Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια του Σαββατοκύρικαου 30 – 31/12

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Με το «καλημέρα» της νέας χρονιάς, θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να κάνεις ξεκαθαρίσματα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Μη φοβηθείς να το κάνεις, γιατί μόνο έτσι θα προχωρήσεις μπροστά. Άλλωστε, δεν θα λείψουν οι σημαντικές ευκαιρίες που θα δώσουν μεγάλη ώθηση στα οικονομικά σου και θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου, καθώς θα διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Θα νιώσεις πιο ασφαλής και σίγουρος, έστω κι αν χρειαστεί να κάνεις θυσίες που θα σε πικράνουν, όπως να κλείσεις κάποιους κύκλους ή να αφήσεις κάποια πρόσωπα. Αυτό σημαίνει πως και συναισθηματικά ό,τι είναι σαθρό τελειώνει, ενώ ό,τι ξεκινήσει με φλόγα θα έχει τη συνέχεια που θα σε ικανοποιήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπαίνεις σε μια νέα, υπέροχη χρονιά, όπου από την αρχή ενισχύονται οι επαγγελματικές φιλοδοξίες σου και πετυχαίνεις υψηλούς στόχους που μέχρι τώρα δεν μπορούσες να τους αγγίξεις! Ετοιμάσου για σπουδαίες εξελίξεις στην καριέρα σου και για μια προαγωγή που την περίμενες εδώ και καιρό – και μάλιστα με πολύ καλύτερες απολαβές απ’ ό,τι περίμενες. Είναι χαρακτηριστική η υποστήριξη που θα λάβεις από πρόσωπα του φιλικού και επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, ενώ και τα προσωπικά σου θα πάρουν άλλη τροπή. Μια επισημοποίηση είναι προ των πυλών, ενδεχομένως και η απόκτηση απογόνου. Αν πάλι είσαι μόνος, ένα άτομο θα σου κάνει «κλικ» και θα γεμίσει τη ζωή σου. Να προσέξεις μόνο το άγχος σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Κρόνος μπορεί να μην σου τα… λέει καλά, αλλά αν φροντίσεις να έχεις προσοχή και έντονο αίσθημα ευθύνης, θα αντέξεις στις πιέσεις που θα δεχτείς από την πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου. Κάποιες φορές είναι καλό να παίρνουμε γενναίες αποφάσεις, να κάνουμε ξεκαθαρίσματα και να βάζουμε προσωπικά «στοιχήματα». Θα κουραστείς και κάποιες φορές ίσως να απογοητευτείς, αλλά με τη διπλωματία που έχεις θα τα καταφέρεις παλικαρίσια. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από οικονομικά αδιέξοδα και να απολαύσεις μακρινά επαγγελματικά ταξίδια. Ζόρικα θα είναι και τα αισθηματικά σου, αλλά θα έχεις ευκαιρίες να φτιάξεις τη σχέση σου ή να βρεις κάτι πιο ταιριαστό με σένα.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Και αυτή τη χρονιά θα χρειαστεί να συνεχίσεις την καλή δουλειά που έκανες την προηγούμενη. Η ζωή σου έχει μπει σε σταθερή τροχιά και, παρά τις απογοητεύσεις που πήρες, έχεις ακόμα πολλούς άσους στο… μανίκι σου, για να  υποδεχτείς με ελπίδα την πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου. Θα σου δοθούν ευκαιρίες σε ζητήματα επαγγελματικά και νομικά, ενώ θα κάνεις και ένα ταξίδι που θέλεις εδώ και καιρό. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να κλείσεις και μια συμφέρουσα συμφωνία. Να προσέξεις οικογενειακά και κυρίως κληρονομικά θέματα, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, μην μπλέξεις σε μια ιστορία που εξαρχής είναι καμένη. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις από το φόβο της μοναξιάς. Περίμενε λίγο αργότερα τον έρωτα.

ΛΕΩΝ

Είσαι από τα τυχερά ζώδια και θα το δεις από τις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς. Θα διακριθείς σε ό,τι κι αν κάνεις, θα προχωρήσεις καινούρια σχέδια στη δουλειά σου, ενώ θα πάρεις χαρές και στη συναισθηματική σου ζωή. Η εβδομάδα αυτή σου δίνει ευκαιρίες για να καταξιωθείς περισσότερο στο χώρο σου, να αλλάξεις δουλειά, να ενισχύσεις ακόμα πιο πολύ τις φιλοδοξίες σου. Αρκεί να μη σε πιάσει η συνηθισμένη σου έπαρση και κάνεις εχθρούς. Χρειάζεσαι μόνο «συμμάχους». Αυτό να το θυμάσαι. Κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις θα σε πιέσουν, αλλά θα τα καταφέρεις. Θα παθιαστείς με τον έρωτα. Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις τη σχέση σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, ζεις έναν έρωτα φωτιά και λαύρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι πλέον πιο κατασταλαγμένος στο τι θέλεις τόσο επαγγελματικά όσο και στην προσωπική σου ζωή. Τα παθήματα σου έχουν γίνει μαθήματα και ξέρεις από ποιους ανθρώπους να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας και πώς να προστατευτείς από ενδεχόμενες… τρικλοποδιές. Από τις πρώτες κιόλας μέρες του καινούριου χρόνου θα νιώθεις ότι ναι μεν έχεις συνεργάτες που σε πιστεύουν, από την άλλη όμως καλείσαι να βαδίσεις σε ένα δύσκολο προσωπικό μονοπάτι που θα σε αγχώσει και θα σου προκαλέσει κόπωση. Επίσης, θα κόψεις κάποιες επιβλαβείς συνήθειές σου, όπως το τσιγάρο, καθώς δεν θα αποφύγεις την γκρίνια από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, προς το παρόν όλα σου φαίνονται ίδια. Να είσαι αισιόδοξος.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μια χρονιά που θα έχει απ’ όλα. Όχι εύκολη, και μάλιστα με δύο σημαντικές εκλείψεις στο ζώδιό σου (έκλειψη Σελήνης στις 25/3 και ηλιακή έκλειψη στις 2/10). Από τις πρώτες μέρες του χρόνου θα καταλάβεις ότι πολλά πρόκειται να αλλάξουν στη ζωή σου τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά. Παρ’ όλα αυτά, με το που μπαίνει η νέα χρονιά, τα άστρα σε βοηθάνε να αποπληρώσεις χρέη και να λέβεις κάποια έξτρα χρήματα από μια παλιά επένδυση που έκανες. Φρόντισε να  μην αγχώνεσαι πολύ, ειδικά για τα αισθηματικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου θα έχει πάθος και ένταση -πρόσεξε τα τσιλημπουρδίσματα-, ενώ αν είσαι ελεύθερος ένας νέος έρωτας θα σε αναζωογονήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το καλύτερο για σένα είναι να εμβαθύνεις πολύ περισσότερο στην ψυχή σου και στις ανάγκες σου, κυρίως τις συναισθηματικές αλλά και τις οικονομικές. Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα καταλάβεις ότι με αυτό τον τρόπο θα ενισχύσεις τον εαυτό σου και θα οδηγηθείς σε μια επαγγελματική επιτυχία, κάνοντας τους συνεργάτες σου να… τρίβουν τα μάτια τους. Θα δώσεις όμως μεγάλη βαρύτητα στα προσωπικά σου, καθώς νιώθεις ότι έχεις αφοσιωθεί πολύ περισσότερο στα επαγγελματικά σου. Αν είσαι σε σχέση, μια επισημοποίηση -και μη σε φοβίζει το δίσεκτο- είναι προ των πυλών, ενώ αν είσαι ελεύθερος, εξασφαλίζεις σταθερότητα σε ένα φλερτ που φαίνεται ότι σε καλύπτει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια… αναταραχή από τον Κρόνο θα την έχεις, αλλά φταις, καθώς έχεις κρατήσει «βαρίδια» από την προηγούμενη χρονιά και το παίζεις άνετος. Πολλές φορές η υπεραισιοδοξία σου σου κάνει κακό, οπότε πρόσεξέ το. Η δουλειά σου θέλει προσοχή και από τις πρώτες μέρες του καινούριου χρόνου θα αναγκαστείς να γίνεις… χίλια κομμάτια για να τα προλάβεις όλα. Μεταξύ άλλων και η προσωπική σου ζωή θα σε απασχολήσει πολύ, με υποχρεώσεις, ειδικά αν έχεις οικογένεια. Το ταίρι σου σε στηρίζει κι αυτό είναι σημαντικό, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, να προσέξεις τις τυχαίες γνωριμίες, ειδικά από το διαδίκτυο. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Προχώρα αργά και βλέπεις πώς θα συνεχίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σίγουρο είναι πως δεν σου αρέσουν οι αλλαγές, όμως θα καταλάβεις πως το 2024 έρχεται να σε.. ξεβολέψει για καλό. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες, σου προσφέρει τύχη και εύνοια, ενώ σε υποχρεώνει να δεις την επαγγελματική σου πορεία και να σκεφτείς σοβαρά να αλλάξεις πορεία, αν χρειάζεται. Δεν φοβάσαι να δουλέψεις πολύ, το αντίθετο. Το απολαμβάνεις, οπότε μπαίνεις αμέσως στο… χορό, βάζεις το κεφάλι κάτω και πας για νέες επαγγελματικές κατακτήσεις. Στα αισθηματικά σου, αν εξαιρέσεις λίγη γκρίνια από το ταίρι σου γιατί είσαι εργασιομανής -δώσε του λίγη σημασία, το αξίζει-, όλα βαίνουν καλώς. Αν είσαι αδέσμευτος, θα βιώσεις ερωτικές προκλήσεις, οπότε διάλεξε ό,τι σου ταιριάζει καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευτυχώς που οι αλλαγές δεν σε φοβίζουν. Για την ακρίβεια, τις αποζητάς για να μη βαλτώνεις! Έτσι, με το που μπαίνει ο νέος χρόνος, σε… προκαλεί να κάνεις δραστικές αλλαγές τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή. Είσαι πάντα αισιόδοξος και αυτό βοηθάει. Φρόντισε να βρεις τους κατάλληλους συνεργάτες και να μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, αλλά θα έχεις ευκαιρίες και μέσα στην εβδομάδα θα καταφέρεις να αναπτύξεις πρωτοβουλίες και σχέδια που θα σε βγάλουν σιγά σιγά από αδιέξοδα. Στα αισθηματικά σου θα ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ακολουθεί, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις ενδιαφέροντα… εκρηκτικά φλερτάκια.

ΙΧΘΥΕΣ

Η… συντροφιά του Κρόνου με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς δεν είναι ό,τι καλύτερο. Βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο για να βάλεις όρια σε καταστάσεις και ανθρώπους στη ζωή σου, αλλά και να δεις τα επαγγελματικά σου πιο σοβαρά. Το σίγουρο είναι πως αυτή την εβδομάδα, πριν καλά καλά κατακαθίσει η… χρυσόσκονη των γιορτών, θα κληθείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου. Κάνε έναν απολογισμό λαθών της περασμένης χρονιάς -αν δεν τον έκανες ήδη- και κατέβα από το… συννεφάκι σου. Να αγωνιστείς και θα κερδίσεις τη μάχη. Το ταίρι σου θα σε στηρίξει στα δύσκολα. Αν είσαι ελεύθερος, διάλεξε ένα «λιμανάκι» απάνεμο. Θέλεις ηρεμία.

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου