Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 3/1/2024.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Το μυαλό σου είναι ακόμη στις γιορτινές μέρες και δεν ασχολείσαι με τη δουλειά σου. Θέλεις να διασκεδάσεις λίγο ακόμη και αφαιρείσαι. Να προσέξεις, επειδή μπορεί να κάνεις κάποιο λάθος και να εκτεθείς ή να χάσεις χρήματα. Μια εξόρμηση στην ύπαιθρο με το ταίρι σου θα σε ανεβάσει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις πολλές γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχεις εμπόδια στην καθημερινότητά σου και θα εκνευριστείς. Από το μεσημέρι και μετά καταφέρνεις να βρεις τις ισορροπίες. Να προσέξεις, γιατί κάποια πράγματα που θα σου ανατεθούν τώρα θέλουν αλλαγή στον προγραμματισμό σου. Είναι απαραίτητο να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, καθώς έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, η γοητεία σου έλκει σαν μαγνήτης!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν έρχονται πάλι στο προσκήνιο και σου δημιουργούν άγχος. Μην προσπαθήσεις να τα λύσεις όλα μαζί, αλλά ένα ένα. Μην τα αφήσεις για αργότερα, διότι θα εμπλακούν και άλλα πρόσωπα. Αν είσαι δεσμευμένος, να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μέσα από μια φιλική συντροφιά ανακαλύπτεις νέα ιδανική ερωτική συντροφιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα ξεκαθαρίσεις κάποιες σχέσεις σου σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Όσο και να το αποφύγεις, οι συγκυρίες θα σε οδηγήσουν να το κάνεις, καθώς καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να έχεις στο πλάι σου διπρόσωπα άτομα. Θα πληγωθείς, αλλά ταυτόχρονα θα νιώσεις δυνατός. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι όλο ρομαντισμό. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Θα ασχοληθείς με τα νέα οικονομικά σχέδια που σύντομα θα τα βάλεις μπροστά. Θα διεκδικήσεις στη δουλειά σου αυτό που αξίζεις ή σου αναλογεί, ενώ μια προαγωγή είναι βέβαιη. Έτσι θα απαλλαγείς και από το πολύ άγχος για τα οικονομικά σου. Ο έρωτας «πανηγυρίζει», αν είσαι δεσμευμένος, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε… απογειώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρωί θα έχεις αρκετό άγχος αλλά από το απόγευμα και μετά θα αρχίσεις να τακτοποιείς κάποιες οικονομικές υποθέσεις σου, οπότε θα νιώσεις καλύτερα. Νιώθεις πως πρέπει να μείνεις στο παρασκήνιο, ώστε να δεις ποιοι σε εκτιμούν πραγματικά και να καθορίσεις τη στάση σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι ανασφαλής, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην επιτρέψεις επανασύνδεση.

ΖΥΓΟΣ

Θα κλείσεις κύκλους από παλαιότερες καταστάσεις που σε προβληματίζουν, ειδικά με ένα συνεργάτη σου που σου έχει κάνει… νερά. Να είσαι αποφασιστικός, αλλά όχι νευρικός, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει μεγάλο καβγά. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις πάση θυσία την αποκλειστικότητα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις να γείρεις σε μια αγκαλιά. Προσπάθησέ το, διότι ο έρωτας είναι κοντά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα κλειστείς στον εαυτό σου, καθώς θα αντιμετωπίσεις κάποιες εριστικές συμπεριφορές από πρόσωπα που δεν περίμενες να κάνουν κάτι τέτοιο. Να είσαι ψύχραιμος και θα βρεις λύσεις ακόμη και για κάτι που θα γίνει ξαφνικά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι αρνητικός. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας έρωτας επιστρέφει και σου υπενθυμίζει ότι έχετε ανοιχτούς λογαριασμούς… καρδιάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα χρονιά σε βρήκε ανανεωμένο και περισσότερο αποφασισμένο να πετύχεις ό,τι καλύτερο στη δουλειά σου. Βάζεις μπροστά νέα σχέδια και πιστεύεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει. Μην αφήσεις κανέναν να σου χαλάσει αυτή τη διάθεση. Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος σού δίνει περισσότερη δύναμη, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε συναρπάζει. Ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις κάνει καλό προγραμματισμό, οπότε έρχεσαι όλο πιο κοντά σε στόχους που έχεις για τα επαγγελματικά σου. Να προσέξεις μήπως λόγω νευρικότητας κάνεις κάποιο λάθος που θα σου κοστίσει οικονομικά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην εγκλωβιστείς σε υποψίες για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα προβληματιστείς με την επιστροφή ενός προσώπου που θα εμποδίσει μελλοντικά σου πλάνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και είσαι πολύ φιλελεύθερος, θα νιώσεις σήμερα την ανάγκη για ισορροπία. Να προσέξεις, διότι με την υπεραισιοδοξία σου και την ανυπομονησία σου μπορεί να κάνεις λάθη στη δουλειά ή να καθυστερήσεις μια σημαντική απάντηση. Ένας τσακωμός με το ταίρι σου μπορεί να σημαίνει οριστική διάλυση, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Αποφασίζεις να γίνεις πιο δυναμικός και να πάρεις πρωτοβουλίες στη δουλειά σου που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην οικονομική σου ανάκαμψη. Μάλιστα, μια πιθανή επαγγελματική πρόταση σου ανοίγει δρόμους για κάτι καλό. Αν είσαι δεσμευμένος, προσοχή στα συναισθηματικά σου… σκαμπανεβάσματα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός. Θέλεις τη συντροφικότητα και ίσως δημιουργήσεις ένα ψεύτικο σκηνικό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου