Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 4 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 4/1/2024.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ 

Σου δίνεται μία ευκαιρία να μπορέσεις να λύσεις οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν και να πετύχεις τους στόχους σου. Θα έχεις πολλή υπομονή σε συζητήσεις που θα γίνουν και με διπλωματία θα επιλέξεις την πρόταση που σου ταιριάζει. Αν είσαι δεσμευμένος, γίνεσαι πιο τρυφερός κι ερωτικός με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, επιδιώκεις πλέον σταθερότητα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις μεγαλεπήβολα σχέδια και θα τα συζητήσεις με πρόσωπο που παίζει σημαντικό ρόλο στην καριέρα σου. Θα σε βοηθήσει, επειδή πιστεύει σε σένα. Να σκεφτείς καλά τον όγκο της δουλειάς και να διαπραγματευτείς τις οικονομικές απολαβές σου, διότι το αξίζεις. Αν είσαι δεσμευμένος, φουντώνει το πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία σε ανανεώνει

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διπλωματία σου θα σε βοηθήσει να δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις για να ξεφύγεις από κάποια προβλήματα. Νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις τους «συμμάχους» σου στη δουλειά και το κάνεις για το καλύτερο αποτέλεσμα. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις απομακρυνθεί από το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις με πρόσωπο με το οποίο έχετε κοινό τρόπο σκέψης

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου και θα υπάρξει ένταση με συνεργάτες σου, καθώς δεν σου είναι εύκολο να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Δεν θα διστάσεις να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιους και να υποστηρίξεις το δίκιο σου. Καλύτερα να κάνεις ανακωχή. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις περισσότερη ελευθερία, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

 

ΛΕΩΝ 

Κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις θα έχουν αίσιο τέλος και θα έχεις αύξηση του εισοδήματός σου, με αποτέλεσμα να ενισχυθεί η αυτοπεποίθησή σου. Οι συνεργάτες σου σε θαυμάζουν και αναγνωρίζουν την προσφορά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος δεν θα λείψει από τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σε ηρεμεί, καθώς σε βοηθάει στην καθημερινότητα

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μια καλή μέρα για να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που σε ταλαιπωρούσαν καιρό. Θα προχωρήσεις ένα επαγγελματικό σχέδιο που σε ενδιαφέρει πολύ. Αν είσαι δεσμευμένος, μην επιτρέψεις σε ανασφάλειές σου να χαλάσουν το ερωτικό σκηνικό, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια επιστροφή σού προκαλεί συναισθηματική «θύελλα»

 

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικές εκκρεμότητες θα σε αγχώσουν. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, καθώς είναι ευκαιρία να κλείσεις αυτά τα θέματα μια και καλή, με τη βοήθεια ενός καλού συνεργάτη. Μην έχεις νεύρα, διότι θα χαλάσεις μια καλή συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθήσεις να κερδίσεις την προσοχή, αλλά άφησε το ταίρι σου να εκφραστεί. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις κάποιες γνωριμίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μη δώσεις σημασία σε εριστικές συμπεριφορές και συνέχισε τη δουλειά που ξέρεις να κάνεις καλά. Αξιοποίησε τις ικανότητές σου και την επαγγελματική εμπειρία σου προκειμένου να κλείσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν στο εργασιακό περιβάλλον σου. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να χαρείς τις στιγμές με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έχεις μια ερωτική επιστροφή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανατρεπτική είναι για σένα η μέρα, καθώς στη δουλειά θα έχεις μια αναποδιά κι εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Δεν θα μείνεις αμέτοχος και θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση. Καλά θα κάνεις, διότι μόνο έτσι θα προχωρήσεις μπροστά χωρίς «βαρίδια». Αν είσαι δεσμευμένος μην «τρώγεσαι» για καβγά και αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις χωρίς επιτυχία

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και είσαι οργανωτικός, ξαφνικά έξοδα θα επηρεάσουν το εισόδημά σου. Μην επιτρέψεις στην απαισιοδοξία να κυριαρχήσει, αλλά κάνε ξανά προγραμματισμό, ώστε να μην έχεις μεγάλη ζημιά. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα καλά πάνε, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έχεις ανασφάλειες που σε εμποδίζουν να δεις καθαρά. Ο έρωτας είναι μπροστά σου. Μην τον αφήσεις να φύγει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Να ξεχάσεις την υπεραισιοδοξία που σε διακατέχει και να στρωθείς στη δουλειά, ώστε να κλείσεις κάποια οικονομικά ζητήματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι συνεργάτες σου είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Αν είσαι δεσμευμένος, κοίταξε να περάσεις ωραίες στιγμές, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, σε μια οικογενειακή συγκέντρωση «παραμονεύει» ο έρωτας. Θα νιώσεις ασφαλής.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Το παρελθόν σού χτυπάει ξανά την πόρτα. Θέλεις να κλείσεις τον κύκλο, επειδή επηρεάζει την ψυχολογία σου. Έτσι, ή επιστρέφεις σε κάτι ή κλείνεις τον κύκλο μια και καλή. Πρόσεξε αν είσαι δεσμευμένος μη χαλάσεις μια σχέση ή γάμο. Τα οικονομικά σου σε απογοητεύουν και κλείνεσαι στον εαυτό σου, οπότε δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου