Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Ζώδια αστρολογία

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 22 /12/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Αέρας ανανέωσης έρχεται στη δουλειά σου αλλά και στα αισθηματικά σου. Μια επαγγελματική πρόταση σε βγάζει στο… παρά πέντε από μια ξαφνική δυσκολία και σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις ήρεμες γιορτές. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανατρέψεις την καθημερινή ρουτίνα σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική γνωριμία θα σε αναστατώσει και θα οδηγήσει σε ερωτική σχέση. Απόλαυσέ την όσο πάει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κύβος ερρίφθη… Μια ιδέα σου κερδίζει την εκτίμηση των συναδέλφων σου, που είναι αποφασισμένοι να σου δώσουν χείρα βοηθείας ώστε να την υλοποιήσετε μαζί. Μη διστάσεις να εμπιστευτείς παλαιούς συνεργάτες σου που σου έχουν δείξει την αφοσίωσή τους. Θα πετύχεις αυτό που θέλεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις ήρεμες γιορτές. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία έρχεται ως χριστουγεννιάτικο «δώρο».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτές τις μέρες, μην πιστέψεις πρόσωπα που θα σου τάξουν διάφορα γιατί θα σε κοροϊδέψουν. Καλύτερα μην προχωρήσεις σε συμφωνίες. Να απολαύσεις την κοινωνική ζωή και τα ρεβεγιόν που τόσο σου αρέσουν. Αν είσαι δεσμευμένος, θα είσαι στα… χάι σου με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις νέα γνωριμία. Απόλαυσε τις όμορφες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια ωραία μέρα αν δεις κάτι καλό που προκύπτει και δεν αναλωθείς σε γκρίνια. Θα γεμίσει το πορτοφόλι σου και αυτό θα σε χαροποιήσει, γιατί θα κάνεις κάποιες αγορές. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δείχνει στοργή, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ακολούθησε έναν έρωτα μέσα στη μαγεία των Χριστουγέννων και όπου σε βγάλει.

ΛΕΩΝ

Η ψυχολογία σου και λόγω των εορταστικών ημερών θα είναι ανεβασμένη και θα εντυπωσιάσεις τους γύρω σου. Ετοιμάζεις νέα σχέδια στη δουλειά σου, αλλά τα αφήνεις για λίγο στην άκρη για να περάσεις ήρεμες διακοπές. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις τον καλύτερο εαυτό σου στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, βρίσκεις γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλεις να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες στη δουλειά για να περάσεις ήσυχες γιορτινές μέρες. Θα τα καταφέρεις, καθώς εδώ και καιρό έχεις κάνει κάποιες καλές κινήσεις, ενώ ήδη συζητάς για καινούριες δουλειές. Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις ένα πρόβλημα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας παλιός έρωτας επιστρέφει και σου προκαλεί… ταραχές. Δες τι θέλεις πραγματικά.

ΖΥΓΟΣ

Μέρες που είναι, μην προκαλέσεις εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά φέρσου ήρεμα χωρίς να προσπαθήσεις να βρεις τώρα το δίκιο σου σε μια διαφωνία. Θα καταλάβεις ότι οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα τις ζήλιες και πέρνα καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι τόσο κλειστός εάν θέλεις να βρεις ταίρι, αλλιώς κάτσε σπίτι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα κλειστείς στο «καβούκι» σου, καθώς αυτές τις μέρες θέλεις να χαλαρώσεις και να τις περάσεις με δικά σου πρόσωπα. Έτσι, δεν θα δώσεις και πολλή ενέργεια στη δουλειά. Ευτυχώς, έχεις οργανώσει κάποια πράγματα, οπότε δεν θα μείνεις πολύ πίσω. Θα περάσεις ανέμελα με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άφησε καλύτερα για αργότερα τις υπογραφές για ένα νέο σχέδιο που θέλεις να υλοποιήσεις στη δουλειά σου. Άλλωστε, τώρα το μυαλό σου «τρέχει» σε ένα ταξιδάκι που θέλεις να κάνεις για να χαρείς τις εορταστικές αργίες. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανανεώσεις τη σχέση σου με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην ωραιοποιήσεις τις γνωριμίες που θα κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι εργασιομανής και μέχρι και την τελευταία μέρα των Χριστουγέννων εσύ θέλεις να είσαι μέσα σε χαρτιά και να κάνεις υπολογισμούς. Άλλωστε, έχεις προγραμματίσει τις κινήσεις σου. Αν και είσαι πρακτικός, φρόντισε να βάλεις πάθος και ρομαντισμό στη σχέση σου, γιατί το ταίρι σου έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, σε μια εορταστική έξοδο βρίσκεις κάτι καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις ενθουσιαστεί από το εορταστικό κλίμα και δεν σε νοιάζει καθόλου η δουλειά. Μοιάζεις με μικρό παιδί που ενθουσιάζεται με τα λαμπιόνια και τα στολίδια και το απολαμβάνεις, ενώ αφήνεις τη δουλειά γι’ αργότερα. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς «ζάχαρη» με το ταίρι σου και νιώθετε τη μαγεία των Χριστουγέννων. Αν είσαι αδέσμευτος, νέο πρόσωπο σου προκαλεί καρδιοχτύπι.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε έχει πιάσει ο ρομαντισμός σου, καθώς απολαμβάνεις τη μαγεία των ημερών. Κάνεις δώρα και θέλεις να είναι όλοι ευτυχισμένοι. Οι συνεργάτες σου πίνουν νερό στο όνομά σου, κι έτσι θα δώσουν ένα χεράκι ώστε να τελειώσεις γρηγορότερα κάποιες δουλειές σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δίνεις στοργή στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, σε περιμένει έκπληξη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου