Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 8/1/2024.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Έχεις ανησυχία για κάποιες εξελίξεις που θα υπάρξουν στην εργασία σου. Όμως, με την υπομονή σου και τη διπλωματία σου θα κερδίσεις αυτά που θέλεις για σένα και τους συνεργάτες σου. Άλλωστε, αυτό που μετράει είναι να υπάρχει καλό κλίμα. Αν είσαι δεσμευμένος, γίνεσαι πιο τρυφερός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, επιδιώκεις πλέον σταθερότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μη διστάσεις να συζητήσεις τις ιδέες σου με πρόσωπο της δουλειάς σου που είναι σε υψηλότερη θέση. Η πρότασή του θα σε ξαφνιάσει θετικά. Μόνο να σκεφτείς τον όγκο της δουλειάς και να διαπραγματευτείς τις οικονομικές απολαβές σου, γιατί το αξίζεις. Αν είσαι δεσμευμένος, φουντώνει το πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις παιχνιδάκια αλλά κάτι σταθερό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διπλωματία σου θα σε βοηθήσει να δώσεις λύσεις για να ξεφύγεις από κάποια οικονομικά-επαγγελματικά προβλήματα. Έχεις αφήσει άλυτα θέματα που προβληματίζουν και τους συνεργάτες σου, και ίσως υπάρξει μια ένταση. Προχώρα στο επόμενο σχέδιο. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί έχεις απομακρυνθεί από το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις αλλά δεν θέλεις κάτι σταθερό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν φταίνε οι άλλοι για τις ανασφάλειές σου. Να αποφύγεις να τσακωθείς με συνεργάτες σου, γιατί δεν σε συμφέρει να μείνεις μόνος σου. Το να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιους δεν είναι ό,τι καλύτερο αυτή την περίοδο που ετοιμάζεις νέα πράγματα. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις περισσότερη ελευθερία, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

ΛΕΩΝ

Έχεις αύξηση του εισοδήματός σου με αποτέλεσμα να ενισχυθεί η αυτοπεποίθησή σου. Είσαι έτοιμος να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό βήμα και σε αυτό θα σε βοηθήσει ένας συνεργάτης σου, που σε «ψήνει» εδώ και καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος δεν θα λείψει. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σε αναζωογονεί και είσαι γεμάτος αισιοδοξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να προχωρήσεις ένα επαγγελματικό σχέδιο που σε ενδιαφέρει. Σημαντικό είναι να ξέρεις σε ποιους συνεργάτες σου μπορείς να βασιστείς, γιατί θα ανακαλύψεις ότι δεν είναι τόσο εύκολο όσο νόμιζες. Πρόσεξε μη μείνεις μόνος. Αν είσαι δεσμευμένος, μη ζητάς πολλά και εξοργίζεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια επιστροφή σε προβληματίζει. Καλό είναι να προχωρήσεις μπροστά.

ΖΥΓΟΣ

Τα νεύρα σου θα χτυπήσουν… κόκκινο, γιατί έχεις παλέψει πολύ για τη δουλειά σου. Πρόσεξε γιατί θα χαλάσεις μια καλή συνεργασία και θα το μετανιώσεις. Χρειάζεσαι νέα πηγή εσόδων. Μην απογοητεύεσαι και προχώρα τα σχέδιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, άφησε το ταίρι σου να εκφραστεί. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις κάποιες γνωριμίες. Διάλεξε ένα στόχο και «χτύπα».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να αξιοποιήσεις τις ικανότητές σου και την επαγγελματική σου εμπειρία για να κλείσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν στο εργασιακό σου περιβάλλον. Είσαι οργανωτικός, οπότε θα τα καταφέρεις. Οι συνεργάτες σου σε στηρίζουν, αλλά μη δημιουργείς εντάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να χαλαρώσεις με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έχεις μια ερωτική επιστροφή. Μην «επενδύσεις» συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν θα μείνεις αμέτοχος σε μια διαμάχη που θα ξεσπάσει στη δουλειά. Θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση για να προχωρήσεις μπροστά. Προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός γιατί μόνο έτσι θα ταχθείς με τη σωστή πλευρά και θα έχεις συμφέρον. Μην κοιτάξεις το συναίσθημα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην «τρώγεσαι» για καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» φλερτάροντας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην επιτρέψεις στην απαισιοδοξία να κυριαρχήσει αν κάτι στη δουλειά δεν θα προχωρήσει όπως ήθελες. Μην το πολυσκέφτεσαι και χάσεις χρόνο. Συνέχισε με το plan B που έχεις έτοιμο, ώστε να χάσεις λιγότερα. Άκου ένα συνεργάτη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα πάνε καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις χρόνο για έρωτες, αν και θα το μετανιώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις αφήσει εκκρεμότητες και, αντί να στρωθείς στη δουλειά, σφυρίζεις ανέμελα. Άρχισε να κάνεις προγραμματισμό γιατί αλλιώς θα… χάσεις τον μπούσουλα. Προστάτεψε τα κεκτημένα σου, γιατί έκανες πολύ κόπο για να τα κερδίσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, κοίταξε να περάσεις ωραίες στιγμές, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις δεσμεύσεις. Να είσαι ειλικρινής με ένα πρόσωπο που έρχεται.

ΙΧΘΥΕΣ

Αμάν πια με τα… χρωστούμενα. Όλο σε παλιές αγάπες γυρίζει το μυαλό σου και αυτό έχει αντίκτυπο και στη δουλειά σου γιατί μελαγχολείς και αφαιρείσαι. Έχεις αρχίσει να βάζεις τα πράγματα σε μια σειρά, οπότε ξύπνα! Πρόσεξε αν είσαι δεσμευμένος, μη χαλάσεις μια σχέση ή γάμο. Αν δεν ξεκαθαρίσεις μέσα σου, μην περιμένεις κάτι καινούριο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου