Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 6-7 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιανουαρίου.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

 

ΚΡΙΟΣ

Νιώθεις δυνατός για να αντιμετωπίσεις κάθε αναποδιά. Θα χρειαστείς αυτή τη δύναμη, καθώς η Νέα Σελήνη της ερχόμενης Πέμπτης «χτυπάει» τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και φέρνει αλλαγές στο επαγγελματικό πεδίο. Θα βρεις λύσεις στα προβλήματα, αρκεί να μην αντιδράς εν θερμώ. Θα έχεις ευκαιρίες σύντομα να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου. Να προσέξεις θέματα υγείας, αλλά και τη σωματική σου ακεραιότητα, καθώς αυξάνεται ο φόβος ατυχημάτων. Ερωτικά θα υπάρχει ένταση και το αποτέλεσμα θα κριθεί από το δικό σου χειρισμό, αν είσαι δεσμευμένος. Αν είσαι ελεύθερος, μη χτίζεις παλάτια στην άμμο. Πέρνα καλά και βλέπεις τι θα κάνεις παραπέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι αγχωμένος με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Φρόντισε να το ελέγξεις γιατί, παρόλο που δεν σε «χτυπάει» η Νέα Σελήνη της ερχόμενης Πέμπτης, θα κάνεις κακό στην υγεία σου. Δεν πρέπει να ανησυχείς, καθώς η φήμη σου και η δημόσια εικόνα σου είναι ενισχυμένες, ενώ και οι συνεργάτες σου υπολογίζουν σε σένα. Οι μέρες αυτές απαιτούν προνοητικότητα, μεθοδικότητα και ελιγμό. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα μπορούν να διορθωθούν με διάλογο και το ταίρι σου φαίνεται ότι έχει κάθε καλή διάθεση να το κάνει. Αν είσαι αδέσμευτος, ρίχνεσαι στο «κυνήγι» αναζήτησης του έρωτα, αλλά είσαι αποφασισμένος να πεις «όχι» σε περιπετειούλες με πάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να μην παραμείνεις αδρανής ή μόνο σε συζητήσεις. Τώρα είναι ώρα να εντείνεις τις προσπάθειές σου, τις οποίες είχες αναβάλει, και να βάλεις σωστές προτεραιότητες. Μόνο έτσι θα πετύχεις αυτά που θέλεις. Παρά το γενικό κλίμα της εποχής, η οικονομική σου κατάσταση έχει προοπτικές βελτίωσης, αρκεί να αφοσιωθείς σε αυτό που έχεις σχεδιάσει. Ταξίδια και μετακινήσεις σε ενθουσιάζουν, κι έτσι προτείνεις στο ταίρι σου μια «απόδραση για να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις κάτι να σε… ταρακουνήσει και ψάχνεις παντού. Με την ευγλωττία σου θα καταφέρεις να συγκεντρώσεις πολλούς θαυμαστές γύρω σου. Στο χέρι σου είναι να διαλέξεις αυτόν που σου ταιριάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρχουν τριγμοί κυρίως στην προσωπική σου ζωή, καθώς βάλλεσαι από τη Νέα Σελήνη την ερχόμενη Πέμπτη. Με το να γκρινιάζεις δεν εστιάζεις στα προβλήματα και χάνεις άσκοπα το χρόνο σου. Να προσέξεις, γιατί μπορεί να διχαστείς και να καταστρέψεις κάτι συναισθηματικά ωραίο. Θα υπάρξουν κάποιες αναταράξεις από την επίδραση εξωτερικών παραγόντων, που θα βάλουν σε δοκιμασία τα θέλω σου. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου και θα δεις ότι από μόνο του το πράγμα θα σε βγάλει εκεί που αξίζει. Αν είσαι δεσμευμένος, ξέρεις ότι θέλεις μια ζεστή αγκαλιά να σε περιμένει. Αν είσαι ελεύθερος, μην το παίζεις θύμα. Κουράζεις.

ΛΕΩΝ

Σταμάτα να συμπεριφέρεσαι με υπερφίαλο τρόπο και κάνε τις δέουσες υποχωρήσεις στη δουλειά σου, καθώς κάποιες ανατροπές θα σε φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων. Επίσης, φρόντισε να υπερασπιστείς εργασιακές ή φιλικές σχέσεις που αξίζουν και να αποφύγεις αντιθέσεις με εκείνους που μπορούν να επηρεάσουν την επαγγελματική σου θέση. Βάδισε συντηρητικά σε όλους τους τομείς της ζωής σου και μην ξοδεύεις ασύστολα για να ενισχύσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα. Μην αφήσεις τη ζήλια να επηρεάσει τη σχέση σου, γιατί ένας καβγάς μπορεί να αποβεί μοιραίος. Αν είσαι αδέσμευτος, μη ζητάς και πάρα πολλά από νέες γνωριμίες. Ξεκίνα και βλέπεις στην πορεία τι θα κάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρόσεξε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις στα επαγγελματικά σου μόνο και μόνο για να βγάλεις περισσότερα κέρδη. Αντίθετα, φρόντισε να δουλέψεις πολύ πάνω σε ένα νέο σχέδιο για μια δουλειά που ετοιμάζεις και να επιλέξεις δυνατούς συμμάχους, γιατί θα αντιμετωπίσεις μεγάλο ανταγωνισμό. Αποφάσεις ή επιλογές σου θα πιάσουν τόπο με θετικά αποτελέσματα για την εργασία σου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι το παρασκήνιο που υπάρχει στη δουλειά και το κουτσομπολιό. Ό,τι κάνεις, να το κάνεις με πλήρη μυστικότητα και να εμπιστευτείς μόνο έναν δυο πολύ καλούς σου συνεργάτες. Η ερωτική σου ζωή ανθίζει, με το σύντροφό σου να σε κοιτάει στα μάτια. Αν είσαι αδέσμευτος, μην ψάχνεις το τέλειο, δεν υπάρχει. Ζήσε.

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σου θέλουν πολλή δουλειά ακόμα και λεπτούς χειρισμούς. Να εμπιστευτείς έμπειρους συνεργάτες σου και να μην ανοιχτείς σε κάτι καινούριο, ειδικά τώρα που σε «χτυπάει» η Νέα Σελήνη, την ερχόμενη Πέμπτη. Ευτυχώς, τα ζυγίζεις πολύ τα πράγματα, οπότε δεν θα ξεγελαστείς από μια ξαφνική επαγγελματική-οικονομική πρόταση. Φρόντισε να την προχωρήσεις μόνο αφού βάλεις πρώτα τους δικούς σου όρους. Στα συναισθηματικά σου το ταίρι σου προσπαθεί να καταλάβει τι θέλεις και σου δείχνει τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν λύνεται το θέμα με το να… τσιμπάς από εδώ και από εκεί. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να νιώθεις περισσότερη μοναξιά. Επίλεξε ένα στόχο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το να κλείνεσαι στο καβούκι σου ή να απαξιώνεις τους γύρω σου δεν βοηθάει. Δες το αλλιώς και μόνο τότε θα καταλάβεις ότι υπάρχουν διέξοδοι, καθώς και οι κατάλληλοι άνθρωποι να σε βοηθήσουν σε θέματα δουλειάς ή να κάνεις φιλίες και να περνάς καλά, που το έχεις ανάγκη. Να διασκεδάσεις και να «γεμίσεις τις μπαταρίες σου». Στα αισθηματικά σου όλα θα κυλήσουν αρμονικά, αν ανοιχτείς και δώσεις την ευκαιρία στο ταίρι σου να σου δείξει τα αισθήματά του. Έτσι θα έχεις την υποστήριξή του. Αν είσαι αδέσμευτος, τα πράγματα θα πάνε καλά, αν δεν αρχίσεις να γίνεσαι φορτικός με τις καχυποψίες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χρειάζεται να οργανωθείς στη δουλειά σου, διαφορετικά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κουραστείς και να μην έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Δεν μπορείς να «τρέχεις» πολλά πράγματα ταυτόχρονα και, μάλιστα, να πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις σε όλα καλά. Δεν μπορείς, αλλά κι αν μπορέσεις, κάπου θα κάνεις λάθος. Καλή η υπεραισιοδοξία σου, αλλά καιρός είναι να προσγειωθείς και να κοιτάξεις σοβαρά τα επαγγελματικά σου. Ήδη κουράστηκες πολύ την περασμένη χρονιά για να κερδίσεις κάποια πράγματα. Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε καλά, αρκεί να μην αρχίσεις τις ζήλιες σου. Αν είσαι αδέσμευτος, επικεντρώσου σε ένα στόχο και θα πετύχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι συνήθως μονοκόμματος, αλλά θα γίνεις διπλωμάτης για να πετύχεις κάποια πράγματα στη δουλειά σου. Να ρισκάρεις οικονομικά, αλλά σε λογικά πλαίσια, και να συνεργαστείς με πρόσωπα που γνωρίζεις καλά, προκειμένου να αποφύγεις τις κακοτοπιές. Έχεις πολλά σχέδια στο κεφάλι σου, αλλά ξέρεις και πώς να τα οργανώσεις, κάνοντας ένα βήμα τη φορά. Αυτό θα σε βοηθήσει ώστε να μη χάσεις χρόνο και χρήματα, καθώς η Νέα Σελήνη της Πέμπτης δεν αστειεύεται! Αν είσαι δεσμευμένος, αγκάλιασε το ταίρι σου. Το έχει ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για έρωτες. Σε έχει απορροφήσει η δουλειά. Να προσέξεις την υγεία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ανακάμπτουν, καθώς η δουλειά σου πηγαίνει καλύτερα. Κι εσύ είσαι έτοιμος για μεγάλες αλλαγές, αποφασισμένος να δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα στη δουλειά σου. Μην αποφασίζεις στο… φτερό για επαγγελματικές κινήσεις και κάνε σωστό προγραμματισμό. Έχεις υποστηρικτικούς συνεργάτες, που όμως θα πρέπει να τους ακούς και να μην κάνεις του κεφαλιού σου. Επίσης, καλά είναι τα ταξίδια, αλλά θα πρέπει να αποφασίσεις ότι για ένα διάστημα θα χρειαστεί να τα ξεχάσεις, μέχρι να μπει… το νερό στο αυλάκι. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου αποζητά την προσοχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις με επιτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ

Στα επαγγελματικά σου το τοπίο είναι ακόμα θολό και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις επιλογές που θα κάνεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να δείχνεις αδυναμία. Μην το κάνεις, γιατί κάποιοι συνεργάτες σου θα το εκμεταλλευτούν. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου για να μπορέσεις να διακρίνεις ποιοι είναι αυτοί που υποστηρίζουν τη δουλειά σου και ποιοι θέλουν να «τορπιλίσουν» την προσπάθειά σου. Έχεις πολλή δύναμη μέσα σου, χρησιμοποίησέ τη και θα ξεπεράσεις τις αναποδιές. Θα έρθουν σύντομα ευκαιρίες για να ελιχθείς και να έχεις κέρδος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου συμπαραστέκεται, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται μια γνωριμία που σου εξάπτει το ενδιαφέρον. Μη διστάσεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου