Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 21/12/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

H δουλειά σου πάει καλά, αλλά θα πρέπει να προσέξεις γιατί η υπερκόπωση σε κάνει οξύθυμο. Μην τσακωθείς, μέρες που είναι, με έναν καλό συνεργάτη σου γιατί δεν θα τα ξαναβρείτε. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις ανάγκη το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, αυτές τις γιορτές θα έχεις πολλές προκλήσεις. Διάλεξε την καλύτερη και ζήσε το παραμύθι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξαφνικά από το πουθενά σού προτείνουν μια νέα συνεργασία που φαντάζει μαγική. Να μείνεις εκεί που ξέρεις ότι έχεις «συμμάχους». Η νέα πρόταση είναι μεν «φαντεζί», αλλά δεν ξέρεις τι κρύβει. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει όλη την καλή διάθεση να σε καταλάβει. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Έρχεται έρωτας. Το καλύτερό σου.

ΔΙΔΥΜΟI

Να βάλεις τους δικούς σου όρους και μην «κολλήσεις» σε συναισθηματισμούς σχετικά με μια επαγγελματική προσφορά που θα σου κάνει παλιός συνεργάτης σου. Κλείσε αυτή τη συμφωνία και απόλαυσε τις κοσμικές εκδηλώσεις των ημερών. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ακολουθεί με πάθος, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει έρωτας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να συνεχίσεις την καλή δουλειά που κάνεις, γιατί οι συνεργάτες σου έχουν «επενδύσει» σε σένα. Άσε τη μουρμούρα και αφοσιώσου σε ένα σχέδιο που θέλει καλό προγραμματισμό. Να είσαι έτοιμος αμέσως μετά τις γιορτές να το βάλεις σε εφαρμογή. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σου πάνε καλά, αλλά χρειάζεται αυτοσυγκράτηση αν θες να κρατήσεις ισορροπία. Μην πείθεσαι με κάποιους που σου τάζουν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες», επειδή θέλεις να κάνεις το εφέ σου. Ηρέμησε και δες με ποιους θα συνεργαστείς. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου αποζητά την προσοχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε ενδιαφέρει να βρεις νέα πηγή εσόδων, γιατί βλέπεις ότι θα πρέπει να κάνεις ανανέωση στη δουλειά σου. Το ίντερνετ θα αποδειχτεί σωτήριο, αρκεί να προσέξεις ποιους θα εμπιστευθείς. Μην αφεθείς σε παράλογα έξοδα γιατί κάποιος θα σου προτείνει κάτι που θα σε ενθουσιάσει. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνε μια ήρεμη συζήτηση. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας κεραυνοβόλος.

ΖΥΓΟΣ

Τα λόγια είναι εύκολα, οι πράξεις δύσκολες, οπότε προσγειώσου στη δουλειά. Μην αφήσεις όμως ανεκμετάλλευτη μια ευκαιρία στο… παρά πέντε, αν θες να αυξήσεις το εισόδημά σου. Παλεύεις πολύ καιρό και σύντομα θα δεις αποτέλεσμα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δείχνει λατρεία. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις «λιμάνι», αλλά… παίζεις αριστερά και δεξιά. Επικεντρώσου σε ένα στόχο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτές τις γιορτές θέλεις να τις ζήσεις ήρεμα, οπότε κάνεις μεθοδευμένες κινήσεις ώστε να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες και να εμπιστευτείς αυτούς που ξέρουν καλά τη δουλειά. Είσαι πιο εξωστρεφής κι αυτό σε φέρνει πιο κοντά με τους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ξεκουράζει. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό αλλά με μικρή διάρκεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οργανώσου και άσε την υπεραισιοδοξία. Σε ανεβάζει το κλίμα των ημερών, καθώς είσαι ένα μεγάλο παιδί και ενθουσιάζεσαι από την ατμόσφαιρα. Μια μικρή απόδραση είναι στα σχέδια, αλλά νιώθεις ότι η δουλειά σε πιέζει. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή και το καταφέρνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σε πολιορκεί στενά. Προχώρα γρήγορα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δουλειά σου πάει καλά, καθώς έχουν αρχίσει να αποδίδουν κάποια σχέδιά σου. Μια αναποδιά δεν θα σε πτοήσει, καθώς είσαι πλήρως οργανωμένος και προετοιμασμένος. Θα πρέπει όμως να ηρεμήσεις και να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει μόνο η δουλειά. Το ταίρι σου έχει παράπονα. Αγκάλιασέ το. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι από την αναμονή. Κάτι έρχεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλεις να τακτοποιήσεις τα πάντα και να φύγεις ένα ταξιδάκι. Να είσαι ήρεμος και να προσέξεις τις λεπτομέρειες. Πολλές φορές η υπεραισιοδοξία σου δεν σε αφήνει να δεις ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου και περνάτε ωραίες γιορτές. Αν είσαι αδέσμευτος, μην «επενδύσεις» αμέσως σε μια νέα γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην αφήνεις χρέη να μαζεύονται. Οι συνεργάτες σου σου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, αλλά εσύ… πέρα βρέχει! Κάνε ό,τι μπορείς για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Άνοιξε νέες πόρτες συνεργασιών μόνο σε αυτά που ξέρεις. Μην μπερδευτείς με κάτι καινούριο. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι δοτικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ερωτεύεσαι με το «καλημέρα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου