Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 1 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 1/1/2024.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

Κριός

Με το Δία πλέον σε ορθή πορεία και με την πρώτη μέρα της καινούργιας χρονιάς, είναι μια δυνητικά λαμπρή περίοδος για να αξιοποιήσεις στο έπακρο όσα έχεις, να βελτιώσεις την κατάσταση των οικονομικών σου και να χρησιμοποιήσεις τα φυσικά σου ταλέντα με δημιουργικούς και ίσως κερδοφόρους τρόπους. Οι ευκαιρίες παρουσιάζονται απροσδόκητα ή συμβαίνουν συμπτώσεις που σε ωθούν σε ένα νέο δρόμο πιο συναρπαστικό. Βρίσκεις τρόπους να συνδυάσεις το παλιό με το νέο με μεγάλη επιτυχία.

Ταύρος

Οι φιλίες μπορούν να δημιουργηθούν γρήγορα ή απροσδόκητα και αποκτάς νέες δυνατότητες σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι επίσης μια εποχή τολμηρών νέων ιδεών και συναρπαστικών προοπτικών. Μια διαδικτυακή επιχείρηση μπορεί να είναι μια θετική εστίαση. Σήμερα η Σελήνη περνά τη μέρα στο δημιουργικό σου τομέα και λαχταράς την προσοχή και την αλληλεπίδραση. Η τάση σου να ονειρεύεσαι ασυνήθιστες στρατηγικές βοηθά την επίτευξη των στόχων σου. Σε κάθε περίπτωση απόλαυσε τη πρώτη μέρα του νέου έτους και σκέψου θετικά.

Δίδυμοι

Προηγούμενες καλές πράξεις ή δουλειά που έκανες στο παρελθόν τώρα σε ωθούν προς τους στόχους σου. Η τύχη και η ηρεμία συμβάλει στη βελτίωση καριέρας, φήμης ή σχεδίων πορείας ζωής. Νιώθεις πιο ελεύθερη ή πιο σίγουρη επιδιώκοντας τα όνειρα και τους στόχους σου. Σήμερα έχεις την τάση να θέλεις να μείνεις κοντά στο σπίτι και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Θα μπορούσες να ξαναδείς καταστάσεις του παρελθόντος κυρίως στα συναισθηματικά και ίσως έρθει κάποια είδηση από το παρελθόν!

 

Καρκίνος

Καθώς προσεγγίζεις τις φιλίες με πρωτότυπους τρόπους αυτές τις μέρες μπορεί να εμφανιστούν ευκαιρίες για διεύρυνση του μυαλού, περιπέτειας ή εξελισσόμενες πεποιθήσεις. Η σημερινή πρώτη μέρα της νέας χρονιάς, ανοίγει το μυαλό σου σε δυνατότητες δικτύωσης, σύνδεσης σε μια ομάδα ή επιδίωξη νέων και συναρπαστικών γραμμών σκέψης και ειδικών θεμάτων. Οι επικοινωνίες ανοίγουν και νιώθεις μια υπέροχη αίσθηση απελευθέρωσης και προοδευτικά συναισθήματα σχετικά με την αυτό – έκφραση, τη δικτύωση και τις φιλίες. Οι άλλοι ελκύονται ιδιαίτερα σήμερα απ’ την παρουσία σου κι έτσι μπορείς να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Λέων

Από σήμερα είναι καιρός να σκεφτείς πιο προοδευτικά και δημιουργικά. Η προθυμία να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις φέρνει ανταμοιβές και οι εκπλήξεις που σχετίζονται με την υποστήριξη μπορούν εμφανίζονται δυνατά προωθώντας τους στόχους σου. Οι ξαφνικές ιδέες και οι ευκαιρίες για συναισθηματική ανανέωση ή θεραπεία ενδυναμώνουν τώρα και επηρεάζουν θετικά τα σχέδια καριέρας ή της πορείας ζωής σου. Η πρώτη μέρα του έτους σε κάθε περίπτωση θέλει χαρά και αισιοδοξία!

 

Παρθένος

Μέσα από νέες ιδέες, μελέτες ή εμπειρίες αυτές τις μέρες επαναφέρεις την εμπιστοσύνη σε μια σχέση, ή ένα ιδιαίτερο άτομο στη ζωή σου σε εμπνέει να μάθεις και να αναπτυχθείς. Ο Δίας στον τομέα της συνεργασίας σου και η σύνδεση με σημαντικούς ανθρώπους είναι ισχυρή και εξυπηρετεί τα μελλοντικά σχέδια σου. Η Σελήνη σου εξασφαλίζει μια όμορφη μέρα, ωστόσο δεν αποκλείεται να έρθουν κάποια θαμμένα συναισθήματα σου στην επιφάνεια.

 

Ζυγός

Οι προσπάθειες αυτό -βελτίωσης μπορεί να είναι συναρπαστικές και να χτίσουν την αυτοπεποίθηση σου. Μια νέα στάση μπορεί να έρθει φυσικά και είναι εμπλουτιστική. Το πρωταρχικό κλειδί της ευτυχίας είναι το να είσαι ανοιχτόμυαλη και να διασκεδάζεις με προοδευτικά συναισθήματα και ιδέες για το πως χειρίζεσαι τα χρήματα, κάνεις τη δουλειά σου, ή προσεγγίζεις τα ειδικά έργα και τα ενδιαφέροντα σου. Επίσης είναι δυνατή η μέρα για μια συγχώρεση που ίσως να αφορά τη συναισθηματική σου ζωή.

 

Σκορπιός

Αυτή είναι μια λαμπρή περίοδος για κοινωνικές δραστηριότητες, έλξη, διαπραγματεύσεις και σχέσεις γενικά. Θα μπορούσες επίσης να κάνεις ένα ευχάριστο διάλλειμα ή να κάνεις μια έκπληξη στη ζωή κάποιου. Είσαι εξαιρετικά ελκυστική και έτσι μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες. Είναι μια καλή περίοδος για να εξοικονομήσεις χρήματα μέσω της δημιουργικότητας σου ή τα χόμπι σου. Σε κάθε περίπτωση όμως η μέρα δεν επιτρέπει περίπλοκες σκέψεις. Απόλαυσε τη με τη συντροφιά αγαπημένων σου προσώπων και θυμήσου την παράδοση που λέει ότι όπως την ξεκινήσεις τη χρονιά έτσι θα πάει!

 

Τοξότης

Οι νέες προσεγγίσεις μπορούν να φέρουν φρέσκια ενέργεια και υπέροχα οφέλη. Καθώς επιδιώκεις την άνεση στις οικογενειακές αλληλεπιδράσεις και την καθημερινή ζωή σου εμφανίζονται ευκαιρίες για βελτίωση. Επίσης είναι μια εξαιρετική στιγμή για σκέψη που αφορά τις τεχνολογικές αναβαθμίσεις, τις βελτιωμένες μεθόδους και τις καινοτόμες προσεγγίσεις. Αξιολόγησε τις προτεραιότητες σου προκειμένου να εξασφαλίσεις την ηρεμία σου και να περάσεις όμορφα τη μέρα σου.

 

Αιγόκερως

Καθώς πιέζεις τα όρια σου δημιουργικά και ρομαντικά, εκφράζεις τον εαυτό σου με μεγαλύτερη επιτυχία παντού. Βρίσκεις εντελώς καινούργια κανάλια για να εκφράσεις τον εαυτό σου, τη στοργή και την αγάπη σου. Νέες ιδέες και εξελίξεις σε τομείς μάθησης, σπουδές ή σε δραστηριότητες που αφορούν την επικοινωνία φέρνουν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Η έμπνευση σου επίσης δίνει ώθηση στα επαγγελματικά σχέδια σου που θα σου εξασφαλίσει και μια δημιουργική χρονιά!

 

Υδροχόος

Σκέφτεσαι προοδευτικά με τρόπους που μπορούν να ενισχύσουν την ασφάλεια σου. Για καλύτερα αποτελέσματα και για να ανοίξεις τον εαυτό σου σε δυνατότητες και ευκαιρίες στόχευσε στο να είσαι πιο ανοιχτόμυαλη. Ένας ενθουσιασμός που περιστρέφεται γύρω απ’ τα οικονομικά, τα υπάρχοντα, τις προσπάθειες που σχετίζονται με το σπίτι ή τα θέματα αυτό-εκτίμησης σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη ικανοποίηση. Ο Δίας σε βοηθά να εστιάσεις στο μέλλον και όχι στα λάθη του παρελθόντος.

 

Ιχθύες

Με το Δία ορθόδρομο πια και με τον Ερμή αύριο να επανέρχεται σε ορθή πορεία, μπορείς να επιλέξεις να ακολουθήσεις ένα νέο κανάλι για αυτό-έκφραση ή διανοητικό ενδιαφέρον με μεγάλο πάθος. Υπάρχει μια έντονη αίσθηση απελευθέρωσης και ελευθερίας από προηγουμένως περιοριστικές, άκαμπτες ή αποπνιχτικές συνθήκες. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της συνεργασίας σου και αναζητάς κάποια στοιχεία ή σχόλια. Είναι μια καλή στιγμή για να γνωρίσεις κάποιον καλύτερα ή να μάθεις μια άλλη πλευρά μιας ιστορίας.

 

Πηγή: tlife

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου