις ότι κάποια πράγματα στη δουλειά σου γίνονται πιο εύκολα. Γι’ αυτό προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, καθώς στον τομέα των οικονομικών θα τα πας καλύτερα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα εντυπωσιάσεις το ταίρι σου με την ερωτική σου διάθεση. Αν είσαι αδέσμευτος, προσεγγίζεις νέο πρόσωπο με επιτυχία. Μην κάνεις μακροχρόνια σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σου είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και δεν θα κλειστείς στο καβούκι σου, όπως συνήθως. Έτσι θα κάνεις επαγγελματικές συζητήσεις που θα καταλήξουν σε μια προσοδοφόρα συνεργασία. Θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις κι ένας νέος έρωτας σου χτυπά την πόρτα. Άνοιξέ του γρήγορα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα νιώσεις πιο ασφαλής με τα οικονομικά σου και θα οργανώσεις καλύτερα τα σχέδιά σου. Θα ξεμπλέξεις με οικονομικές υποχρεώσεις που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Το σίγουρο είναι ότι θα αρπάξεις κάθε ευκαιρία. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου απαιτεί την προσοχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ σε ανεβάζει ψυχολογικά. Δεν θα το συνεχίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα είσαι ο πρωταγωνιστής του ζωδιακού, γιατί σήμερα θα λάμψεις σε όλους τους τομείς. Θα παρουσιαστούν πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες για να αυξήσεις τα κέρδη σου. Επίσης, θα υλοποιήσεις ένα στόχο σου με μεγάλη ευκολία. Οι συνεργάτες σου πίνουν νερό στο όνομά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα μια χαρά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, προχωράς σε σχέση με διάρκεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κοίτα να αρπάξεις μια ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και τότε θα γεμίσει η τσέπη σου. Αν είχες τσακωθεί με κάποιο συνεργάτη σου ή συγγενικό σου πρόσωπο, οι σχέσεις σας θα αποκατασταθούν και θα ωφεληθείς από αυτό. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι πιθανό ένα ειδύλλιο στο χώρο εργασίας. Να προσέξεις τα κουτσομπολιά. Αν έχεις ταίρι, φρόντισε να μην κάνεις κάποια «λαδιά» από τον ενθουσιασμό σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα, που θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου ανέλιξη. Θα είσαι εξωστρεφής, ενώ θα αποβάλεις για λίγο τις ανασφάλειές σου κι έτσι θα πετύχεις κάτι πολύ καλό. Ένα νέο που θα ακούσεις θα σε ενθουσιάσει. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι πολύ τρυφερός με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και προκύπτουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου