Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 2 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 2/1/2024.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Το 2024 σε βρήκε κουρασμένο μεν, αλλά πολύ πιο δυνατό. Πραγματικά, δεν σε σταματάει τίποτα! Αν και σήμερα, με τον Ερμή στάσιμο, θα έχεις την αίσθηση ότι κάποια πράγματα έχουν κολλήσει, εσύ θα κάνεις τα σχέδιά σου, έχοντας ήδη εξασφαλίσει ισχυρούς «συμμάχους». Αν είσαι δεσμευμένος, τα πας καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, αναζητάς «λιμάνι».

ΤΑΥΡΟΣ

Οι γύρω σου βλέπουν τη λάμψη σου και ακόμα κι αυτοί που σε ζηλεύουν δεν μπορούν να ανακόψουν την πορεία σου. Μη χαλάσεις τη διάθεσή σου επειδή ένα σχέδιό σου έχει «παγώσει». Προσωρινό είναι. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου καταλαβαίνει τις αγωνίες σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κατακτάς αυτό που θέλεις. Πρόσεξε μόνο μη γίνεις κτητικός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα προσφέρεται για ενδοσκόπηση, λήψη αποφάσεων και διάλογο με τον εαυτό σου, αφού οι άλλοι δεν θα μπορούν να σε καταλάβουν. Πρόσεξε γιατί λόγω του Ερμή η επικοινωνία θα είναι δύσκολη και μπορεί να γίνει ένα σοβαρό λάθος. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις να … λοξοκοιτάς. Αν είσαι αδέσμευτος, με την ευγλωττία σου θα κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ζύγισε» καλά μια πρόταση που θα σου γίνει. Με τον Ερμή στάσιμο δεν θα είναι εύκολες οι συνεννοήσεις και οι αποφάσεις, αλλά θα είναι κάτι προσωρινό. Οι συνεργάτες σου ξέρουν πως μπορεί να βασίζονται σε σένα, οπότε μην ανησυχείς. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίζεις τη μουρμούρα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην μπερδέψεις μια φιλική προσέγγιση με ερωτική.

ΛΕΩΝ

Προκαλείς το θαυμασμό, ενώ αναγνωρίζεται και η αξία σου στα επαγγελματικά εξαιτίας ενός έξυπνου ελιγμού που θα κάνεις. Ο στάσιμος Ερμής μειώνει τις… ταχύτητές σου και «παγώνει» ένα σχέδιό σου. Μην εκνευριστείς, αλλά συνέχισε με επαγγελματικά θέματα που πρέπει να τακτοποιήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μη φορτώνεις το ταίρι σου με παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας κεραυνοβόλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δημιουργικότητά σου κάνει θαύματα, οπότε εκμεταλλεύσου τη σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Δύσκολα θα δεις ένα στόχο σου να εκπληρώνεται, γιατί θα επικρατεί ασυνεννοησία. Κάνε αυτό που σου λέει η διαίσθησή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ταράζεις το ταίρι σου με προβλήματα της δουλειάς, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, κάτι θα σου «γυαλίσει». Μην εντυπωσιαστείς.

ΖΥΓΟΣ

Αναγκάστηκες να γυρίσεις την πλάτη σε εκείνους που αποκάλυψαν το πραγματικό τους πρόσωπο. Αυτό σε έχει μεν στενοχωρήσει, αλλά σε έχει απελευθερώσει κιόλας. Αφήνεις τα σχέδια που κάνεις για λίγο στην άκρη και μοιράζεσαι στιγμές με εκείνους που αγαπάς. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ημέρα των μεγάλων ερωτικών παθών. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το άτομο που θέλεις. Θα πετύχεις στην προσέγγιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα χρονιά απαιτεί σύνεση στα οικονομικά σου, γιατί θα έχει πολλές ανατροπές. Έτσι, κάτι που περίμενες επαγγελματικά ανατρέπεται. Προχώρα παρακάτω χωρίς να… κλαις! Άκουσε και τους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς «ζάχαρη» με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε… απογειώνει και γρήγορα αποφασίζεις να βγεις από το καβούκι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2024 σε βάζει στην… πρίζα να ασχοληθείς με εσένα και τις ανάγκες σου. Θα αρχίσεις διατροφή ή γυμναστήριο, ακόμα και ένα σπορ που ήθελες να κάνεις εδώ και καιρό. Οικονομικά πας αρκετά καλά, αλλά αγχώνεσαι γιατί θέλεις περισσότερα. Αν είσαι δεσμευμένος, κόψε τα… λοξοκοιτάγματα. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην παρασυρθείς σε ρίσκο και κάνε προγραμματισμό. Σήμερα όλα είναι στάσιμα, αλλά δεν ανησυχείς, γιατί τον τελευταίο καιρό τακτοποίησες πολλά πράγματα. Όμως, παρ’ όλα αυτά ρίχνεσαι στη δουλειά. Με το πρακτικό σου μυαλό θα βοηθήσεις ένα συνεργάτη ή φίλο σου. Αν είσαι δεσμευμένος, φουντώνει το πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος, απολαμβάνεις φλερτ και ερωτικό «παιχνίδι».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις αφήσει τη δουλειά στον… αυτόματο πιλότο. Σήμερα δίνεις σημασία στο σπίτι και την οικογένειά σου, γιατί νιώθεις ότι έχεις παραμελήσει πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν, τα οποία δικαίως έχουν παράπονα. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις τις χαρές της ζωής με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ασχολήσου με κάτι δικό σου. Πες «όχι» σε ανούσιες σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού θα σε προβληματίσουν και θα εκνευριστείς, γιατί σήμερα θα υπάρξει μια οικονομική στασιμότητα. Είναι πιθανόν να μη σου επιστρέψουν χρήματα που είχες δανείσει ή να σου έρθει ένα έγγραφο που θα σε αναστατώσει. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε ωριμότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις πολλές ερωτικές ευκαιρίες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου